Şimdi Ara

LG G3 Beat X Vodafone Smart Prime 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Kasımpaşa'daki Vodafone bayiilerinden birine gittim. Vodafone'un telefonlarını inceledim bütçem maksimum 700 TL'ydi. Vodafone Smart 6 ile Smart Prime 6'ya baktım,inceledim baya güzeldi arayüzü.Temmuz kataloğunu aldım ve otobüsteyken okudum.Gerçekten şaka gibi birşey farkettim

LG G3 Beat ile Vodafone Smart Prime 6'nın özelliklerini inceledim ve gerçekten şok oldum.

LG G3 Beat X Vodafone Smart Prime 6

Resimde de gördüğünüz gibi aralarında dağlar kadar 350 TL fark var ve tüm özellikleri aynı. Hatta Smart Prime 6'nın İşletim Sistemi daha iyi gözüküyor.Şuan eski telefonum bozuk olduğu için çekemedim. Siz neler düşünüyorsunuz? Katolog ta yanlışlık mı var yoksa cidden böyle bir durum söz konusu mu?

Bayii'de telefonu gördüm fakat Smart Prime 6 ne online alışveriş sitelerinde nede youtube'da türkçe olarak göremedim. Lütfen yardım edin,Smart Prime 6 almayı düşünüyorum. Hatta kullanan varsa görüşlerini yazabilir.

NOT: Vodafone Smart 6 değil Smart Prime 6 yani bir alt modellerinden biri,dikkatinizi çekerim.

• Smart prime 6 nın henüz Türkçe incelemesi yok.yurtdışı incelemeleri genellikle olumlu.arayüzü gayet sade. Cihazı, Alcatel in de üreticisi olan (alcatel markasını satın alan) TCL / TCT üretiyor.

Vodafone yetkilisi size Vodafone cihazını önerecektir zira satış hedefleri olabilir ve cihazdan kalan kar payı daha fazladır. Bununla birlikte ben de Lg G3 Beat alacak bir arkadaşım için araştırma yaptım ancak pek de olumlu yorumlara rastlayamadım ??

Dilerseniz sizde G3 Beat için bir araştırma yapın. Bu arada, smart prime üreticisi Alcatel in diğer cihazları genellikle olumlu yorumlara sahipler..tabi yurtdışında..

ülkemizde her marka -kaliteli de olsa- kolay kolay kıymet görmez neticede..

Syg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

Smart prime 6 nın henüz Türkçe incelemesi yok.yurtdışı incelemeleri genellikle olumlu.arayüzü gayet sade. Cihazı, Alcatel in de üreticisi olan (alcatel markasını satın alan) TCL / TCT üretiyor.

Vodafone yetkilisi size Vodafone cihazını önerecektir zira satış hedefleri olabilir ve cihazdan kalan kar payı daha fazladır. Bununla birlikte ben de Lg G3 Beat alacak bir arkadaşım için araştırma yaptım ancak pek de olumlu yorumlara rastlayamadım ??

Dilerseniz sizde G3 Beat için bir araştırma yapın. Bu arada, smart prime üreticisi Alcatel in diğer cihazları genellikle olumlu yorumlara sahipler..tabi yurtdışında..

ülkemizde her marka -kaliteli de olsa- kolay kolay kıymet görmez neticede..

Syg.

Teşekkürler,görüşlerin için. Asus Zenfone 5 al diyorlarda bilemiyorum. Şuan düşündüklerim;

Vodafone Smart Prime 6
    Vestel Venüs 5.0 V
    Asus Zenfone 5

• g3 beat de ddr2 ram bulunmakta ve 8 gb hafıza yetmemektedir t60 öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G4C ye bakmanızı öneririm.. LG yazılım konusunda epey stabil ve yazılımın getirdiği özelikler daha fazla sadece android versiyonuna bakıp aldanmamak lazım örneğin General Mobile One son çıkan yazılım kullanıyor ama yazılımda size fayda sağlayacak özelikler yok içi boş bir yazılım son versiyon olsa ne faydası var ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.