Şimdi Ara

Lenovo Z500 Kola Döküldü Klavye Yapış Yapış Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo z500 laptop umun sol kısmına kola döküldü. Klavyenin yarısı yapış yapış oldu. Yazarken zorluk çekiyorum. Sulu boya fırçası ile dibini hafif kaldırarak temizliyorum. Temizledikten sonra 20 dakika falan herhangi bir sıkıntı olmuyor. Daha sonra tekrar eski yapışkan haline geri dönüyor. garantisi devam ediyor. Garanti kapsamında değildir diye göndermiyorum. Kendi çabalarımla yapışkanlığını nasıl giderebilirim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• alt kasayı harddisk ve ram değişimi için açtığınızda garantiden çıkıyor mu öğrenin lenovo yu arayıp. (tak parça idi galiba alt kasa)

garantiyi bozmadan açabiliyorsanız, açın. klavyeyi alttan tutan 2-3 vida olur. onları vida başlarına zarar vermeden çizmeden çıkarın. (tornavidanın ucuna alüminyum folyo sarıyorlardı galiba)

klavyenin tırnaklarını kanırttırarak yukarı doğru kaldırın. filmini anakarta bağlayan klipsi açın ve klavyeyi pc den ayırın. sonra kontak temizleyici sprey alın veya bulun biryerden. bol bol sıkarak tuşların altını arasını temizleyin.

alt kasayı açınca garantiden çıkıyor derlerse iş sıkıntı zaten. servise yollasanız direkt tüm pc sıvı temasından garanti dışı bırakılır.
  • Lenovo servisinden durumu öğrendikten sonra buraya yazarım. Eğer garanti kapsamına çıkmıyorsa benim gibi böyle problemi olan arkadaşlar için buraya yazarak bilgilendiririm.

Teşekkür ederim cevabınız için.
  • Bulmadığına dua et derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.