Şimdi Ara

Lenovo Z560 Ekran Kartı Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumda bu konunun var olduğunu belirteyim. Fakat konular çok eski ve aradığım cevap içerisinde yok. Onun için buraya daha spesifik bir şekilde yazma ihtiyacı duydum.

Steam indirimleri ile H1Z1 ve Arma 3 oyunlarını satın aldım. Bilgisayarım Lenovo Z560. Oyunları en berbat kalitede 5-10 fps arasında oynayabiliyorum ve bu da haliyle can sıkıyor. Ben de kesenin ağzı açılmışken bu sorunu da çözeyim dedim. Ram yükseltmeyi düşündüm fakat araştırınca olayın ekran kartında bittiğini gördüm. Biraz araştırdım fakat bütün laptopların ekran kartının değişmediğini gördüm. Kendi bilgisayarımın bu özelliği var mı yok mu bulamadım yalnız. Aşağıya ekran kartı çıktılarımı vereceğim bana ekran kartının değiştirilip değiştirilmediğini ve değiştiriliyorsa ucuz yollu (max. 200-250 tl) oyunları oynayabileceğim bir ürün önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bfkartal -- 26 Aralık 2015; 4:24:15 >

• bfkartal B kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartı çoğu laptopta gömülüdür yani ana kasaya lehimlidir o yüzden değiştirilemez o oyunları oynamak için yeni bilgisayar yolları gözüküyor ya da yol yakınken iade et derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musadincer

hocam ekran kartı çoğu laptopta gömülüdür yani ana kasaya lehimlidir o yüzden değiştirilemez o oyunları oynamak için yeni bilgisayar yolları gözüküyor ya da yol yakınken iade et derim

Peki ram yükseltmenin bir faydası olur mu hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    zaten 4gb ram var şimdiki oyunlar ultra da anca 4 gb ram kullanıyor ekran kartı çok düşük ondan dolayı ve o bilgisayar oyun oynanmaz bende z510 var nvidia geforce 740m o bile h1z1de normalde 20 fps alıyor bende değiştirecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: musadincer

zaten 4gb ram var şimdiki oyunlar ultra da anca 4 gb ram kullanıyor ekran kartı çok düşük ondan dolayı ve o bilgisayar oyun oynanmaz bende z510 var nvidia geforce 740m o bile h1z1de normalde 20 fps alıyor bende değiştirecem

şu an için yeni bilgisayar alma imkanım yok onun için bir çözüm arıyorum. yok mu başka bir yolu çaresi?
    ne yazıkki yok hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.