Şimdi Ara

LG 47LM660S Cinema 3D Smart TV (Tükendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
8.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu nasıl bir ürün fiyat konusunda iyi mi acaba?sordum lg türkiye garantiliymiş.

http://www.ebeyaz.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86007
  • urunum geldi.soz verdikleri gibi urun lg turkiye garantili servis geldi kurulumu yapti bir sikinti yok.suan kanallari taratiyorum.urunu tereddutsuz alabilirsiniz arkadaslar.yetkili arkadasa tesekkur ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

urunum geldi.soz verdikleri gibi urun lg turkiye garantili servis geldi kurulumu yapti bir sikinti yok.suan kanallari taratiyorum.urunu tereddutsuz alabilirsiniz arkadaslar.yetkili arkadasa tesekkur ediyorum.

Biz tesekkur ederiz.Tekrar hayirli olsun.Gule gule kullanmaniz dilegiyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ürün ve fiyat güzel....maaalesef bulutlanma...ışık sızması..tüm ledlerde çıkabilir...biraz şans işi....taksitte fiyat farkı olmasa bende almıştım bir tane .kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

arkadaslar ürün ve fiyat güzel....maaalesef bulutlanma...ışık sızması..tüm ledlerde çıkabilir...biraz şans işi....taksitte fiyat farkı olmasa bende almıştım bir tane .kısmet

arkadaş sanalpazar açtı ben ordan 12+4 16 taksit aldım.bonus karta.4 ay ötemeli 12 taksit.taksitli düşünenler sanalpazar daha avantajlı.
  • şu sanalpazar olayı nedir arkadaşlar. bu ürünü 2555'e taksitli alabiliyor muyuz?

• lg 47lm615s aldım daha gelmdi 2050 tl ye bu 660s ten çokmu farklı acaba ya fiyat nasıl üzüleyim mi ürünü bilen var mı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: uakad

şu sanalpazar olayı nedir arkadaşlar. bu ürünü 2555'e taksitli alabiliyor muyuz?

sanalpazar %5 kesiyor.bu farki verirsen arkadas ordan aciyor ilani.bonus karta 4 ay otemeli 12 taksit alabiliyorsun.

• sanalpazar olayını açarsanız iyi olur fiyat ne kadardır orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genesa

sanalpazar olayını açarsanız iyi olur fiyat ne kadardır orada.

2555*%5 yapacaksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

quote:

2555*%5 yapacaksiniz.

Yani 2682,75 TL/12 öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

lg 47lm615s aldım daha gelmdi 2050 tl ye bu 660s ten çokmu farklı acaba ya fiyat nasıl üzüleyim mi ürünü bilen var mı ya

Smart Tv özelliği yok diğer özellikler hemen hemen benzer diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

quote:

2555*%5 yapacaksiniz.

evet..taksit sayisi kullandiginiz karta gore degisiklik gosterir..ornegin axess 10 taksit yapiyor.
  • quote:

quote:

quote:

2555*%5 yapacaksiniz.

bonus ilk taksit kasim 2012. 12 taksit.toplam 16 taksit oluyor 4 ay otelemeyle.world 2 ay otelemeli 12 taksit yani 14 taksit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 12 Ağustos 2012; 17:19:35 >
  • quote:

quote:

lg 47lm615s aldım daha gelmdi 2050 tl ye bu 660s ten çokmu farklı acaba ya fiyat nasıl üzüleyim mi ürünü bilen var mı ya

LAN (Internet Erişimi & DLNA) var deniliyor bu smart olmuyormu birde ben flash disk e film attığımda sıkııştırılmış filmleri açabiliyormu yoksa sıkıştırılmıştan çıkarıpta mı flash a atmalıyım bilgisi olan var mı
  • quote:

quote:

quote:

LAN (Internet Erişimi & DLNA) var deniliyor bu smart olmuyormu birde ben flash disk e film attığımda sıkııştırılmış filmleri açabiliyormu yoksa sıkıştırılmıştan çıkarıpta mı flash a atmalıyım bilgisi olan var mı

DLNA ağ üzerinden içerik paylaşımıdır.Yani ağdaki diğer bilgisayar veya ağ özellikli cihazların içeriğini görmeye yarar.Sıkıştırılmıştan kastınız rar veya zip uzantılı dosyalar ise açamaz.Sizin rar veya zipten çıkarıp flasha atmanız gerekir.

• Bu güne özel İstanbul içi gün içinde teslim...Tüm Türkiye satış dan hemen sonra kargo...sanalpazar dan taksit imkanı...
  • ya hocam 2555 6taksit falan yapamıyormuyuz. yoksa hepsiburada'dan almak zorunda kalacağım. 2649 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: uakad

ya hocam 2555 6taksit falan yapamıyormuyuz. yoksa hepsiburada'dan almak zorunda kalacağım. 2649 tl

Ürünü göremedim hepsiburada da garantisi LG Türkiye mi?
  • evet hocam lg türkiye garantili

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.