Şimdi Ara

LG 42LW4500 Led Televizyon - 1625 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sanalreyonum.com/urun/lg-42lw4500-led-televizyon_899180.aspx?CatId=27646&ref=akakce&v=1.5.5

arkadaşlar televizyon hakkında çok açılmış konu var farkındayım ama bu kadar para döktüğümüz bir ürünü önceden iyice araştırmak lazım ve siz anlayan arkadaşlarımıza danışmak istedim.

şimdi benim sorum şu kendi kısıtlı bilgime rağmen aradıklarım içersinde en çok kafama yatan bu oldu ama ...

monitörlerde samsungun görüntü kalitesi başkadır ya led tv lerde de durum öyle midir,bu model samsung muadiline göre çok aşağıda kalır mı

400 hz oluşu 2d den 3d e çevirme durumu falan harika özellikler ama bu fiyatta olduğuna göre elbet bir eksisi olmalı,nedir söyler misiniz?

kullanım amacım normal yayınları 3d izlemek ve bilgisayara bağlayıp 1080p film izlemek ve full hd oyun oynamak...bunlarda bir sorun yaşar mıyım ?

dikkat etmem gereken başka nokta veya verebileceğiniz bu fiyat aralığında başka tavsiye var mı ?

bir de smart tv yok sanırım ya bunda o sadece kablosuz internetten tv i pc gibi kullanıp nete girmek için mi ? yani normal bilgisayar ile bunu yapamıyor muyum ?

sorularımı cevaplayan cevaplamayan herkese teşekkürler .. hayırlı forumlar ..

• kullanan biri olarak söylüyorm, fazla düsünmeye gerek yok on numara televizyon, smart tv denilen seyde gereksiz pc tv den nete girecen falan da, sök pc kasasnı bağla tv ye al sana smart tv
  • Çok iyi fiyat kaçırma.3d ve görüntü performansı olarak gerçekten çok iyidir.Gönül rahatlığı ile alabilrsin.
  • internettten tv almayı pek tavisye etmiyorum 4-5 günlük iade hakkında dönen tv leri kakalıyolar ozellikle vatanın site satışında.
    2 yakınımın başına geldi biri golda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Nisan 2012; 23:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

internettten tv almayı pek tavisye etmiyorum 4-5 günlük iade hakkında dönen tv leri kakalıyolar ozellikle vatanın site satışında.
    2 yakınımın başına geldi biri golda.

kesinlikle böyle bir sey yapamazlar hele ki vatan gibi online net satışı iyi olan bir site bir cok bayisi bulunan büyük bir firma, şuana kadar vatandan bir cok sey aldım, pc den tut evdeki tv ye kadar elektronik tüm parcalar hic bir kusuru olmayan ürünler...
  • vatan indirimi ile 4500 alıcam gibi :) vade farkıda koymuyolar sanırım taksite :) kargo margo parası da yok ama 7 gözlükte hediye mi orada ? belirtilmemişte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.