Yaklaşık 2 haftadır 55S90D SAMSUNG OLED TV kullanmaktayım. Televizyonun görüntü ve renklereine denilecek bişey yok yalınız yaklaşık 2-3 dk da bir maç izleme sırasında görüntü normal akarken 1-2 sn kadar kasma oluyor sonra yine düzeliyor. Sanki görüntü modu değişirken oyun modu ve dinamik modlar arasında geçişler yaparken oluşan donma kasmalar gibi olmakta acaba başka kimsede bu soru varmı bana yazılımsal bir problem gibi geldi. Ürünü değiştirmek istemiyorum acaba başka arkadaşlarda da bu problem oluyormu özellikle dijitürkte ve netfilixte hızlı harektli sahnelerde ve arada bir olmakta görüntü ayarlarını değiştirerek çözmeye çalıştım olmadı başka kimsede varsa bu rpobmlem cevap verilere çok memnun olurum |
LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1197. sayfa)
-
-
hocam sizde böyle netflixte olsun dijitürk uydu alıcada olsun 2-3 dk da bir hızlı senhelerde kasma donma oluyormu?https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159797877
-
Tv de bakım temizlik yaptınız mı? Yada kumanda da kapat tuşuna uzun süre basınca tv yeniden başlıyor. Belki işe yarar.
Onun dışında aklıma gelen bir şey yok.
Bende QN85D tv de böyle bir sorun yaşamadım. Amazon ve Blu tv ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 15 Aralık 2024; 22:46:12 > -
@Burak_Keskin06 Hocam öncelikle buradaki cevaplamalarınız ve kibar üslup ile bilgilendirmeleriniz için kendi adıma çok teşekkür ederim. Son 3-4 aydaki yazıları saatler sürse de okuyabildim. Akşamları 3-4 saat Netflix, youtube videosu izlemek ve PS5 oyunları oynayan biri için 75 inch TV'ler arasında öneriniz ne olur? OLED TV'leri hem ekran yanığı korkusundan hem de daha pahalı olmasından dolayı elemek zorundayım. Yorumlarınızdan Samsung 75QN85D'yi ve 75QN90D'yi seçebildim ancak diğer modeller ve LG modelleri önerilerinize açığım. Acelem yok Aralık sonrasını mı beklemeliyim? Yer İSTANBUL AVP- Bahçeşehir civarı. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genokb -- 16 Aralık 2024; 1:39:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X