Şimdi Ara

LEONİDAS EZİO ÇİZİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce resimler nasıl tıklayan herkesin yorum atması beni çok mutlu edecektir

LEONİDAS EZİO ÇİZİMLERİ

LEONİDAS EZİO ÇİZİMLERİ

LEONİDAS EZİO ÇİZİMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtintin -- 30 Nisan 2013; 17:24:31 >

• up!
  • Güzel olmuş, kaleminize sağlık.Başka çizimler varsa onlarıda ekleseydiniz daha iyi olurdu.
  • fena değil
  • Gölgelendirmeleri iyi vermişsin
  • ne güzel sanatlar öğrencisiyim nede kurslara deli gibi para döken biriyim işin komik kısmı hayatımda hiç eğitim almadım :) sizlerin böyle güzel yorumlar yapmanız beni çok sevindirdi teşekkür ederim :)
  • daha sabahki çalışmam :)

LEONİDAS EZİO ÇİZİMLERİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Christopher Nolan Büyüsü
    5 yıl önce açıldı
    Constantine 2 | Keanu Reeves
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up!
  • Kardeş ben de hiç eğitim vs almadım yetenek işi bu Bak bu da benim Leonidas çizimim:
     LEONİDAS EZİO ÇİZİMLERİ
  • eller minicik :D
  • kim ne derse desin , resim gozleri kapali ifsa edilen bir sanat dalidir. Gorduklerinizi mukemmele yakin cizebilirsiniz ama bu sizi ressam yapmaz. eger bir seyi baska bir seye benzetmeye cabaliyorsan emegine saygi duyarim fakat ayni isi fotograf makineleri saliseler icinde kusursuz sekilde yapabiliyorlar.Ama resim cizmek , ressam sifati ile anilmak istiyorsan sasirtmalisin , farkli olmalisin dusundurmelisin ... Lutfen beni yanlis anlama aslinda bunu bakarak cizen herkese soylemek isterim, sana ozel degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FENA DEĞİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakrates

Kardeş ben de hiç eğitim vs almadım yetenek işi bu Bak bu da benim Leonidas çizimim:
     LEONİDAS EZİO ÇİZİMLERİ

abi nasıl ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakrates

Kardeş ben de hiç eğitim vs almadım yetenek işi bu Bak bu da benim Leonidas çizimim:
     LEONİDAS EZİO ÇİZİMLERİ

eller minnacık

• up
  • up
  • Gerçekten güzel olmuş. Kaç saatte çizdin bunları? Bende bir ara çizime takmıştım ama saatlerimi vermeden güzel birşey çıkmıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killswitch.

Gerçekten güzel olmuş. Kaç saatte çizdin bunları? Bende bir ara çizime takmıştım ama saatlerimi vermeden güzel birşey çıkmıyordu

en baştaki 8saatlik ara vermeden sürdü yarışmaya gönderdim ikincisi 3saat civarımı aldı sayısal okuyorum üstelik hiç zamanım olmuyor arada nasıl çıkarttım bende hayret ediyorum
  • leonidas güzel olmuş baya bide boydan çizebilirsin kalkanlı mızraklı
  • Hocam eline sağlık güzel olmuşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.