Şimdi Ara

LG G2 Dokunmatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, lg g2 kullanıyorum. Elimde mesaj yazarken vs sıkıntı yok ama elimde tutmaktan sıkılıp düz bir zemine koyduğumda bir kaç dakika sonra sayfa kaydırırken mesaj yazarken dokunmatikte tıkanmalar yaşıyorum. telefonu tekrar elime aldığımda sıkıntı yok. fakat telefon kilitliyken, yani ekran kapalıyken düz bir zeminde ekranı açtığımda bu tür sıkıntı yaşamıyorum. bu bir sorun mu çözümü nedir bi yardımcı olabilir misiniz? Jelatinden olabilecegini düşündüm ama daha önce hiç bir telefonumda böyle bir şeyle karşılaşmadım. hareket sensörünü de bi kaç kez ayarladım belirtmek isterim.

• Dokunmatik panelde bir sıkıntı var büyük ihtimal yakınımın tabletinde aynı sıkıntı vardı yolla garantiye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantiye yollasam ne kadar sürer ki alternatif telefonum yok maalesef?

edit: ve bana bir ücret çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bfkartal -- 1 Ağustos 2014; 17:28:11 >
  • güncel. acil olarak yardımcı olur musunuz? jelatini çıkardım biraz daha rahatladı. garantiye gidip aylarca gelmemesinden çekiniyorum
  • bfkartal B kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Jelatini çıkardığınızda dokunmatikle ilgili sıkıntı kalktı mı?
  • Teknosaya götürdüm böyle böyle dedim. Bir şeyi yok bazen teşhir ürünümüzde de oluyor dedi. Düz zemindeyken bazen dokunmatik sapıtıyor. Sebebini anlamadım teknosada göndermeye gerek yok dediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.