Şimdi Ara

Levi's 1 Alana 1 Bedava - Ücretsiz Kargo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
4.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ikiside cuk diye tam oldu paça kısaltmaya bile gerek kalmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler orjinal ama defolu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Ürünler orjinal ama defolu..

ne tarz defolar var hocam
  • Kampanya sonlanmış.
  • 2 tane 501 satın aldım. Birisi TÜrkiye diğeri Bangladeş üretimi gözüküyor. İkiside 34/32. Bangladeş üretimi belden çok çok az daha dar. Orjinal olup olmadıklarını uzmanlığım olmadığı için bilemiyorum :) Defoya rastlayamadım veya majör defoları yok. Faturalı olarak geldi ürünler. Ben beğendim. Renk ve beden çeşitleri için Amazon.com dan indirim kovalayıp sahte veya defo endişesi olmadan da satın alınabilir.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Birisinde ip hatası var, kumaş dokunurken hatalı dokunmuş, dikilirken gözden kaçmış. Ötekine bakmadım. İade edeceğim. 501 in en klasik modelleri 0101 ve 0114. 2 sene 501 üretiminde çalışmıştım. Bedenler 34 32,defoyu kabul edip isteyen olursa gönderirim.

• Ben de bir adet 504 bir adetde 501 almıştım . Ürünler henüz onayda görünüyor. Hala kargolamadılar...

Birde kotun biri 99 tl idi. diğeri ise 89 tl .

Fakat kredi kartımdan 109 tl çekilmiş. Firmayı aradım n11 in hatasıdır dediler. n11 i aradım , doğru düzgün cevap veremediler...

Ne yapayım sizce ? Ürünleri iptal etmek istemiyorum. Gelsin beğenmezsem yollarım...

Levi's 1 Alana 1 Bedava - Ücretsiz Kargo Levi's 1 Alana 1 Bedava - Ücretsiz Kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 18 Nisan 2016; 23:44:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

Alacak olan arkadaşlara tavsiyem fiyatlara şöyle bir baktım ama çok aman aman değil
    Morhipoda ortalama Levis pantolonlar 59-69-79 TL den satılıyorzaten ve 10 güne bir giriyor..
    1.5 ay önce aldığım pantolonları paylaşıyorum,69 TL idi ikisi 138 TL ye geldi kargo dahil
    İkiside 501 modeli
    Orijinallik konusunda zaten tereddütünüz olmucak
    Bu mesaja eklenen görseller:

Levi's 1 Alana 1 Bedava - Ücretsiz Kargo Levi's 1 Alana 1 Bedava - Ücretsiz Kargo

Sagdaki hosuma gitti. Direkt linki var mi hocam?

• Bu promosyon bitmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

Alacak olan arkadaşlara tavsiyem fiyatlara şöyle bir baktım ama çok aman aman değil
    Morhipoda ortalama Levis pantolonlar 59-69-79 TL den satılıyorzaten ve 10 güne bir giriyor..
    1.5 ay önce aldığım pantolonları paylaşıyorum,69 TL idi ikisi 138 TL ye geldi kargo dahil
    İkiside 501 modeli
    Orijinallik konusunda zaten tereddütünüz olmucak
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sagdaki hosuma gitti. Direkt linki var mi hocam?

Hocam şuan morhipoda varmı bilmiyorum ben 1,5 ay oldu alalı
    Ara ara bakabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.