Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.925
Cevap
527
Favori
770.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha önce 65 inç LG oled düşünürken araştırdıkça ben de bu modelde ama 75 inç olarak karar kıldım. fiyat bilgisi verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyifadami -- 10 Aralık 2024; 14:43:16 >
  • Merhaba konuyu yeni gördüm, kısaca bilgi ve fiyat rica ederim LG OLED almayı düşünüyorum 55 veya 65 inç olacak tercihen C4 serisi. Kurumsal fatura düzenliyor musunuz? Ödeme koşulları ile beraber pm lütfen, Teşekkürler

• keyifadami kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ödemeniz nasıl olacak ürün nereye teslim olacak?
  • Muchard kullanıcısına yanıt
    Hocam pm'den yazıyorum size
  • Burak kardeşime çok teşekkürler LG OLED77C46LA ve Soundbar LG Soundbar SC9S sorunsuz geldi ve kurulum yapıldı.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 10 Aralık 2024; 21:16:19 >

• murat708 kullanıcısına yanıt
    Murat abicim hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde sorunsuz sıkıntısız uzun yıllar kullanırsın inşallah.
    Maşallah çok başarılı durmuş
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Burak Bey firmanız Ankara'da mı? İstanbul'da hizmet veriyor musunuz?

• Muqarnas kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bizim mağazalarımız Ankara'da, Türkiye'nin her yerine sigorta kargo ile gönderim yapıyoruz, yetkili servis ücretsiz gelip montajını yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 11 Aralık 2024; 7:46:43 >

ödeme seçeneklerine göre karar vereceğim, 3 kart mevcut. teslimat adresi istanbul, ümraniye.

• keyifadami kullanıcısına yanıt
    Hocam pm'den bilgi veriyorum.

• LG OLED 55C46LA.APD 1000 adet stok geldi, piyasanın altında fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG SHOP MAĞAZASI

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• Merhaba. Forumu yeni keşfettim. Tv fiyat bilgisi alabilir miyim? Şu an için aklımda bi tv modeli yok. Fiyatlara göre seçim yapabilirim. Taksit düşünüyorum. Yer Bartın. Akbank, yapı kredi ve ziraat bankası kartları var

Burak hocam fiyat alabilir miyim

• azizsilin A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam hangi model hangi ürün baktığınız?
    Yardımcı olmaya çalışayım size?
  • sadece50 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ödemeniz nasıl olacak ürün nereye teslim olacak?

Havale tüm ucret. Hatay iskenderun.

• sadece50 kullanıcısına yanıt
    59.500 olur hocam bugün kargo çıkışı olur pazartesi sizde olur.
  • Burak Bey’e Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,
    Burak Bey’e burada özellikle teşekkür etmek istiyorum. Kendisi LG OLED55C46LA televizyonu taksitle ve 5 yıl garantiyle almamda inanılmaz yardımcı oldu. İşlemler sırasında gösterdiği sabır, samimiyet ve rehberlik gerçekten takdire şayandı.

Bu süreçte hem bilgisiyle hem de yaklaşımıyla güven verdiği için kendisine minnettarım. Böyle insanlarla karşılaşmak insana gerçekten iyi hissettiriyor. Tekrar teşekkür ederim, Burak Bey. 😊
  • Kutay_Solhan kullanıcısına yanıt
    Kutay hocam LG OLED 55C46LA.APD ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    16.12.2024 kargo çıkışınız yapılacak bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• Arkadaşlar elinde QN85D Samsung 65 inç televizyonun boş kutusu olup da çöpe atmayı düşünen veya kullanmayacak olan var mıdır? Kutuyu sığınaktan haberimiz olmadan götürmüşler, ihtiyacımız oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetgil -- 15 Aralık 2024; 20:22:32 >
  • 
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.