Şimdi Ara

LG 55EG960V OLED TEŞHİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     LG 55EG960V OLED TEŞHİR
     LG 55EG960V OLED TEŞHİR

Bir suredır tv arıyorum samsung 55ks8500 alacaktım en son kararım,bugun teknosada lg oledın teshır urununu gordum "LG 55EG960V" fıyatı 5600tl ındırmısler cok sasırdım.Biraz kurcaladım tvyı carpma cızılme falan yok,logo yanıgı var dedı satıcı bu da guncelemeyle zaman ıcerısınde gıdıyor dedı(oyle bırsey var mı).Fotografta gorunuyor acık renklı beyaz ekranda bellı oluyor sağ aşagıda.Birde netten fılm actım flashtan ızledım gercekten cok guzel tv ancak fılm ızlerken hareketlı sahnelerde arada alt kenarda boydan boya 2 3mm zaman zaman 5 6mm kalınlıgında bırsey vardı,nasıl desem goruntu orda ust uste bınıyor,cizgi cizgi gıbı,panel hatası gıbı cok sık degıl ama acıkcası bende ılk dıkkatımı cekmedı eşimle bırlıkte bakıyorduk o dedı sonra bayagı ugrastım gormek ıcın gorunuyordu ıyıce dıkkat etmek gerekıyor.Bu arada logo yanıgı zaman ıcerısınde guncelemeyle gıdebılıyor mu?Ne dersınız arkadaslar bu tv bu fıyata düşünülebılır mı ?Bu olmazsa ks8500 almayı düşünüyorum.

• ks8500 daha doğru karar olur. oledlerin daha zamanı var. Baktığın oled bir de teşhir ürünü logo yanığı da yazılımla filan gitmez hiç riske girme sonuçta az para değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.