Şimdi Ara

LG G3 16 GB SATILIK 300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle ürünü sahibinden.com'da satılan, ithalat ürünleri ile karıştırmayınız.

3 yıl önce İstanbul Bilişim'den satın alınan LG G3 telefonumu satıyorum. Kutusu ve faturası kaybolmuştur, istenildiği taktirde Istanbul bilişim aranıp IMEI uzerinden oradan alınıp alınmadığı kontrol edilebilir.

Ekranından, bataryasına kadar üzerindeki her şey orjinal, kendisine ait.

Telefonun ufak bi sorunu var; hafıza kartını okumuyor, sim kartını okuması için de arkasına kağıt sıkıştırmıştım. Hafıza kartı ve sim kart okuyucu beraber değiştiriliyor, fiyatı 15 20 lira bir şey. Kozmetik iyi durumda olmadığından oldukça uyguna koyacağım.
    Kulaklık yoktur, şarj cihazı orjinal değildir. (Orjinalini bir uçak seyahatinde kaybettim.)

Not: Donanım'da onlarca ürün sattım, fakat hiç referans istemek aklıma gelmedi. Bu yüzden referansım bulunmamakta. Zaten İstanbul içi elden satış birinci tercihim, her iki tarafında mağdur olmaması için.

Telefonun kenarlarında deformeler, ufak çatlaklar bulunmaktadır.

Fiyat: 380 >> 340.>> 300

Pazarlık yoktur.

LG G3 16 GB SATILIK 300 TLLG G3 16 GB SATILIK 300 TLLG G3 16 GB SATILIK 300 TLLG G3 16 GB SATILIK 300 TLLG G3 16 GB SATILIK 300 TLLG G3 16 GB SATILIK 300 TLLG G3 16 GB SATILIK 300 TLLG G3 16 GB SATILIK 300 TLLG G3 16 GB SATILIK 300 TLLG G3 16 GB SATILIK 300 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 15 Ocak 2018; 16:44:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.