Şimdi Ara

LG G4 kullanıcıları topluluğu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
6
Favori
98.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Çok severek kullandığım G2 mi bugün satıp yerine kahverengi deri G4 aldım. G2 de şarj çok iyiydi inşallah buda onu aratmaz. İçindeki şarjı %20 yapıp ilk şarjını yapıcam cihazın.
  • İlk sorum. Lg G2 de suite üzerinden kaydettiğim kişileri G4 e nasıl aktarabilirim. Windows kişiler olarak kaydetmiştim
  • Esimin telefonuna (stylus) gonderip bluetooth tan kendime attim sorun cozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar g4ün klavyesi harbi kotumu sony z3ten gececegim. Asiri olmayan yani oyun oynamadan sadece face twitter muzik vs ile kac saat ekran suresi ve genel sure aliyorsunuz ve tam sarji kac dkda yapiyor.onerirmisiniz teli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraZFKeskin

Arkadaslar g4ün klavyesi harbi kotumu sony z3ten gececegim. Asiri olmayan yani oyun oynamadan sadece face twitter muzik vs ile kac saat ekran suresi ve genel sure aliyorsunuz ve tam sarji kac dkda yapiyor.onerirmisiniz teli.

Klavyesi kötü mü derken tam olarak neyi sordun?Play Store'da bir sürü Android klavye seçeneği var bir tanesini alıp sürekli kullanabilirsin.
  • özelliklerinde çift flashlı olduğu yazıyor ama ben tek flash gördüm. G3 teki alttaki 2. Flash yerinde sensör gibi birşey var renk spekturum dedikleri sensör sanırım. birde deri kapak sağlam olur mu acaba 2 ay sonra sayulursa bir anlamı kalmaz deri olmasının

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Arkadaslar g4ün klavyesi harbi kotumu sony z3ten gececegim. Asiri olmayan yani oyun oynamadan sadece face twitter muzik vs ile kac saat ekran suresi ve genel sure aliyorsunuz ve tam sarji kac dkda yapiyor.onerirmisiniz teli.

Klavyesi kötü mü derken tam olarak neyi sordun?Play Store'da bir sürü Android klavye seçeneği var bir tanesini alıp sürekli kullanabilirsin.

Diger dediklerime ne diyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Diger dediklerime ne diyorsun

Ben telefonun kullanıcısı değilim,adayıyım,ben de almayı düşünüyorum.Mesajı görünce yanıtlama gereği hissettim.Ancak şu linkteki konuda aradığın soruların cevabını bulabilirsin,hatta şu anda en son sayfada bir çok kullanıcı aldığı ekran süresini yazmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_95217719/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 7 Temmuz 2015; 1:06:57 >

• Merhaba. Ben de dört gün önce lg g4 aldım. Kendi kamera performansından çok memnun kaldım fakat snapchat gibi uygulamalarda kamera kalitesi çok düşüyor. Bu benim için ciddi sıkıntı yaratıyo. Sizde de böyle bir şey oldu mu? Bunun çözümü var mı yoksa sorun benım telefonumda mı? Resimlerden de farkı rahatlıkla görebilirsiniz.
     LG G4 kullanıcıları topluluğu. LG G4 kullanıcıları topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbrtl -- 8 Temmuz 2015; 2:19:10 >

• Telefonu yeni aldım. Hızlı sarj felan yok kanmayın.30 dk da %60 demişlerdi. %30 civarı sarj etti.tam sarj 120 dk da oldu.telefon ısınıyor. Özellikle periscope da ve bi tane fazla grafiği olmayan oyunda 10dk icinde baya ısındı (o oyunda cpu z programından baktım sensörler60 derecelerdeydi.asphaltta ne olur kim bilir onuda yükleyecem. Batarya ömrü 13saat genel 2saat 58 dk ekran süresi aldım. Ekran parlakligi otomatik %5sarj kala cektim resimleri
    http://i.hizliresim.com/YBnBm2.png
    http://i.hizliresim.com/8gqgAn.png
    Yoğun 3g kullanımında ısınıyor biraz.
    Sarj ömrü ahım şahım değil. Ben arka deri kapağı ve kamerası için almıştım özellikle. Suan benim için tek önemli sorun isinma sorunu.severek kullanıyorum şuan bakalım güncellemelerle ısınma sorununu falan çözeceklermi... Asphalt 8 i de kurduğumda performansı ve ısınma düzeyini yazarım...

• Arkadaslar bide sorularım var.
    1- galeride çoklu fotoğraf seçip işlem yapmayı bulamadım.üstüne basılı tutunca sadece o fotoğrafla ilgili islem menüsü çıkıyor.

2- telefonun kendi video oynatıcısını bulamadım.
    3- ağır çekim video çektim mx playerda oynattığımda hem ağır değildi hem de kalitesi düşüktü.

• Telefonun üst cam kısmı ısınıyor arkadaş nette gezinirken biri beni ararsa yanağıma camı degdirdigimde hissediyorum ısıyı. Telefonun arka kısmındaysa ön camı ısınıyor.. 2 yıldır şu teknolojik aletlerde hep sıkıntılı markalara yada sıkıntılı ürünlere denk geliyorum.

Birde bi sorun daha keşfettim çektiğim fotolara yakınlaştırma yapınca kalitesizleşiyor sanki....

• Telefona hesap makinesi neden koymazlar anlaamadim bir de qremote yi nereden indirebilirim telefonda bulamadim uzaktan kumanda programi tesekkurler

• Hesap makinesi var g4 te

• 1 ay kadar önce g4 e geçiş yaptım. aşırı ısınma problemi olmuyor. şarj 1,5 günü buluyor. şimdilik mutluyum. fakat hesap makinesini bir türlü bulamadım. bilen arkadaşlardan biri yardımcı olabilir mi?
  • darkrose511 kullanıcısına yanıt
    ben de bulamadım dostum. yardımcı olabilir misin?
  • Bugün aranıza bir lg g4 ile katıldım.
    Telefonu vatan pc'den aldım. Gittiğim şubede plastik kaplı olanda 100 TL indirim olduğundan plastik tercih ettim ama deriyi tavsiye ederim. Telefon her konuda canavar maşallah. Her özelliği
    iyi bulabildiğim sadece 2 kötü özelliği var.
    Bir knock code lock:

Yapıyorum knock ondan sonra bir kaç saniye beklemek gerekiyo eğer bir oyun filan açıksa. Bu da güncellemelerle diye düşünüyorum. Ekranı 2 tık ile açma güzel çalışıyor.

İki ısınma:
    Bilmiyorum bu benim telefonumdan kaynaklanıyo olabilir. Çok zorluyorum telefonu o da bir sebep olabilir tabikide. Şu an bu yorumu yazarken el yakıyo ama sadece üstü altı ısınmıyor.

Bu beğendiğm şeylerden biri yazmak istedim batarya:

Klasik yeni telefona yaptığım batarya sıfırlayıp kendi haline bırakıp fullenmesini beklemek. Yaptıktan sonra,
    3 saat 20 dakika boyunca arkada 1 yada 2
    İndirme yapılırken full oyun oynadığım halde hala yüzde 21 sarj yerindeydi!!

Şu an daha sarj etmedim yüzde 3.
    Yani kısaca ekrandan kameraya kameradan mikrofona mikrofondan performansa her şey göz yaşartıcı tek sorun ısınma.
    Bir de sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.
    Durum çubuğunda yer alan NFC ayarı (aç kapa) ne işe yarıyor?

Bir sorunuz olursa cevaplamaktan mutluluk duyarim...

• bende yeni g4 aldım ancak g3 te olan ekran zaman aşımını gözler ile açık tutan ayarı bulamadım haber okurken ekran kararıyor.birde uzaktan kumanda programında telefunken tv yok g3 te vardı.
  • Arkadaslar bir sorum var cekilen videolari oynatirken ekran parlakligi ciddi dusuyor ve video oynarken dahi parlikligi arttirdigimda tepki vermiyor sorun ne olabilir tesekkurler

• arkadaşlar merhabalar. g4'te hesap makinesini bulamıyorum ve fotoda temel modda flaşa müdahale edemiyorum. karanlıkta bile yanmıyor. nasıl düzeltebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.