Şimdi Ara

LG 2017 OLED SERİLERİ. FİYATLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
19.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flander

Güncel model varken neden düşünüyorsunuz ki?

Maddi olaraksa bilemem tabi o size kalmis ama ozellik bakimindan bence b7 daha iyi bir cihaz.

Maddi değil, aralarında da çok fiyat yok zaten, ama 3d ve curved olması biraz çekiyor açıkçacı diğer yandan da b7 nin paneli daha ii son yarım saat, yarım saat sonra kararımı verip almış olmam gerek.
    İnşallah size de para iadesi yaparlar...
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Düşünecek bir şey yok tv nin donanım üstünlüğüne bakacaksın. Ölü bir teknoloji olan 3d ye değil. Önemli bir şey olsaydı neden 2017 modellere koymadılar sanıyorsunuz? Kesinlikle B7 ötesi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Düşünecek bir şey yok tv nin donanım üstünlüğüne bakacaksın. Ölü bir teknoloji olan 3d ye değil. Önemli bir şey olsaydı neden 2017 modellere koymadılar sanıyorsunuz? Kesinlikle B7 ötesi yok.

55B7 aldım gitti. Ama öyle diyorsun da yabancı forumlarda yoğun müşteri talepleri olduğu için lg bazı modellere yeniden 3d ekleyebilir diyorlar, imza kampanyası falan başlatmışlar
    Ellerinde 3D blu-ray film kalmıştır onların boşa gitmesin diye ıstıyorlardır yoksa kim ne yapsın 3D yi:) Şimdiden hayırlı olsun yılın en iyi tv sini aldın.

• quote:

Ellerinde 3D blu-ray film kalmıştır onların boşa gitmesin diye ıstıyorlardır yoksa kim ne yapsın 3D yi:) Şimdiden hayırlı olsun yılın en iyi tv sini aldın.

Eyvallah hocam, sağ olasın
    Super olmus dogru karar bravo tebrik ederim hayirli olsun!!! 😀

İndirimin suresi mi bitiyor?

Bana geri dönüş yapsinlar da ona gore hediye ceki talep edicem indirime gerek yok ps 4 pro ile yoluma devam etmek istiyorum kısmetse 😆

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flander

Super olmus dogru karar bravo tebrik ederim hayirli olsun!!! 😀

İndirimin suresi mi bitiyor?

Bana geri dönüş yapsinlar da ona gore hediye ceki talep edicem indirime gerek yok ps 4 pro ile yoluma devam etmek istiyorum kısmetse 😆

Eyvallah teşekkürler, yok indirim süresi bitmiyor da şu saate kadar alırsanız aynı gün kargoda yazıyordu ondan :) indirim ne zamana kdr devam ediyor bilmiyorum, bende şuan xbox one s var ayrıca ps4 slim var yeter bana onlar yenileri çıkana kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

55B7 aldım gitti. Ama öyle diyorsun da yabancı forumlarda yoğun müşteri talepleri olduğu için lg bazı modellere yeniden 3d ekleyebilir diyorlar, imza kampanyası falan başlatmışlar

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın,hayalimdeki tv 55b7.Fiyatı şuan yüksek kendi bütçeme göre tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psenkal

quote:

quote:

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın,hayalimdeki tv 55b7.Fiyatı şuan yüksek kendi bütçeme göre tabi.

Teşkkürler, 8.000 tl gibi bir fiyata aldık teknosa kampanyasından, yurtdışı fiyatına falan denk geldi hatta daha uygun, bence daha da düşer ilerde kampanyalarla.

• Teknosa gerçekten 3 kağıtçı ya 55XE9005 7.099 TL fiyat koymuş,oha diyorum başkada bişi demiyorum sonra neymiş sepette %10 indirim.
    Hakkatten insanları keriz sanıyorlar bunlar.
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    3D aktif olmadigindan cozunurlugu de dusuk, ghosting konusunda C6V panel basarili olsa da benim secimim B7 OLED olurdu. sadece TV seyri icin kullanacaklar icin bile ABL (Automatic Brightness Limiter) nin daha az olmasi ve yarattigi fark hissedilebilir.

C6V/B7 OLED alanlara da hayirli olsun. XE90 6.500TL fiyattan alinmaz bence, 5.500TL hatta az asagisina alanlar oldu.

Bu arada yeni model TV uretimleri de baslamis olsa gerek ki piyasa hareketlenmeye basladi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

OLED in de siyah derinligi hosunuza gitmediyse piyasada baska TV ye (LCD TV) bakmak istemeyebilirsiniz :)

Fiyatlarda ciddi dusus var 15.000TL fiyatli TV su an yari fiyatinda, eski fiyattan alanlar icin bu durum olumlu karsilanmayacaktir.

Hocam aslında b7 ile yakın mesafede xe9005 modeli vardı..onda renkler daha canlı ve gerçekçi idi..siyahlar bildiğin kömür karası gibiydi..görüntü kalitesini çok beğendim..ama dönüp duran demodan da olabilir.. tabi ben Sony'nin orasını burasını kurcalarken başka bir müşteri geldi.. aynı TV'yi geçen ay almış Sony'nin Android sistemini yerin dibine soktu daha önce LG kullanıyormuş webos candır dedi gitti..

• tttnet.net kullanıcısına yanıt
    hocam bu konuda yorum yapabilmek icin referans goruntuyu en iyi CR ve en iyi renk dogruluguna sahip cihazda izlemek lazim. Belki komur karasi siyah olan yer gercekte koyu gridir, kontrast noksanligi nedeniyle detay kaybi vardir :) ya da %5 parlaklikta bazi gri tonlari siyah goruluyordur (OLED near-black sorubu gibi) LCD TV lerde clarity (keskinlik) teknolojisinden dolayi biraz daha yuksek olabilir tabi.

İncelemelerden takip ettigim kadariyla iki panel de wide color gamut destekliyor ve renk dogruluklari kalibrasyon sonrasinda benzer degerleri vermis. Renklerdeki canlilik ve keskinlik XE90 daki Triluminos (mavi led isigi onunde kirmizi ve yesil quantum dot materyaller) ve ontanimli ayardan kaynaklaniyor olabilir.

Yani TV leri ayni ortamda ayni ayar ve goruntulerle test etmek lazim. Bence herkes goz zevkine gore tercih yapmali, hangisi daha iyi gorunduyse onu almak lazim, o urunun kisisel bazda katma degeri daha fazla olacaktir.

Smart OS lerle pek aram yok, TV lere gereksiz yuk olusturdugunu dusunuyorum. Hicbir OS, harici cihazin CPU/GPU ve yazilim optimizasyonuna sahip degil. Apple in OLED TV prototipi urettigi konusuluyor, IOS barindiriyormus bu durum fark yaratabilir.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: psenkal

Teknosa gerçekten 3 kağıtçı ya 55XE9005 7.099 TL fiyat koymuş,oha diyorum başkada bişi demiyorum sonra neymiş sepette %10 indirim.
    Hakkatten insanları keriz sanıyorlar bunlar.

Valla oledleri fiyatları piyasadaki kadardı.
  • Aynı %10 indirimi vatan da yapmış şuan :D
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullan doğru tercih

• quote:

Aynı %10 indirimi vatan da yapmış şuan :D

Demiştim flanders nickli arkadaşa vatan takip ediyor teknosayı diye, gerçektende öyle, şu an komik duruma düşüyorlar bence.
    oledler normal,normal olmayan diğer led tv fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

aRKADŞALAR BENDE takip ediyordum teknosa ana safyayı gördüm şok geçirdim, kredi kartı nete kapalıymış onu açtırdım hemen, az önce 1 adet 55c6v kaptım, my watch is over, hadi hayırlı olsun !

Sizde paylaşmışsınız burda gelip baktım kontrole hemen ! herkez sağolsun varolsun.

Tekrar hayırlı olsun hocam, senin sipariş ne durumda acaba? benim ki hala tedarik sürecinde diyor da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

aRKADŞALAR BENDE takip ediyordum teknosa ana safyayı gördüm şok geçirdim, kredi kartı nete kapalıymış onu açtırdım hemen, az önce 1 adet 55c6v kaptım, my watch is over, hadi hayırlı olsun !

Sizde paylaşmışsınız burda gelip baktım kontrole hemen ! herkez sağolsun varolsun.

Tekrar hayırlı olsun hocam, senin sipariş ne durumda acaba? benim ki hala tedarik sürecinde diyor da

Sagol hocam 2mizede :) Benimkide tedarikte :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.