Şimdi Ara

LG 2017 OLED SERİLERİ. FİYATLARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
19.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam 65 mi bakıyosun?
    Curved istemiyosun biliyorum ama yerinde olsam kaçırmazdım.
    http://urun.n11.com/led-tv/lg-oled-65c6v-4k-uhd-tv-sonsuz-kontrast-kusursuz-renkler-P148780572

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 23 Ağustos 2017; 22:6:40 >
  • Ürünü sonunda Teknosa Mağazasından teslim aldım bugün ama bir daha Teknosa dan bir şey almak mı? Allah korusun

LG 2017 OLED SERİLERİ. FİYATLARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    iyi günlerde kullan hocam
    Bu arada ben 65 i götürmek için arkadaşın pikapını almıştım. Arabaya sığması mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 23 Ağustos 2017; 22:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Hiçbir mantıklı açıklaması yok.

2016 model olan 65g6v, ilk çıktığında ya 23 ya da 24 bin tl idi. Şu an 17 bin tl.

2017 model 65"ler de elbet düşecek.

Bu fiyatlar gerçekten kafa karıştırıyor.. Teknosa'da 55c6v 8 bin lira ama b7 sadece 200 TL daha yüksek..tamam aslında olması gereken fiyatı bu ama c6'nın neden bu kadar yüksek..insanın b7 serisinde bir sıkıntı varda bizim mi haberimiz yok diye aklına takılıyor.. malum TR'yi 3.dünya ülkesi görüyor yabancılar..acaba sorunlu bir seri varsa o seriyi Türk kullanıcılarına itelemeye mı çalışıyorlar..

• Benim 55c6v de geldi arkadaşlar yarın kurulum var. Benim ürün 2016 beni dışlamayın :)
    Hayrola hocam ne oldu bir daha almam demişsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

hocam 65 mi bakıyosun?
    Curved istemiyosun biliyorum ama yerinde olsam kaçırmazdım.
    http://urun.n11.com/led-tv/lg-oled-65c6v-4k-uhd-tv-sonsuz-kontrast-kusursuz-renkler-P148780572

hocam ne istediğimi biliyor muyum, bi sorsana bana...

gönlüm 65" ama e ya da g serisi. hem 2017 model olsun hem 3d olsun hem bu kadar pahalı olmasın istiyorum :) ama öyle bir seçenek yok...

işin kötüsü, 1 aydır şehir dışındayım. Önümüz bayram, memlekete gidicem. bunlardan birini alsam bi dert almasam bi dert. her taraftan gol yiyorum yani.

ne güzel sen aldın kurtuldun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

2016 model olan 65g6v, ilk çıktığında ya 23 ya da 24 bin tl idi. Şu an 17 bin tl.

Bu fiyatlar gerçekten kafa karıştırıyor.. Teknosa'da 55c6v 8 bin lira ama b7 sadece 200 TL daha yüksek..tamam aslında olması gereken fiyatı bu ama c6'nın neden bu kadar yüksek..insanın b7 serisinde bir sıkıntı varda bizim mi haberimiz yok diye aklına takılıyor.. malum TR'yi 3.dünya ülkesi görüyor yabancılar..acaba sorunlu bir seri varsa o seriyi Türk kullanıcılarına itelemeye mı çalışıyorlar..

Bence talep ve stok durumuna göre belirleniyor hocam fiyat. bir de teknosa fiyatı düşütdü 55b7'de, ardından hemen vatan da düşürdü. Kakalamak gibi bir durum oldugunu sanmıyorum. b7'nin fiyatı daha önce 14-15 bin tl idi. hatta googleda aratırsanız birçok yerde hala 14-15 bin tl oldugunu görürsünüz.

55b7 için 8100 tl bence çok iyi fiyat. samsung, led tvlerini daha pahalı satıyor bu ekran boyutunda anlamsız bir şekide mesela şu an. qledler evşenlere şenlik samsungta. sony ise 55xe9305i kesa daha pahalı satıyor şu an. lg oled için bu fiyat baya iyi. ama tabi daha da düşer mi bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Hayrola hocam ne oldu bir daha almam demişsiniz?

Müşteri hizmetleri evlere şenlik, ben arayıp uğraşmasam kimsenin arayıp tvniz geldi gelin alın diyeceği yok. 4 kere aradım sizi arayacaklar diyorlar kimse aramıyo. Kargoyu kendim takip ediyorum mağazaya ulaştığını görüyorum, mağazayı arıyorum ürünüm gelmiş akşama gelip mağazanızdan alacağım diyorum tamam diyorlar akşama gidiyorum, ilgili arkadaş çıktı yarın gelseniz olur mu falan diyorlar, sinirleriniz sağlam olmalı :)

İyimiş ama bunların hepsi böyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

Bence talep ve stok durumuna göre belirleniyor hocam fiyat. bir de teknosa fiyatı düşütdü 55b7'de, ardından hemen vatan da düşürdü. Kakalamak gibi bir durum oldugunu sanmıyorum. b7'nin fiyatı daha önce 14-15 bin tl idi. hatta googleda aratırsanız birçok yerde hala 14-15 bin tl oldugunu görürsünüz.

55b7 için 8100 tl bence çok iyi fiyat. samsung, led tvlerini daha pahalı satıyor bu ekran boyutunda anlamsız bir şekide mesela şu an. qledler evşenlere şenlik samsungta. sony ise 55xe9305i kesa daha pahalı satıyor şu an. lg oled için bu fiyat baya iyi. ama tabi daha da düşer mi bilmem.

Hocam fiyat gerçekten çok iyi..geçen hafta mediamarkt'ta canlı canlı izledim,orasını burasını karıştırdım görüntüsünü,renklerin canlılığı nı falan beğenmedim artık dönüp duran demodan mı bilmiyorum Muhtemelen ondandır buna rağmen kendimi zor tutuyorum..acaba bayramda bir kampanya denk getirimiyiz diye beklemedeyim..ama c6'nın fiyatı beni uyuz ediyor..sonuçta 2016 model..burda yazıldı çizildi b7'nin artıları çok daha fazla...eski model..b7'ye göre eski teknoloji..panel farkı..sadece 3d artısı var ki benim için önemli bir özellik değil..c6'nın en fazla 7k olması gerekir bu ortamda..bilmem yanlış mı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tttnet.net -- 23 Ağustos 2017; 22:59:17 >

• tttnet.net kullanıcısına yanıt
    C6 USA da bile 2200$ (7650₺)

https://www.amazon.com/LG-Electronics-OLED55C6P-Curved-55-Inch/dp/B01CDDTZMK/ref=sr_1_1?s=tv&ie=UTF8&qid=1503518542&sr=1-1&keywords=Lg+55c6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 23 Ağustos 2017; 23:04:01 >
    b7 şu kadarsa c6 da şöyle olmalı diye düşünmeyin bence. dedimya, f,yatlar olması gerekene göre belirlenmiyor...arkada farklı dinamikler var. ben bazen denk geliyrum amazonda mesela. ayno model tvin 49"liği, 55"lğinden pahalı olabiliyor. ya da 49-55 arasında cüzi farklar olabiliyor.

Dehşet fiyat adamların kendi parası düşünsene 1800₺ ye B7 aldığını

• Bence 3d den dolayı pahalı c6.

• Yalnız 65'lerde fiyatların hiç oynamaması da çok ilginç. Mesela 55b7 düşüyorda. 65b7 niye aynı fiyatta? lg shoplar 65c6'yı hala ilk çıktığı fiyatdan satıyor ve asla pazarlık yapmıyorlar fiyat 15000. Medimarkt keza öyle 15000. Teknosada vatanda stok yok artık heralde zaten.

Mesela e6-g6 serilerinde de düşüşler oldu ama c6'yı zerre oynatmıyorlar bende uyuz olmuştum zamanında buna. Neyse internetten aldık da kurtulduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Dehşet fiyat adamların kendi parası düşünsene 1800₺ ye B7 aldığını

Demek ki c6'nın fiyatının yüksek olması TR'ye has bir durum değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

iyi günlerde kullan hocam
    Bu arada ben 65 i götürmek için arkadaşın pikapını almıştım. Arabaya sığması mümkün değil

Ben de onu düşündüm 65 alsaydım nasıl götürürdüm diye :) yalnız teslim alırken mağazada 55c6 ya da alıcı gözüyle şöyle bir baktım, bi acaba demedim değil, dizaynı falan daha güzel mi ne?:)

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Hocam sende alacan merak etme de gözü karartamadın :) Tek diyeceğim ne alırsan al 65 al. Gerekirse bekle para biriktir çokda bekledin biliyorum ama 2016 olur 2017 hiç farketmez git 65 al. Dua edersin. Ekran homojenitesini köşelerde ne ise tv nin merkezindede olan aynı homojenliği 65 gibi devasa bi ekranda keyifle izle. 55 ile 65' i yanyana hiç gördünmü bilmiyorum ama baya bir boyut farkı var. Ben o farkı gördükten sonra gaza gelip 75 xd85'e bile biara kafayı takmıştım :)

Ben aldım kurtuldum kısmına katılmıyorum hocam bağımlılık yaptı. Hatta geçen gün nişanlımla tv yi aldıktan sonra bile mediamarkt da tv lere baktık :)))
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.