Şimdi Ara

LG 2017 OLED SERİLERİ. FİYATLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir - 20 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
19.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 16:30 itibrıyla Teknosa Mağaza fiyatları.
    c6 : 7200
    b7 : 8200
  • tv seçimlerine bakıldığında Va direct led ,va edge led,ips direct led ips edge led olarak sıralama tercih ediliyor.son sırada ips edge led olmasına rağmen ekran yansiması fazla olmasına rağmen lg oled ler çok tercih ediliyor.nedense bunu merak ettim.fiyatından dolayı diye sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar zamlandı mı?

• Zamlanmadı indirimsiz, normal haline dönmüş.
  • Hanımı ikna etmeye çalışırken 100 TL maxipuanı hesaba katarak 7.999 TL ye gelen fiyatı kaçırdım. Gittigidiyor teknosa da az önce fiyatı 15.000 e çekti. Bence görebileceği en dip fiyat idi. 2018 modeller çıksa da Lg'nin fiyat politikası nedeniyle bu fiyatın altını kolay kolay görmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 22 Ağustos 2017; 12:10:17 >
  • Bende vatandan 8100 TL'ye 55b7 aldım umarım pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Hanımı ikna etmeye çalışırken 100 TL maxipuanı hesaba katarak 7.999 TL ye gelen fiyatı kaçırdım. Gittigidiyor teknosa da az önce fiyatı 15.000 e çekti. Bence görebileceği en dip fiyat idi. 2018 modeller çıksa da Lg'nin fiyat politikası nedeniyle bu fiyatın altını kolay kolay görmez.

yoo teknosa şu an fiyatı 9 bin lira..15 bine kimse almaz o tv"leri..hele ki 8 bin lira seviyelerini gördükten sonra.. ara ara kampanyaları takip etmekte fayda var...
  • Teknosa hediye ceki talebime olumsuz olarak döndü ben de instagramdan yazdim ve bundan sonraki her postlarinin altına da yazacağım aldiktan 2 gun sonra %10 indirim yaptılar ve bu durumda bir müşteri memnumiyetsizligi oluştu instagramdan teknosa hesabi altindaki yorumlarimi beğenirseniz hatta destekleyici birseyler yazabilirseniz sevinirim çünkü bu hepimizin peşinde koştuğu tüketici haklarıyla ilgili bir konu zaten talebim hediye ceki, para iadesi değil amacım bambaşka birşey... Bilincli tuketici oldugumuzu birilerine gostermeliyiz bir tv nin fiyati 15binden 9bine sonra 8bine nasıl düşebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

Hanımı ikna etmeye çalışırken 100 TL maxipuanı hesaba katarak 7.999 TL ye gelen fiyatı kaçırdım. Gittigidiyor teknosa da az önce fiyatı 15.000 e çekti. Bence görebileceği en dip fiyat idi. 2018 modeller çıksa da Lg'nin fiyat politikası nedeniyle bu fiyatın altını kolay kolay görmez.

yoo teknosa şu an fiyatı 9 bin lira..15 bine kimse almaz o tv"leri..hele ki 8 bin lira seviyelerini gördükten sonra.. ara ara kampanyaları takip etmekte fayda var...

Teknosada bu sabahtan beri 55b7 15.000 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

aRKADŞALAR BENDE takip ediyordum teknosa ana safyayı gördüm şok geçirdim, kredi kartı nete kapalıymış onu açtırdım hemen, az önce 1 adet 55c6v kaptım, my watch is over, hadi hayırlı olsun !

Sizde paylaşmışsınız burda gelip baktım kontrole hemen ! herkez sağolsun varolsun.

Tekrar hayırlı olsun hocam, senin sipariş ne durumda acaba? benim ki hala tedarik sürecinde diyor da

Sagol hocam 2mizede :) Benimkide tedarikte :)

Şuan kargoda görünüyor, bilgine

• quote:

Orijinalden alıntı: ewil_death

Bende vatandan 8100 TL'ye 55b7 aldım umarım pişman olmam

Hayırlısı olsun, bence çok iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: flander

Teknosa hediye ceki talebime olumsuz olarak döndü ben de instagramdan yazdim ve bundan sonraki her postlarinin altına da yazacağım aldiktan 2 gun sonra %10 indirim yaptılar ve bu durumda bir müşteri memnumiyetsizligi oluştu instagramdan teknosa hesabi altindaki yorumlarimi beğenirseniz hatta destekleyici birseyler yazabilirseniz sevinirim çünkü bu hepimizin peşinde koştuğu tüketici haklarıyla ilgili bir konu zaten talebim hediye ceki, para iadesi değil amacım bambaşka birşey... Bilincli tuketici oldugumuzu birilerine gostermeliyiz bir tv nin fiyati 15binden 9bine sonra 8bine nasıl düşebilir?

hocam benzer bir durum 2012 yılında benimde başıma gelmişti... sıfır bir araç aldım..hiç unutmam 14 aralıkta pazarlık yaptık imzalar atıldı...ben ödemeyi yaptım..15 aralıkta sabah internete bakıyorum bir baktım benim aldığım araç kasko bedava kampanyası var...o zaman aracın kaskosuda 1500 tl..hemen bayiyi aradım..kavga dövüş..beni oraya buraya bağlıyorlar..ama imzayı attığım ve parayı ödediğim için bir şey yapamayacaklarını söylediler..sonra genel merkezi aradım..ordan da benzer bir cevap geldi..bende gittim kuzu kuzu 1500 tl"ye kasko yaptırdım..yani diyeceğim kampanya böyle birşey..bazen fiyat artır bazen azalır..bu risk her zaman vardır..aylarca takip edersin uygun bir fiyat buldum dersin alırsın ama bir gün sonra daha düşük bir fiyat bulursun..

• quote:

quote:

quote:

farklı yere mi bakıyoruz..benim önümde sayfa açık 8999 lira yazıyor..

https://www.teknosa.com/urunler/110016183/lg-oled55b7vapd-webos-35-smart-4k-oled-tv

• tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Bu sabah teknosa ve vatan da 14999₺ yazıyordu tekrar 8999₺ yapmışlar bu fıyata sabitlemeleri lazım zırt pırt fiyatla oynayacaklarsa işimiz var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Benim de ilk defa basima gelmiyor ve basarili sonuclar aldim 😎 zaten dedigim gibi hediye cekiymis fiyat indirimiymis benim cok da umrumda degil amacım bambaşka o yüzden ugraşması bir zevkli ki sorma 😂 bir de sonucunda basarili olursam tamamdir. Teknosa bildirimlerini actim post attiklari gibi ayni yaziyi yapsitiricam hemen altina simdi onlar düşünsün 😃

Benim aldığı sifir peugeot 3008 marka ve modelli arabayi ayıplı mal statüsünden iade eden arkadaşım var tuketici haklarını bilmemiz ve kullanmamizin önemi cok büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flander -- 22 Ağustos 2017; 15:10:4 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

farklı yere mi bakıyoruz..benim önümde sayfa açık 8999 lira yazıyor..

https://www.teknosa.com/urunler/110016183/lg-oled55b7vapd-webos-35-smart-4k-oled-tv

Şuan düşmüş öğleden önce baktığımda 14.999 yazıyordu

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Bu benim de basima geldi hatta size şöyle söyleyim b7 indiriminden önce c6nin fiyatini yanlislikla 8999 yaptılar güncelleme yaparken siteyi kapatmiyorlar ve biz de canli canli butun güncellemeleri ve hataları görüyoruz. Bu sabah b7 14.999tl idi herkesin baktığı anda gördüğü fiyat dogru aslinda. Anlik oluyor bence ama buyuk ihtimalle sabah 14.999 tl ye gerçek fiyatindan haberi olmayan biri almak istese site satışını gerceklestirmeyip hata verecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ewil_death

Bende vatandan 8100 TL'ye 55b7 aldım umarım pişman olmam

Hayırlısı olsun, bence çok iyi fiyat

Çok teşekkür ederim kardeşim lg ile görüştüm tvyi teslim almışlar akşama görsel ziyafet var darısı isteyenlerin başına
  • C6 mı b7 mi kararsız kaldım

C6 sanki daha estetik gibi geliyor bilemedim :/

• https://www.reevoo.com/p/lg-oled55c6v#reviews

Sitesinde c6 için yorumlar çok olumlu ki bunların içinde 1 yıl süredir kullanıcı yorumları var.

Diğer tvler içinde kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.