Şimdi Ara

LG G3 32 GB - 3 GB RAM --> 300 TL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık LG Model #G3
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar,

Geçen hafta ben_wade adlı hocamdan aldığım LG G3 32 GB Titan'ı(3 GB RAM'li versiyon), işlerimin yoğunluğu ve paraya ihtiyacım olmasından ötürü aldığım fiyata satmaya karar verdim. Aldıktan sonra 5.0'dan 6.0 Marshmellow yazılımına güncelledim. Zaman sıkıntımdan ötürü kurcalamaya pek vaktim olmadı. Kendi ilanında belirttiği gibi ekran kenarlarında hafif olan sararma dışında hiçbir sıkıntısı yoktur(kullanıma etkisi yoktur, kuşkunuz olmasın). Pili ve performansı hala çok iyidir. Kasanın kenarlarında hafif yıpranmalar mevcuttur. Orjinal kutusu, kulaklığı, şarj kablosu, kılavuzları ve faturası ile beraber vereceğim. Cihazın garantisi geçen ay dolmuştur ve Türkiye cihazıdır. Kayıt işleriyle uğraşmadan sim kartınızı takıp dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Ankara içi elden, diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Kargo ücreti benden.

Fiyat - 300 TL

LG G3 32 GB - 3 GB RAM --> 300 TL!!LG G3 32 GB - 3 GB RAM --> 300 TL!!LG G3 32 GB - 3 GB RAM --> 300 TL!!LG G3 32 GB - 3 GB RAM --> 300 TL!!LG G3 32 GB - 3 GB RAM --> 300 TL!!LG G3 32 GB - 3 GB RAM --> 300 TL!!LG G3 32 GB - 3 GB RAM --> 300 TL!!LG G3 32 GB - 3 GB RAM --> 300 TL!!LG G3 32 GB - 3 GB RAM --> 300 TL!!

• Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almak için ciddi bi pm
  • cihaz tarafımdan alınmıştır
    hayırlı ugurlu olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.