Şimdi Ara

LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
12
Favori
34.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yayını izlerken bu ayarlara yakın kullanıyorum..Netflixten film izlerken dinamik kontrastı yüksek yaparsın ..her böllümde ekran ayarı farklı oluyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde resim kısmına girdiğinde ekran ayarı otomatikte duruyor..onuda minimuma al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: smolwarf

Birde resim kısmına girdiğinde ekran ayarı otomatikte duruyor..onuda minimuma al derim
    Eyvallah hocam sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Alinirsa 8500 veua 9500 alinir direct led full array local dimming var.
    direct led kalitesini biliyorum. Fakat full array local dimming nedir ne avantajı var acaba?

Bir sorum daha olacak 55 ve özellikle 65 inç UHD 4klar için ps4 ( ve yeni çıkacak olan için ) ve futbol keyfini yaşatacak bir tv için ne önerirsiniz 6 - 6,300 civarı.
  • XaosGeneto kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl Tv’den memnunmusun...

• enenengin E kullanıcısına yanıt
    tam yerel karartma
  • smolwarf S kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok hocam. 6 ay oldu zaten alalı.

• Ben de SK8100 kullanıyorum, SK serisi yada LG kullananlara sorum olacak. MKV filmlerde gömülü olan alt yazıları açmıyor bende ki TV. Altyazıyı bulup dosya içine ekliyorum da öyle izliyorum. Bunun çözümü var mı ? Her filimde yapmıyor sanırım. Mesela direk blu-ray veya UHD dosyası olan m2ts dosyasından içine gömülü altyazıları görebiliyor. Yani daha denediğim film sayısı az.

mkvtoolnix ile mkv dosyası içine gömülü altyazı dosyazını dışarı atsam sonra onu srt çevirip aynı klasörde dosya ile yan yana koysam o zaman sorun düzelecek ama o işlemi detaylı anlatan bir kaynak bulamadım. Sizlerin uyguladığı yöntem nedir?
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar uzman değilim...😁...Dediğin sıkıntıyı hiç fark etmedim...Netflixten izlerken yüm altyazılar çıkıyor.Hardiskimde 20GB film mevcut....Ondada altyazı çıkıyor..Ayrıntısı bilmiyorum...O filmi SamsungNu8000 de denedim görinti geldi ses gelmedi..Sonuxf9005 de videoyu açmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: smolwarf

Hocam o kadar uzman değilim...😁...Dediğin sıkıntıyı hiç fark etmedim...Netflixten izlerken yüm altyazılar çıkıyor.Hardiskimde 20GB film mevcut....Ondada altyazı çıkıyor..Ayrıntısı bilmiyorum...O filmi SamsungNu8000 de denedim görinti geldi ses gelmedi..Sonuxf9005 de videoyu açmadı...
    nu8000 de dts desteği yok, ondan gelmemiş olabilir. Netflix zaten yayını altyazılı olarak sunuyor, tv nin özelliği değil netflix altyazısını açması. Yayın öyle yani.
  • Hardiskten denedim demiştim...👍

• Merhabalar, 65sk8500 modelin stand uzunluğu, yani ayaklarının uzunluğu kaç cm bilen cevap verebilir mi lütfen? Her yeri inceledim derinlik var ama uzunluk bilgisi hiçbir yerde göremedim.
    Hocam benim izlediğim filmlerin çoğu mkv. Hepsi de altyaziyi açıyor. Film ismi ile altyazı isminin aynı olmasına dikkat et.
    Mesela şöyle. Film dosyasınin adı parasite.mkv ise altyazı dosyası parasite.srt olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: XaosGeneto

Hocam benim izlediğim filmlerin çoğu mkv. Hepsi de altyaziyi açıyor. Film ismi ile altyazı isminin aynı olmasına dikkat et.
    Mesela şöyle. Film dosyasınin adı parasite.mkv ise altyazı dosyası parasite.srt olsun.
    Hocam selam,

Bilgi için teşekkürler fakat bu bilgi klasikleşmiş bir bilgi, bunu bilmeyeni dövüyorlar

Problem, entegre altyazılı filmlerin bazılarını okuyamaması, bazı dosyalarda sorun yok fakat bazı entegreler de sorun var. Entegre edilmiş altyazı tipi veya yazılım ile ilgili olabilir. Bu problemi LG forumunda da paylaştım ama dönen olmadı. Yazılım birimine de bilgi verdim. Düzelecek bişi değil bence, LG ileride fark ederse belki düzelir.

Benim bildiklerim o kadar :) entegre Türkçe altyazılı filmleri nasıl buluyorsun peki

• quote:

Benim bildiklerim o kadar :) entegre Türkçe altyazılı filmleri nasıl buluyorsun peki
    Torrent sistemi
    Hocam Türkçe altyazı entegre film bulmak yerine. Filmi orjinal indirip altyazı dosyası eklemek daha kolay değil mi ?

• quote:

Hocam Türkçe altyazı entegre film bulmak yerine. Filmi orjinal indirip altyazı dosyası eklemek daha kolay değil mi ?
    Aslında daha kolay fakat bazı filmlerde zaten var olduğundan daha güzel oluyor. Ayrıca Blu-ray yada DVD den alınmış bir alt yazı daha özenle hazırlanmış ve okunabilirliği daha güzel belirtilmiş oluyor. Çok da öenmi yok fakat olmuşken neden olmasın diyorum. Zaten 10 filmden 2sinde oluyor entegre.
  • Abilerim bir sorum olacak yeni evlenicek biri olarak tv alıcam ve LG almak istiyorum.

Teknoloji marketlerinde 49sm8000 modelinde karar kıldım. Fakat LG nin sitesinde karşılaştırdığımda ne yapıcağımı bilemiyorum

Karşılaştırdığım ürünler : 49SK7900PLA , 49SK8100PLA , 49SM8200PLA , 49SM8600PLA sizde 4500 max. bandında ne almam gerek
  • Merhaba bende 55sk9500 alarak arınıza katıldım.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.