arkadaşlar internette bi süre sonra lexplore diye bi programda sorun veriyor sonra da o internet sayfası kapanıyor ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Aynısı bana da oluyor sürekli.
yok mu bunun bi çözümü bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun..ssıkıldım bu sorundan
bu genelde 98 de başıma benim çok geliyo ben genelde 98 de sistem geri yükleme gibi bişey yapıyom geçiyo ama en gzel ilaç bence FORMAT C: olur.
Arkadasım eger sistemin xp ise bence şunu dene * Internet Explorer in Yeniden Kurulumu
Web sayfaları artık doğru görüntülenmiyor ve yüklemeler aniden kesiliyorsa, artık IE yi yeniden kurmanın zamanı gelmiştir. Bunun için XP CD sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır a şunu yazın. rundll32.exe.setupapi,InstallHinfSection.DefaultIn stall.132.%windir%infie.inf
aha bunu indir milleniumda da olur... ha hiç olmadı firefox indir kur... walla ısınmam bi hafta sürdü firefox a ama şu anda internet explorer i çöpe yolladım... hem daha güvenli firefox...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme