Bildirim
lg g2 mı note 3 neo mu note 2 mı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Lg G2. Note 3 neo ile note 2 arasinda fazla fark yok ikiside kalitesiz cihazlar. Aralarinda en iyisi g2.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nexus 5 ede bir bak derim -
sızce lg g2 ye gore pozıtıf yonlerı nelerdır nexus 5 ın ? -
Daha stabıl bır cıhaz guncellemelerı ılk nexus lar alır ornegın 1 aya kdr en android L gelecek ve geldıgı an alacak bu guncellemeyı fakat g2 nın bu guncellemeyı alması zaman alır yada alırmı bılemem ayrıca bana göre daha sık bır gorunumu war ve malzeme kalıtesı daha ıyı g2 nın artıları batarya ve kamera denır ama batarya zaten 1 gunu rahat raht kurtyr nexus da kamera ıse unutmayın hersey mp degıldır youtube den ıncelemelerını yapınız ama secım sızn. -
snapdragon 800 ile tabii ki g2 -
G2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
açıkcası lg g2 ile nexus 5 arasında cıddı arada kaldım g2 yı de bır cok kişi onerıyor guncellemelerde cok buyuk sorunlar yaratmazsa g2 almayı planlıyorum teşekkur ederım ılgınıze -
G2.
g2 onerırım...
daha ıyı batarya,kı her an ısıne yarayacak bır krıter,daha ıyı ses perofrmansı 24 bıtses yongası var,daha ıyı kamera performansı .. -
1500 TL güzel bütçe.Bence o bütçeye Note 3 zorlanmalı hepsiburada da 1750 tl idi 200 tl çek,veriyordu böyle kampanya denk getir al derim.Note 3, G2'den üstündür.Boyut problem değilse z1 compacta bak.G3'te bulunabilir ama 2 gb rami var seçim senin
tabikide g2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X