Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (308. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kort27

Plazma için yeni modelin çıkmasını beklemek lazım. Bildiğim kadarıyla her yıl mart, nisan aylarında yeni modeller çıkıyor. Panasonic plazma üretimini 2 yıldır yapmıyor, bulduğunuz her ürün teşhir olabilir.İyi günler.

Hocam ben dün yetkili servis ile görüştüm bu senede plazma çıkarcakmış ama özellik olarak değişik birşey olmucakmış son 4 senede nasıl çıktıysa öyle olucakmış kesin plazma alıcaksanız bekleyin yenisi çıksın sonra 2014 model olanını alın fiyatlar düşecek dedi kalite performans olarak değişen bir şey olmuyor zaten dedi. Ama 3000 tl verecekseniz plazmalara bakmayın 55inc ledlere bakın daha memnun kalıRsınız dedi webos olsun renk canlılık olsun mutlu eder sizi dedi. 60inc altı bakmadığım için bilmiyorum napıcam açıkcası hala karar veremedim vestel 65inc 3d olmayan ledlere bakıp inceliyorum dünden beri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

quote:

Orijinalden alıntı: kort27

Plazma için yeni modelin çıkmasını beklemek lazım. Bildiğim kadarıyla her yıl mart, nisan aylarında yeni modeller çıkıyor. Panasonic plazma üretimini 2 yıldır yapmıyor, bulduğunuz her ürün teşhir olabilir.İyi günler.

kalite performans olarak değişen bir şey olmuyor zaten dedi. Ama 3000 tl verecekseniz plazmalara bakmayın 55inc ledlere bakın daha memnun kalıRsınız dedi webos olsun renk canlılık olsun mutlu eder sizi dedi.

zaten plazmalar her sene aynı çıkıyor derken
    acaba led tvler her sene daha iyi mi oluyor diye sormak lazımdı yetkili arkadaşa..
    (renk canlılık vs. göreceli bir kavram, bana kalırsa ekdandan dışarıya fırlayan renkleri, yakın mesafeden turksatın hd kanalları çamur gibi olmasının hiç bir + tarafı yok) üstelik plazmanın muhteşem bir sinema keyfi sunduğunu bildiğimiz taktirde..
    ayrıca 55-60 inç ledlerdeki sd görüntüyü düşünmek bile istemiyorum!

ayrıca lglerde led ve plazma ların smart özellikleri, arayüzleri aynı değişen sadece görüntü teknolojisi..

lg kısaca bunu demek istemiş

*biz plazmalardan kar edemiyoruz maliyeti ledler gidi değil rekabet açısındandanda ucuza satmak zorundayız.
    oysa 3 kuruşa mal ettimiz led tv yi 10 katı parasına satiyoruz
    varın siz gidin led alın.. demiş açık açık

sen bildiğinden şaşma kardeş
    en azından 3-4-5 sene sonra iyice gelişen oledler 4k lar vitrinlerde yerini alınca bugun 2500e aldığın 60 inc plazmaya gönül rahatlığı ile için cız etmeden teşekkür edebileceksindir..

edit
    not:
    lg nin 2014 model plazmaları
    2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma modelleridir.
    sıfırlar modelleri hala bulunmaktadır.
    başlıktaki PH 2013 tür ve sıfırı kolay kolay bulunmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 10 Ocak 2015; 15:18:01 >
  • Çok uzun zamandır kullanıyorum, gerçekten mükemmel bir televizyon. Tüm ihtiyaçlarımıza fazlasıyla cevap verdi. Akşam-gece film zeyrettiğimiz zaman, bu digiturk IQ olur, yada usb'den sd yada fullhd, hemen hemen hepsinde inanılmaz bir doyum veriyor. Kimi zaman kendimizi renklerin doğallığına ve güzelliğine kaptırdığımızı fark ediyoruz.

Aynı filmi 22 inch bilgisayar ekranında hafif çamurumsu izlerken, lg60 televizyonda 2 metre uzaktan sanki çok farklı bir kopya izliyorum.

Televizyonun ekran yanığı vs. sorunları olabilir, bunlara hiç takılmadım. Açıyorum filmimi izliyorum, canavar gibi. Bu bağlamda film,belgesel izlemeye yönelik bir televizyon için harika iş çıkarıyor.
  • Haklısınız hocam 60pb690v modelini teşhir olarak hiç izleyemediğim için kararsız kalıyorum renkler dolgunluk keskinlik yönden incelemedim görsel olarak. Plazmaların renk yumuşaklığını ve siyah performansını seviyorum ama bu panelde nasıl bu kalite onu göremedim izmirde hiç teşhire koyan bir mağaza yok şuan. sizler kullanıcı olarak tv nin sd ve hd türk tv yayınlarını gösteren birer videolar çekip paylaşsanız youtubeye yükleseniz keşke de bende görsem incelesem.
    lg nin smart tv arayüzünü seviyorum sihirli kumandası hoşuma gidiyor hareket sensörlü olduğu için. 3d performansı zaten standart gidiyor lg nin onu biliyorum.

min 60 inç almak istiyorum bugün teknosaya girdim 1 saat önce philips in 58puk6809 4k tvsini önerdi satıcı aynı bildiğimiz standart özellikler smartı,wifisi,3dsi,dahili uydusu mağaza indirimiyle 3000 tl ye alabilirsiniz dedi teşhirdede vardı izledim biraz ama pek ısınamadım. 65inç vestel vardı 7575 3dsiz modeli ekran büyüklüğü nedeni ile hoş geldi gözüme fakat 3dnin yokluğunu ararmıyım bilemiyorum. evimdede 42inç panasonic ledtv var toplasan 4 5 tane 3d film izlemişizdir 4 sene içerisinde. 3D olayını tek başımayken zaten izlemem heralde ama eş dost toplandığında da 3d film izleyemicez açıkcası uzun lafın kısası kafa allak bullak oldu :D
  • quote:

Haklısınız hocam 60pb690v modelini teşhir olarak hiç izleyemediğim için kararsız kalıyorum renkler dolgunluk keskinlik yönden incelemedim görsel olarak. Plazmaların renk yumuşaklığını ve siyah performansını seviyorum ama bu panelde nasıl bu kalite onu göremedim izmirde hiç teşhire koyan bir mağaza yok şuan. sizler kullanıcı olarak tv nin sd ve hd türk tv yayınlarını gösteren birer videolar çekip paylaşsanız youtubeye yükleseniz keşke de bende görsem incelesem.
    lg nin smart tv arayüzünü seviyorum sihirli kumandası hoşuma gidiyor hareket sensörlü olduğu için. 3d performansı zaten standart gidiyor lg nin onu biliyorum.

min 60 inç almak istiyorum bugün teknosaya girdim 1 saat önce philips in 58puk6809 4k tvsini önerdi satıcı aynı bildiğimiz standart özellikler smartı,wifisi,3dsi,dahili uydusu mağaza indirimiyle 3000 tl ye alabilirsiniz dedi teşhirdede vardı izledim biraz ama pek ısınamadım. 65inç vestel vardı 7575 3dsiz modeli ekran büyüklüğü nedeni ile hoş geldi gözüme fakat 3dnin yokluğunu ararmıyım bilemiyorum. evimdede 42inç panasonic ledtv var toplasan 4 5 tane 3d film izlemişizdir 4 sene içerisinde. 3D olayını tek başımayken zaten izlemem heralde ama eş dost toplandığında da 3d film izleyemicez açıkcası uzun lafın kısası kafa allak bullak oldu :D

foto ile video ile plazmanın görüntüsünden bir şey anlamazsın
    pek fotojenik değiller
    en iyisi çıplak göz
    mağzada bulursan bir gün incelediğinde yine içine yatmayacak cunki yanında veya az ileride duran led modeller daha albenili renkler ile sunuluyorlar
    halbuki durum eve gelip paneli çalıştırınca cıkıyor ortaya
    o magzada alev alev yanan led panellerın arasında solgun duran plazma ev ortamında bir başka oluyor..
    özellikle üstte arkadaşın bahsettiği gibi karanlık veya loş ortamda doyamıyorsun..

şuan 2,5-3 liralık 4k tv lerin bir çoğunda usb den hdd den 4k video atıp izlenemiyor
    e uydudada 4k izleyemeyeceğine göre ne anladık biz 4k dan
    üstelik 4k panel sd leri fullhd1080p panelden daha kötü gösterir kanımca..
    hatta yine forumda phill marka 4k tv alıpta netten youdan çektiği videoları hdd veya usb yolu ile panele takıp videoları açamadığı için (hcw2 ydı sanırım bir codec i desteklemediğinden) dert yanan birkaç yazı okumuştum

vestelin 9 serili modelli oldukça başarılı diye biliyorum (üst segment)
    yani bir lg led den sams.tan geriye kalır yanları yok arayüz ve görüntü anlamında
    7575 ten haberim yok o da olsa olsa bir tık aşağısındadır..
    ama akrabamın gecen yıl aldığı 42 inç vestelin ayağı çok dandikti panel sag tarafa eğilmiş duruyor hafif dokundugundada sag sol sağlam oynuyor ve çözumu yok / duvara monte edersen ok :)

3d olayı dediğiniz gibi 2011 den bu yana st30 plazma kullanıyorum bende daha 1 tane filmi baştan sona izlemiş değilim :)
    kısmet olursa ligler digiturkte kalırsa seneye turkiye ligini 3d izlemeyi düşünüyorum
    o da olmazsa daha 3d izleyemem :)
  • o zaman izmirde oturupta 60pb690v kullanıcı arkadaşların evine misafir olarak gelebilirim bir film izleriz üzerinde tartışırız konunun :) şaka bir yana 3d olayını bende kullanacağımı düşünmüyorum açıkası kullanıcak olursamda 3d projeksiyon alırım en kötü diyorum kendinden multiplayerlı arkadaşım aldı geçen 400 500 tl gibi birşeydi bahçesinde gs-fb derbisini izlemiştik hoşuma gitmişti o zamanda. 3d side güzel diyordu oda benim gibi elektrik elektronik teknisyeni bu konulardada bilgisi mevcut.
    bu işler inanın çok zor işi içinde olupda bir elektronik eşya alma çok güç.
    Geçenlerde ses sistemi aldım onun içinde bir sürü araştırma yaptım demolara gittim geldim sonunda aldık. Tv yide birşekilde halledicez umarım bakalım. Evlenmek bir ev hazırlamak zor ve zahmetlimiş gerçekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

kendime niye güvenmeyeyim, her gün yaptığım işler bunlar, işim ve hobim bu. hayatımda bu kadar salakça birşey duymadım(garanti dışı kalması)... TV kurmaktan basit ne var?

peki hocam aldığınızda kendiniz kurarsınız..sonra da burda başlık açarsınız lg garantimi iptal etmiş, "böyle salakça şey görmedim" diyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 10 Ocak 2015; 23:50:34 >
  • quote:

o zaman izmirde oturupta 60pb690v kullanıcı arkadaşların evine misafir olarak gelebilirim bir film izleriz üzerinde tartışırız konunun :) şaka bir yana 3d olayını bende kullanacağımı düşünmüyorum açıkası kullanıcak olursamda 3d projeksiyon alırım en kötü diyorum kendinden multiplayerlı arkadaşım aldı geçen 400 500 tl gibi birşeydi bahçesinde gs-fb derbisini izlemiştik hoşuma gitmişti o zamanda. 3d side güzel diyordu oda benim gibi elektrik elektronik teknisyeni bu konulardada bilgisi mevcut.
    bu işler inanın çok zor işi içinde olupda bir elektronik eşya alma çok güç.
    Geçenlerde ses sistemi aldım onun içinde bir sürü araştırma yaptım demolara gittim geldim sonunda aldık. Tv yide birşekilde halledicez umarım bakalım. Evlenmek bir ev hazırlamak zor ve zahmetlimiş gerçekten :)

elektrik elektornik işlerinin içindesin madem hocam şöle bi tavsiye vereyim vestel den uzak dur
    söleyen kim dersen vestelin kalite kontrolünde çalışan bi meslektaşım...
  • Sebepleri nelermiş peki hocam ? Keşke onuda sorsaydınız

• Benim akıllı kumanda arızalandı.
    Sorduğumda eşim birşey demiyor düştü veya düşmedi bilemiyorum.
    Görünüşe göre düşmedi, ve bir anda çalışmamaya başladı, hiç birşey yapmıyor yani pili yok gibi davranıyor.
    Bunun tamiri bakımı vssi olur mu acaba yoksa yenisini mi almak gerekicek.
    allahtan akıllı telefonda kumanda fonksiyonu var da onunla idare edebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

kendime niye güvenmeyeyim, her gün yaptığım işler bunlar, işim ve hobim bu. hayatımda bu kadar salakça birşey duymadım(garanti dışı kalması)... TV kurmaktan basit ne var?

peki hocam aldığınızda kendiniz kurarsınız..sonra da burda başlık açarsınız lg garantimi iptal etmiş, "böyle salakça şey görmedim" diyerek

:))
  • LG 60PH670S Ürününü Almak istiyorumda Bir Arkadaşimda Arkadaşim 1 ay önce almiş acaba kaca alsam iyidir ?
  • Bu üründen almak istiyorum arkadaşlar ikinci el olarak satmayı düşünen arkadaşlar irtibata geçebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agamemnon90 -- 25 Ocak 2015; 4:26:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

LG 60PH670S Ürününü Almak istiyorumda Bir Arkadaşimda Arkadaşim 1 ay önce almiş acaba kaca alsam iyidir ?

arkadaşınızdan ucuza alırsanız iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

LG 60PH670S Ürününü Almak istiyorumda Bir Arkadaşimda Arkadaşim 1 ay önce almiş acaba kaca alsam iyidir ?

arkadaşınızdan ucuza alırsanız iyidir

Ucuz derken piyasasi nasilki bunlarin
    Ve görüntü kalitesi nasil memnun mu kullananlar acaba ?

• Frekans düzenlemeleri yüzünden otomatik tarama yaptırdım :( Tüm kanal düzenlemeleri gitti. Acaba derli toplu bir kanal listesi bulabilen varmı.
  • Ürünü yakın zamanda alan var mı?
    En uygun nereden alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah_Emre

Benim akıllı kumanda arızalandı.
    Sorduğumda eşim birşey demiyor düştü veya düşmedi bilemiyorum.
    Görünüşe göre düşmedi, ve bir anda çalışmamaya başladı, hiç birşey yapmıyor yani pili yok gibi davranıyor.
    Bunun tamiri bakımı vssi olur mu acaba yoksa yenisini mi almak gerekicek.
    allahtan akıllı telefonda kumanda fonksiyonu var da onunla idare edebiliyoruz.

hocam yanlış anlama ama pil bitmiş olabilir mi?
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    Zaten hanım itiraf etti düşürdüğünü. :)
    Tahmin ediyordum da üzülmesin diye birşey demedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah_Emre

Zaten hanım itiraf etti düşürdüğünü. :)
    Tahmin ediyordum da üzülmesin diye birşey demedim..

ehehe :) herşey açığa kavuştu desenize
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.