Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gün önce LG 50PB690V plazma aldım. Ancak tv den memnun değilim. Panel ışığı bazen 3-5 saniye de bir bazen 20-30 saniyede bir azalıp artıyor.Sanki panel kamera hareketlerinde ışığı ayarlıyor gibi. Ayni serinin 60 inchini 2 ay önce kullanmıştım bir süre.Onda da benzer bir durum vardı ama bu kadar vahim değildi.Bu durumun özel bir adı var mı? Bütün bu seride bu durum mevcut mu? Tv yi n11 den teknoRamina dan almıştım. İade edeceğim.
  • Yaşadığım sıkıntıyı başka yaşayan yok herhalde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trumotion alt yazıyı çok bozuyor. Ben 3 u geçmiyorum yani de-judder seçeneğinde maksimum. Keşke imkan ve ürün olsaydı 65" plazma alabilseydim. Ben çok memnunum inşallah bozulmaz da değiştirmek zorunda kalmam. Forumda bir arkadaştan pentouch kalemini de aldım. Yine sahibinden den lg nin kablosuz görüntü aktarım modülünü aldım. Şu sıralar lg den gidiyoruz. Sadece gözlükler samsung oldu o da lg nin amcaoğlu zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene aldığım 60 inç lg plazms 43 formatında uzun süre kaldığı için tam ekran modunda msç izlerken görülen bariz ekranın her iki yanında yukardan aşağı paralel 2 çizgi şeklinde iz kaldı. orbiteri 2 saat çalıştırdım geçmedi
    yardım edecek arkadaş varmı

• 1ilkeli 1 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım inşallah ekran yanığı değildir, geçici (burn-in) yanıklardır. Bunları temizlemek için orbiter i değil, renk yıkamayı açacaksın.
    Orbiter zaten hep açık olacak. Yalnız dikkat et 3d ye geçersen orbiter kendiliğinden kapanır, sonrasında orbiteri açıp tv yi hep o şekilde kullanacaksın. Gözün farketmediği şekilde sabit görüntülerde hafif oynamalar yaparak, ekran yanıklarını önler.
    Tv nin renk yıkaması yeterli olmazsa, google veya you tube tan ara ve tv de aç, çok değişik renk yıkamalar var. İyi günler.
  • tşk ederim. şimdş baktım birde fox ekran logosu da ayrıca yapışmış gece sabaha kadar ekran yıkama yapacağım. geçmezse netten bulduğum renk yıkama sitesini açacağım gene geçmezse yapacak bişi yok. sanırım benim tv de orbter hep kapalıymış şimdiye kadar.

• Arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum LG 60PB690V modelini almak istiyorum son olarak kullanıcı dostlarımdan yardımcı olmak amacıyla yorumlarını alabilirsem çok mutlu olurum son olarak en uygun nereden alabilirim şuan 6ay öncesinde 2100 tldi şuan biraz artmış sanırım fiyatları

• Arkadaşlar merhaba,LG 60PB690V tvden mevcut en son yazılımıda yükledim fakat bir türlü
    telefondan tvye resim ve video gönderemedim.Yapabilen var mı merak ettim.
  • Kullanıcı olan arkadaşlar tv hakkında birşeyler söylemek istemiyor mu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DR ARER

Arkadaşlar merhaba,LG 60PB690V tvden mevcut en son yazılımıda yükledim fakat bir türlü
    telefondan tvye resim ve video gönderemedim.Yapabilen var mı merak ettim.

merhabalar

bende LG 50PH670S mevcut miracast ile telefondan görüntü aktarabiliyorum direkt kablosuz olarak tv ye
  • Merhaba,Wifi direct ile eşleştirme yapıyorum jpeg formatında resim göndermeye çalışıyorum,televizyonda uyarı çıkıyor onaylıyorum göster diye tv sonra resim görüntüleme ekranına geliyor tv bu dosya formatını desteklemiyor diye uyarı veriyor sanırım miracast ile yapmak lazım bu işi onuda benim tel desteklemiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR ARER -- 6 Ocak 2015; 14:03:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR ARER

Merhaba,Wifi direct ile eşleştirme yapıyorum jpeg formatında resim göndermeye çalışıyorum,televizyonda uyarı çıkıyor onaylıyorum göster diye tv sonra resim görüntüleme ekranına geliyor tv bu dosya formatını desteklemiyor diye uyarı veriyor sanırım miracast ile yapmak lazım bu işi onuda benim tel desteklemiyor sanırım

merhabalar

Wifi direct ile yapılabiliyormu dedikleriniz açıkçası bilmiyorum wifi directi hiç kullanmadım.
  • Kardeşim telefonunda miracast ın yüklü olması lazım. Ancak yükledikten sonra ve tv de miracast ı açıp kabul edince görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kort27 -- 6 Ocak 2015; 16:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kort27

Kardeşim telefonunda miracast ın yüklü olması lazım. Ancak yükledikten sonra ve tv de miracast ı açıp kabul edince görebilirsin.

Merhabalar
    miracast donanımsal bir özellik olduğundan telefonun ve televizyonun (bizim televizyonlarda mevcut) desteklemiyor ise
    ekstra yazılımla yüklenmiyor malesef.
  • Miracast yüklencek program yazılım değildir telefonunuzun bir özelliğidir hangi marka model telefonunuz?

• Telefonumun marka modeli Motorola moto g şuanda sadece wifidirect ten bağlantı yapabiliyorum
  • DR ARER kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım lg ve sony telefonla miracast üzerinden bağlantı yaptı çocuklarım, ama i phone ile olmadı, telefonlarda hepsinde miracast olmasına rağmen tv de marka seçebiliyor. Dediğin gibi wifi direct ten bağlanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

Kullanıcı olan arkadaşlar tv hakkında birşeyler söylemek istemiyor mu :)

3 hafta oldu 60 inc lg plazmayı alalı teknosadan aldım teşhir ürünü olarak. 2 hafta içinde 3 ekran yanığı oluştu orbiterde kullanıp düzenli renk yıkama yapmama rağmen ben suanda kimseyi bu ürünü öneremem cünkü bence kalan ürünler sıfır değil teknosa calısanı kendi söyledi bana kapalı kutu olanlarda servisde işlem görüp tekrar kapatılanlar abi dedi neyseki ikna ettim onları iade aldılar ürünü kurtuldum. Plazmada ısrar ediyosanız panasonic plazmaları inceleyin bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo.J

quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

Kullanıcı olan arkadaşlar tv hakkında birşeyler söylemek istemiyor mu :)

3 hafta oldu 60 inc lg plazmayı alalı teknosadan aldım teşhir ürünü olarak. 2 hafta içinde 3 ekran yanığı oluştu orbiterde kullanıp düzenli renk yıkama yapmama rağmen ben suanda kimseyi bu ürünü öneremem cünkü bence kalan ürünler sıfır değil teknosa calısanı kendi söyledi bana kapalı kutu olanlarda servisde işlem görüp tekrar kapatılanlar abi dedi neyseki ikna ettim onları iade aldılar ürünü kurtuldum. Plazmada ısrar ediyosanız panasonic plazmaları inceleyin bence...

Valla hocam bende pentouch falan olayından dolayı ve 60 ekran büyük hem 3d falan diye almak istiyordum ama karar veremedim valla. 3000 tl ue min 60inc ne alabilirim acaba :/

• Plazma için yeni modelin çıkmasını beklemek lazım. Bildiğim kadarıyla her yıl mart, nisan aylarında yeni modeller çıkıyor. Panasonic plazma üretimini 2 yıldır yapmıyor, bulduğunuz her ürün teşhir olabilir.İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kort27 -- 10 Ocak 2015; 11:28:57 >
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.