Şimdi Ara

LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
12
Favori
34.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Recep bildiğin daha ucuzu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smolwarf

Renk ayarların ne durumda...
    dinamik kontrast ı yüksek, siyah seviyesini düşük tutuyorum. gündüz aydınlıkta seyretmeyi sevdiğimden parlaklığı bir miktar yükseltiyorum. bir de ışık sızması olan sahneler varsa FALD ı kapatıyorum blooming vs neredeyse kayboluyor. diğer ayarları defaultta veya dengede tutmaya özen gösteriyorum. her film için farklı ayar yapmak gerekebiliyor bunu sevmiyorum. profiller içinde de favori ayarlar bir alt kırılım olsaymış mesela sarı veya yeşil tonları fazla, veya karanlık oranı yüksek bir film izlediğimizde hızlıca seçebilseymişiz güzel olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 7 Temmuz 2019; 10:13:42 >
  • Arkadaşlar 65 inch tv arıyoruz bu hafta alınacak. Maksimum 12 bin lira bütçemiz var. Aklımda iki model var.

LG 65SK8500 - her yerde bulunmuyor niyeyse vatanda bazı şubelerde kalmış sadece.
    www.vatanbilgisayar.com
    LG 65SK8500 65" 166 CM 4K UHD webOS SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-65sk8500-65-166-cm-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

LG 65SM8200PLA - SM90 serisi daha iyiymiş ama o da 16 bin liralara kadar çıkıyor. SM82 serisi de iyi midir sizce?

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Sk serileri tükendi.Teşhir ürünleri sayılı durumda.Alıcısı çok.Memnun kalan çok..Rağbet gören bir tv.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TechRadar
    LG SK85 (SK8500, SK9000) Super UHD review
    https://www.techradar.com/reviews/lg-sk85-super-uhd

LG has employed nano cell technology in the past, but we're getting the second-generation version of the tech here, which the company says achieves 30% less ambient light reflectivity when compared the tech's previous iteration, and a 44% reduction compared to conventional LED TVs in general.
    We watched some content on the LG SK85 Super UHD during daytime hours with the curtains open, and while there was still light reflecting from the screen (which is unavoidable, really — even on the most expensive sets), it did seem less intense than some of the other TVs we've reviewed in the past 12 months

Tom's Guide
    LG's Nano Cell TVs Deliver Eye-Popping Colors
    https://www.tomsguide.com/us/lg-nano-cell-tv,news-24117.html

Three of LG's 2017 models (SJ8000, SJ8500, and SJ9500) will feature nano cell film, which works similar to quantum dot sheets found in Samsung HDTVs. At 60-degrees off-axis, viewers should be able to see 95 percent of the color gamut. The nano cell film will also help in reducing glare on the front of the panel, so it will be easier to see images in brighter environments

bahsettiğim nanocell in reflection a etkisi üstteki linklerde anlatılmış. benim dünyamda bu açık ara öne geçiriyor tv yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 8 Temmuz 2019; 10:1:1 >

• whoops W kullanıcısına yanıt
    evde yaptığım bir test. açıkçası arkadaşın televizyonda tam ışığın karşı açısını bırakın karşısında bile izlemede zorlanıyordum. sadece perdeler falan kapanınca izleniyordu.
    karanlıkta da kısa sürede gözlerim ağrıyor parlaklıktan gözler bulanıyordu. bu ışığın tam çapraz açısından çekildi ve bence kabul edilebilir seviyelerde.
    karşıdan izlediğimde hiçbir yansıma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 8 Temmuz 2019; 11:2:4 >
    Foto attıysan görünmüyor....

• smolwarf S kullanıcısına yanıt
    video attım. bende görünüyor bi ayar falan mı var acaba
    Tıklanması için sembol çıkmıyor.Resim modunda simsiyah bir görüntü mevcut

• Siteyle alakalı sanırım. Kontrol ederim. . Neyse en azından şu elemanlar artık yazmıyorlar. Nanocell teknolojisi yansımayı azaltıyor dediğimde herşeye olduğu gibi ona da itiraz etmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsetmiş olduğun gibi salonumun 2 cephesi güneş görüyor...Aydınlıkta görüntü kaybı yok yansıma yok..Yer değiştireyim veya perdeleri kapatayım derdi yok...

• Iptv kurulumu yapan var mı???

• smolwarf S kullanıcısına yanıt
    netflix yetiyor açıkçası o yüzden iptv kurmadım. denediniz mi?
    Yeni böşüm açtım sk9500-sk8500 kullanıcıları adında

• Bir kaç gündür görünmüyordun..yeni sayfa açayım dedim😎

• Merhaba arkadaşlar. Bende 55sk9500 var. En iyi ekran ayarları nedir paylaşır mısınız ?

• XaosGeneto kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun...Ayarları paylaşayım...

• quote:

Hayırlısı olsun...Ayarları paylaşayım...
    Olur hocam. Bekliyorum

• Eco ayarlara gir...

Gelişmiş ayarlara gir...

Dinamik Kontrast:::Düşük
    Dinamik Renk:::Yüksek
    Renk Skalası::::Geniş
    Süper Çözünürlük::::Yüksek
    Gama::::Yüksek 1

RESİM SEÇENEKLERİ

Gürültü Filtresi::::Yüksek
    Led Yerel Karartma::::Yüksek
    Tru Motion::::Pürüzsüz

• quote:

Eco ayarlara gir...

Gelişmiş ayarlara gir...

Dinamik Kontrast:::Düşük
    Dinamik Renk:::Yüksek
    Renk Skalası::::Geniş
    Süper Çözünürlük::::Yüksek
    Gama::::Yüksek 1

RESİM SEÇENEKLERİ

Gürültü Filtresi::::Yüksek
    Led Yerel Karartma::::Yüksek
    Tru Motion::::Pürüzsüz
    Hocam teşekkür ederim.simdi yaptım. En iyi ekran ayarı bumudur

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.