Şimdi Ara

LG 2017 OLED SERİLERİ. FİYATLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
19.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2016lg forumunada yazdım şu brightness değerlerini bi teknik olarak masaya yatırmak lazım. Şimdi rtings'in puanlamalarına da göre 2017 seriler 2016 ya göre biraz daha parlaklık konusunda iyi olduğu aldığı puandanda belli. 2016 modeller 7.2 puan alırken 2017 modeller 7.9 puan almış. Aradaki fark %25 midir bilmiyorum ancak puanlamadaki fark okadar gözükmüyor.
    İkinci olarak rting 55 inç modelleri karşılaştırmış. Şimdi aşağıda paylaştığım parlaklık kıyaslamasıhttp://www.displayspecifications.com sitesine ait veriler. Ve soldan sağa 55c6-65c6-55c7-65c7 şeklinde ve değerler ilginç.

LG 2017 OLED SERİLERİ. FİYATLARI

Burdaki değerlere göre 65c7 65c6'dan parlak değil aksine zayıf gözüküyor.

Yine rtings'in karşılaştırdığı 55 inç modellerde aşağıdaki gibi. Burada ki karşılaştırma da c6-c7-e6 şeklinde.

Bu değerleri tek tek yorumlamak lazım. Ekranın %2-%10-%25 inde peak ve sustained değerleri yorumlayacak olursa dinlemek isterim. Pratikte gözümüze nasıl etki ediyor. Şahsen ben lg mağazasında c6-b7-w7 modellerine tek tek baktım parlaklık konusunda obaaaa dediğim bir durum olmadı aradaki farkı hissetmedim.

Bu arada c6'yı kapıdan içeri sokmam diyenlere he he diyin geçin. Hayır aldığımdan c6 modelini savunmuyorum. Aksine diyorum ki şuan b7'nin eğer 1000 liralık bir farkı varsa onu alırdım. 65 alacak olanlarda iş tamamen değişiyor zaten direk c6 aradaki fiyat farkına. Ki b7 modeli 55inç den 65 inçe çıktığında parlaklığından 100nit kaybedip c6 55inçten 65inç çıktığında 50nitlik artış sergiliyorsa burda ilginç olan birşey var. Ya da site hatalı. Ama bildiğim kadarıylahttps://www.displayspecifications.com sitesi güvenilen bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 22 Ağustos 2017; 20:1:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

B6 serisi, resmi olarak lg tarafından ithal edilmedi diye biliyorum. Yanılıyor da olabilirim.

Doğru biliyorsun. İstanbul Bilişim deki B6 kendi ithalatları.

Peki hocam b6'nın İstanbul bilişimin kendi ithalatı olmasının nasıl bir sakıncası olur..garantilik bir durum olursa malum LG Türkiye'den herkes şikayetçi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka izlemişsinizdir ama yine de izlemeyenler vardır belki diye linki paylaşıyorum, bu video ve birkaç yabancı sitedeki bazı yorumlar c6 yerine b7 ye yönelmemi sağladı diyebilirim. Bu videoda 11.30 dan sonra Vincent Teoh abimiz diyor ki, b6 ile b7 arasındaki farkların çok az olduğunu söyleyenler olabilir ama işin aslı öyle değil ve b7 deki iyileştirmeleri kendine göre yüzdesel olarak nedenleriyle birlikte sıralıyor ve %35 daha iyi iyileştirilmiş olduğunu söylüyor, görmediyseniz izleyiniz efendim;

https://www.youtube.com/watch?v=F9OvPfPd8s0&t=473s
  • Arkadaşlar malum düğün sezonundayız...acaba önümüzdeki ay okullar falan açılacak.. düğün sezonu bitecek..tv satışları yavaşlayacak...acaba b7 8 bin seviyesinden daha da aşağıya düşer mi..

• tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Valla İstanbul Bilişim den alırsan garanti durumları sıkıntılı dıyorlar nette yorumlara bakmanı öneririm kimse önermiyor ama LG TR'nin de servisi aşırı ilgisiz olduğu için al birini vur ötekine kısacası. Türkiye de satıcılar ürünü satmadan önce ilgili sattıktan sonra yüzüne bakmıyorlar müşteri memnuniyeti oldukça düşük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yakın zamanda 55 inch veya 65 inch curved 4k oled bir model indirimde gördünüz mü ? Bir de geçen gün 9 bin liraya 65 inch curved 4k gördüm teşhir ürünü.Düz renklerde ekranda gölgelenmeler oluyor ama normal yayında pek belli olmuyor 15 bin tl den 9 bine düşmüş.Ne dersiniz tolere edilebilir mi hata ?
  • Teknosa yine 15000 e çekmiş. 8100 olursa direkt alacağım bu sefer.

• İllidianStormraqe kullanıcısına yanıt
    4k curved oled c6v ve var baska yok sanırım
  • şu soruma ortak bir cevap arıyorum.genellikle hiçkimse ips edge led panel kullanmak istemez mecbur kalmadıkça.öncelik va direct led,va edge led,ips direct led,ips edge led diye sıralama gider. peki lg ler çift katman ekran yansıma yaptıgı halde ve ips edge led oldugu halde neden çok talep görüyor onu acıklayabilirmisiniz.yansıma yaptıgı için bana göre siyahları tam veremiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Teknosa yine 15000 e çekmiş. 8100 olursa direkt alacağım bu sefer.

hocam fiyatlar 9 bin seviyesine oturdu..bundan sonra 15 çıkmaları imkansız..8100 olur mu derseniz 1,5 aydır bu teknosa vatan gibi siteleri takip ediyorum..on günde 15 günde bir iki gün %10 kampanyası yapıyorlar..ben pusuya yattım bayramda güzel bir kampanya bekliyorum.. zaten bu model olmadı 55xe9005 alıp bu stresli sürece bir son vereceğim..
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, oled forumundasın hatırlatmak isterim

Oledde va ips directled edgeled olmaz

Yalan yanlış bilgilerle insanları zehirleme

Ayrıca sicil numaranı söyle bakayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    LG LER İPS PANEL VE EDGE LED KENAR AYDINLATMADIR BENDE BUNU HATIRLATAYIM.OLED TE OLSA İPS PANEL EDGE LED
  • B7 Teknosa'da an itibariyle 8199 lira..

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

B7 Teknosa'da an itibariyle 8199 lira..

B7 ve E7 arasında neden 2 katı fark bulunuyor?
  • quote:

%10 hediye çeki kampanyası gelirse müthiş olacak. 3 arkadaş bekliyoruz.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Hocam, selam

Sanmıyorum ama umarım trolldür , ya gerçekten böyle olduğunu düşünsene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notebooklarda %15 hediye çeki kampanyası yarın bitiyor. Ancak o kampanya bitince yeni bir çek kampanyası gelebilir. Muhtemelen Cuma günü. Cuma günü ise 55B7V için 8199 TL fiyatı sabit tutarlar mı orası meçhul ama tutarlar ve hediye çeki de verirlerse 3 arkadaş alacağız. Sonuçta hediye çekini 2 katı ürün alımında kullandırıyorlar. Dolayısıyla + 800 TL daha kazanacaklar. Ama bu TV nin fiyatı çok oynak. Günde 3 farklı fiyat görüyor (8.999, 14.999, 8.1999).

• quote:

quote:

%10 hediye çeki kampanyası gelirse müthiş olacak. 3 arkadaş bekliyoruz.

Aynen %10 geldiğinde uyanıklık yapıp fiyatı 8999 yapmazlarsa müthiş olur..

• quote:

Notebooklarda %15 hediye çeki kampanyası yarın bitiyor. Ancak o kampanya bitince yeni bir çek kampanyası gelebilir. Muhtemelen Cuma günü. Cuma günü ise 55B7V için 8199 TL fiyatı sabit tutarlar mı orası meçhul ama tutarlar ve hediye çeki de verirlerse 3 arkadaş alacağız. Sonuçta hediye çekini 2 katı ürün alımında kullandırıyorlar. Dolayısıyla + 800 TL daha kazanacaklar. Ama bu TV nin fiyatı çok oynak. Günde 3 farklı fiyat görüyor (8.999, 14.999, 8.1999).

Hocam artık 15 bin yapmaları mümkün değil..öyle bir aptallık yapamazlar..bu ürünün fiyatı 8-9 arası sabitlenir.. özellikle 8 binde %10 kıstırabilirsek eski model b6 fiyatına b7 alabileceğiz..

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Hiçbir mantıklı açıklaması yok.

2016 model olan 65g6v, ilk çıktığında ya 23 ya da 24 bin tl idi. Şu an 17 bin tl.

2017 model 65"ler de elbet düşecek.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.