Şimdi Ara

Lenovo Z5'in resmi olarak paylaşılan 'çentiksiz' taslak çizimi heyecan yarattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Tam ekran olsun da onları da kullanmayı veririm artık Her türlü çentikden daha iyidir.

Alıntıları Göster
    Çentik konusunda size katılıyorum. Ben de çentikli cihazları çok itici buluyorum. Ancak bu conceptleri yapmanın şu aşamada mümkünatı yok görünüyor.

Dedim ya gizli bir teknoloji buldularsa bilemem...

• Neden centikden vazgeciyorlar hiçbir sorun teşkil etmiyor aksine güzellik katıyor ortada değilde sağda veya solda olsa daha havalı oluyor xiamiode bir modelde vardı galiba

Artık telefonlarda tasarım şekli diye bir tabir yok artık sadece arkayi çevirdiğinizde markayı gördüğünüzde telefon farkedilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia X in bir sızıntısı vardı aynı dediğin gibi solda çentik vardı ve cihaz köşeli bir tasarıma sahipti. Bence çok güzeldi Lenovo Z5'in resmi olarak paylaşılan 'çentiksiz' taslak çizimi heyecan yarattı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haydar Rıdvan HZCOJ

Nokia X in bir sızıntısı vardı aynı dediğin gibi solda çentik vardı ve cihaz köşeli bir tasarıma sahipti. Bence çok güzeldi
    Köşeli telefonlar çok hoşuma gidiyor guzele benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende xiaomi mi mix var. bundan 1.5 sene önce çıkan ilk concept tasarım olan. bu cihazda kulaklık yok. onun yerine ekranın altına yerleştirilmiş ses frekansını titreşim frekansına dönüştürüp kulağınzı telefonun neresine yaslarsanız (arka tarafı bile dahil) sesi çok net duyduğunuz piezoelektrik seramik akustik sistemi var.telefonda bildiğiniz yakınlık sensörü de yok. onun yerine ultrasonic sensör var yaydığı sinyalle sizin telefonu kulağınıza yaklaştırdığınızı anlayıp ekranı açıyor yada kapatıyor. telefonun 3 tarafı üstü de dahil tamamen çerçevesiz ekran. kamera aşağı köşede. selfie yaparken telefonu çevirirseniz kamera da dönüp düz hale geliyor.telefonda 6.4 inch ekran var ama ekran gövde oranı % 91.3 olduğu için standart bir 5.7 inch telefon boyutunda.telefonun yan düğmelerine kadar 1200 dereceye kadar dayanıklı gerçek fırınlanmış seramikten üretilmiş.telefonda 6 gb ram 256 gb hafıza 4400 ma pil var.yanlış anlamayın bu bahsettiğim teknoloji 2016 yılına ait.onun için bunu yapamazlar kulaklık nerede kamera nerede böyle olamaz gibi şeyler asla düşünmeyin. çok rahat da yaparlar. ama fiyatı ne olur onu da hiç düşünemiyorum.

• ben üreticilerin yerinde olsam bir tane ön kamerası olan çentikli bir tana de ön kaması olmayan çentiksiz çıkarım al isteyen istediğini alsın kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.