Şimdi Ara

LG 2017 OLED SERİLERİ. FİYATLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
19.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok hocam 55 inç için b7 bu fiyata düşmüşken en doğru tercihi yaptın.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    65" B7V 16.000TL gozukuyor, daha once 55" bu fiyatta degil miydi yanlis hatirlamiyorsam?

https://www.teknosa.com/urunler/110016185/lg-oled65b7vapd-webos-35-smart-4k-oled-tv

2018 modelleri de bekleyebilirsiniz hocam :)) fabrikada uretimleri tam gaz suruyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 24 Ağustos 2017; 2:11:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

Hocam sende alacan merak etme de gözü karartamadın :) Tek diyeceğim ne alırsan al 65 al. Gerekirse bekle para biriktir çokda bekledin biliyorum ama 2016 olur 2017 hiç farketmez git 65 al. Dua edersin. Ekran homojenitesini köşelerde ne ise tv nin merkezindede olan aynı homojenliği 65 gibi devasa bi ekranda keyifle izle. 55 ile 65' i yanyana hiç gördünmü bilmiyorum ama baya bir boyut farkı var. Ben o farkı gördükten sonra gaza gelip 75 xd85'e bile biara kafayı takmıştım :)

Ben aldım kurtuldum kısmına katılmıyorum hocam bağımlılık yaptı. Hatta geçen gün nişanlımla tv yi aldıktan sonra bile mediamarkt da tv lere baktık :)))

Hocam dur birde aklımıza 65" sokma..65 dedin mi fiyatlar katlıyor..hatta geçen 55b7 ve 55xe 9005 bakmaya gittiğimde teknoloji markete 65ks9500 gördüm çok fena duruyordu..ellerinde bir tek kalmış 9250 lira kampanya fiyatı vardı.. hakketen şöyle bir cepten baktım 10bin liradan aşağı yoktu..ama gerçekten kaliteli panel ve 65" muhteşem ikili..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben emrah bey 65 düşünüyor diye diyorum :D Ben 1,5 senedir para biriktiriyordum zamanım vardı evlilik tarihime kadar hep attım kenara. Yoksa ayırdığın parayla alakalı. 55 düşünen bi insana 65 al demek abes olur zaten fiyat farkından.
    Yalnız bende baktım az önce teknosada 65b7 ilginç bir indirime girmiş eski 55 fiyatına satılıyor :D Yalnız ilk fiyatından 55 alanlar lg'yi bassa yeridir. Böyle bir oynaklık olmaz fiyatında. Forumda alan yoktur inşallah ilk fiyatından.
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Forumda 15K dan B7 alan yok varsa bile çoktan canına kıymıştır

KS9500 un FALD olduguna emin olsaydik interpolasyon ve color banding (smooth gradiation) haricinde XE90 dan daha iyi bir secim olabilirdi. Fakat forumda daha once paylasilan goruntuler edge-led oldugunu dusunduruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

Yok hocam ben emrah bey 65 düşünüyor diye diyorum :D Ben 1,5 senedir para biriktiriyordum zamanım vardı evlilik tarihime kadar hep attım kenara. Yoksa ayırdığın parayla alakalı. 55 düşünen bi insana 65 al demek abes olur zaten fiyat farkından.
    Yalnız bende baktım az önce teknosada 65b7 ilginç bir indirime girmiş eski 55 fiyatına satılıyor :D Yalnız ilk fiyatından 55 alanlar lg'yi bassa yeridir. Böyle bir oynaklık olmaz fiyatında. Forumda alan yoktur inşallah ilk fiyatından.

Daha önce ne kadardı fiyatı...

15binden alan olmamıştır diye ümit ediyorum..insan TV'den soğur yeminle.. yalnız LG nin yaptığı en iyi tabirle terbiyesizlik..

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

KS9500 un FALD olduguna emin olsaydik interpolasyon ve color banding (smooth gradiation) haricinde XE90 dan daha iyi bir secim olabilirdi. Fakat forumda daha once paylasilan goruntuler edge-led oldugunu dusunduruyor.

Hocam Samsung'u zaten TR'deki uyguladığı çifte standart sebebiyle listeye bile almadım...muhtemelen yurtdışında ki modelleri fald'dır..

Ama bişey farkettim 65" ve curved ekran çok hoş duruyor..65 alacak olsam kesinlikle curved alırdım..

• FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.
    Yalnız niye kendiniz gidip mağazadan alıyorsunuz?
    Mağazadan alınca servise verip evde kurmaları gerekmiyor mu?
  • Arkadaşlar bende evlilik arifesindeyim.65 ve 55 arasında kaldım.Curved bir model alma peşindeyim ama kararsızım.2016 ve 2017 farkları nedir değer mi fazla para vermeye ? Bir de 65inch 4k oled tvlerde dip fiyat ne oldu şimdiye dek.
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, B7 OLED in ulkemiz kablo & uydu yayinlari performansini merak ettim. LG, Trumotion ve upscaling den biraz elestiri aliyor.

KS serisinin resim kalitesi LCD TV icin basariliydi fakat edge-led olmalarindan dolayi backlight yonetimi kotuydu :)

Avrupada satilan KS9590 FALD, ABD de KS9800 FALD. 128 adet local dimming zone barindiriyormus belirtilene gore. Fakat bu modelin hem edge-led hem FALD modeli oldugundan ulkemize gelen modelin edge-led olmasi ihtimali daha yuksek.

Curved TV lerin uretilmeme nedeni off-axis yani odak noktasindan cikildiginda izleme acisini aksine daraltmalari ve sanirim uretim maliyetleri. 65" ve uzeri TV ler icin curved panel daha uygun olabilir fakat OLED in gorus acisini dahi etkileyebilir ya da izleme acisini gelistirmek amaciyla aliniyorsa katma degeri olmayabilir. Konuyla ilgili makale (sayfa sonunda arti ve eksileri belirten tablo var):
    http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1399228517

Plasma TV curved olsaydi gorsel zevkinize hangisi hitap ediyorsa derdim fakat VA panel+curved kombinasyonu off-axis izleme acisinda dezavantaj barindirabiliyorsa OLED lerin gorus acisi da mukemmel olmadigindan (belli bir acidan itibaren renk dogrulugu az da olsa bozuluyor) bu durumu curved uygulama daha da belirginlestirebilir, yani dikkatli gozler belki farkedebilir :) Tabi VA+curved, IPS+curved kombinasyonundan cok daha iyidir OLED+curved. OLED lerin izleme acilari LCD TV lere gore karsilastirilmayacak derecede basarili, Plasma /CRT lere gore ise daha zayif.

Diger taraftan Avsforumda gezinirken OLED ve LED kullanicilarinin yazdiklarina baktigimda 2017 model LG ve diger marka OLED (Sony, Panasonic, Loewe..) TV lerde kullanilan yansima onleyici filtre (anti-glare filter) bazi kullanicilara gore izleme acisini biraz etkilemis. Yine de daha az (mor renkte)yansima barindirdiklarindan ve diger modifikasyonlarindan dolayi tercihim 2017 OLED ler olurdu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 24 Ağustos 2017; 4:19:43 >

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    10 aydır tvsizim :( 2018 modelleri bklersem zaten artık tv izlemeyi unutmuş olucam. :) 13" laptopla entegre bir hayatım da olabilir 2018de.

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    65" ve üstünde curved modeller alınabilir de 55" ve altında curved olmasının bir anlamı yok gibi geliyor.

• 65" modellerde uydu yayınlarını keyifle izlemek için epey uzak mesafeden izlenmeli diye düşünüyorum. Teknosa da 35 GB lik ham bluray dosyalar ile yaptığım testlerde bile görüntü 3-4 m mesadede 55" e göre epey kötüydü.

55B7V almış arkadaşlar uydu yayınlarından birkaç resim paylaşsa fena olmaz. 2017 modellerden hiç yayın resmi görmedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Forumda 15K dan B7 alan yok varsa bile çoktan canına kıymıştır

• Curved ile flat karşılaştırması rtings tarafından yapılan bir inceleme göz atmanızda fayda var.

http://www.rtings.com/tv/learn/curved-vs-flat-tvs-compared
    Şuan tekrar 19.000 olmuş teknosada. Ben anlamıyorum cihazın fiyatı hergün değişiyor Borsa gibi.
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıda paylaştığım uydu görüntüleri 65inç c6'dan ve 1-1,5 metreden çekildi. Bir bakın derim. Çünkü uydu performansı cihazın gerçekten şaşırtıcı.

Teknik olarak ekran büyüdükçe stretching olacaktır tabi ama bu ham bluray'de 55 e göre baya kötü biraz acımasız olmuş hemde ham blurayde :) Ben 1080p film koyuyorum 3 metreden bozulma hissetmeden izleyebiliyorum.

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    35gb lik bluray filmleri nasıl calistirdiniz teknosada?

Tasinabilir hdd yi direk bağlayınca okuyor mu o kadar buyuk dosyalari? Bilgisayarim diger odada hdmi kablo ile baglayabilirim diye düşünüyordum direk hdd bağlayıp buyuk dosya açabiliyorsak super olur.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.