Şimdi Ara

LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
18
Favori
13.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık LG Model #G4
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Bu versiyonda band 20 yani 800 mhz lte yok...

Su 4g tartışması bitmiyor bende anlatmaktan bitemiyorum.

H850 de de zaten 800 MHz band yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gLam

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Bu versiyonda band 20 yani 800 mhz lte yok...

Su 4g tartışması bitmiyor bende anlatmaktan bitemiyorum.

H850 de de zaten 800 MHz band yok.

H850 de var....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonlar ne kadar kullanılmış.

Veya üretim tarihi nedir.

611k 702k vs gibi seri no sundan bellidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Telefonlar ne kadar kullanılmış.

Veya üretim tarihi nedir.

611k 702k vs gibi seri no sundan bellidir.

Max 14 gün.

• hiç adil değil;
    bugün vatandaşın biri ozan ile yaşadığı problemi yazmıştı ama silinmiş.
    bu konuda böyle bir şey olacağını hiç aklıma gelmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

hiç adil değil;

Adil olmayan nedir ?

Arkadaş sorun yaşamış ? Arkadaş telefon almış telefonu iade etmek istemiş bizde tabi iade edin demişiz ve sorgu sual sormadan iadesini kabul etmişiz. Telefonu gelmiş aldıktan yarim saat sonra da parası iade edilmiş ve ticaret kapanmış.

Burası ikinci el bölümü eğer var ise burada sorun olan bir durum veya kendi herhangi bir şekilde zarara uğradığını Söylüyorsa bu konunun tek yeride forumda sorunlu alışverişler bölümüdür.

Maalesef kimse önemsemiyor daha önce de söyledim , yorum yapılırken herkes yoruma bakıyor ama bunun doğruluğunu kimse sorgulamıyor. Buda bizim buradaki alışverişimize etki ediyor. Bunu da sizin satışınızı etkiliyor olsa sizde en doğal

Hakkınız olan şikayet et hakkınızı kullanırsınız ve akabinde adminler tarafından olumlu bulunursa o cevap konudan silinir. Sizde satıyor olsanız ve haksız yere sizin malınız kötülense veya haksız yere laf edilse ve bunun sizin satışınıza etkileyeceğinizi bilseniz emin olun sizde şikayet et butonunu kullanırsınız.

Ben her zaman söylüyorum ben forumda benimle alışveriş yapan herkesi zarara uğratmamak icin kendim birçok kes zarara girdim gene giriyorum.

Ben bu kadar yoğun caba ve mesai harcarken de hayatında forum üzerinde alışveriş yapmamış kişilerin konuyu etkilemesini ve benim alışverişimi baltalamasına malda olmayan problemleri varmış gibi yazmasına izin vermemem cok doğaldır ve Buda zaten forum kurallarına aykırıdır.

Benimle alışveriş yapan yapmayan herkes bilir ben her sattığım ürünün arkasındayım. Burada 9/10 dediğim mal bana göre 9/10 dur size göre daha kötüdür. Hic kimseye soru sormadim iade etmek istiyorum dedi ve herkesin iadesini kabul ettim bende emanet duran paralarını da ödedim.

Tum arkadaşlara forumdaslara saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: gLam

quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

hiç adil değil;

Adil olmayan nedir ?

Arkadaş sorun yaşamış ? Arkadaş telefon almış telefonu iade etmek istemiş bizde tabi iade edin demişiz ve sorgu sual sormadan iadesini kabul etmişiz. Telefonu gelmiş aldıktan yarim saat sonra da parası iade edilmiş ve ticaret kapanmış.

Burası ikinci el bölümü eğer var ise burada sorun olan bir durum veya kendi herhangi bir şekilde zarara uğradığını Söylüyorsa bu konunun tek yeride forumda sorunlu alışverişler bölümüdür.

Maalesef kimse önemsemiyor daha önce de söyledim , yorum yapılırken herkes yoruma bakıyor ama bunun doğruluğunu kimse sorgulamıyor. Buda bizim buradaki alışverişimize etki ediyor. Bunu da sizin satışınızı etkiliyor olsa sizde en doğal

Hakkınız olan şikayet et hakkınızı kullanırsınız ve akabinde adminler tarafından olumlu bulunursa o cevap konudan silinir. Sizde satıyor olsanız ve haksız yere sizin malınız kötülense veya haksız yere laf edilse ve bunun sizin satışınıza etkileyeceğinizi bilseniz emin olun sizde şikayet et butonunu kullanırsınız.

Ben her zaman söylüyorum ben forumda benimle alışveriş yapan herkesi zarara uğratmamak icin kendim birçok kes zarara girdim gene giriyorum.

Ben bu kadar yoğun caba ve mesai harcarken de hayatında forum üzerinde alışveriş yapmamış kişilerin konuyu etkilemesini ve benim alışverişimi baltalamasına malda olmayan problemleri varmış gibi yazmasına izin vermemem cok doğaldır ve Buda zaten forum kurallarına aykırıdır.

Benimle alışveriş yapan yapmayan herkes bilir ben her sattığım ürünün arkasındayım. Burada 9/10 dediğim mal bana göre 9/10 dur size göre daha kötüdür. Hic kimseye soru sormadim iade etmek istiyorum dedi ve herkesin iadesini kabul ettim bende emanet duran paralarını da ödedim.

Tum arkadaşlara forumdaslara saygılarımla.

Hocam öncelikle şunu belirteyim,hatırlarsın veya hatırlamazsın bilmiyorum bursadan elden senden 2 veya 3 defa cihaz aldım ve hiç sorun yaşamadım.ihtiyacım olursa yine alırım hatta bu cihazlar çift hatlı olsa idi bu cihazdan alacaktım.
    Yaşanan sorunda iade konusunda sorun çıkarmadığını arkadaş zaten söylemiş.burada senin satışını etkileyecek bir konu yoktu.Arkadaş zaten zarara uğradım demiyor ve öyle durum olsa o zaman konun yeri burası değil sorunlu alışverişler başlığı olacaktı.
    Şunuda belireyim.Fiziksel mağazalardan yani telefoncu dediğimiz dükkanlardan yapacağınız alışverişlerden daha güvenlidir ozan dan alışveriş yapmak.Bunu tanımayanlar profilinden görebilir.bilen biliyor zaten.Adil olmayan şey ise konu içinde sadece sorunsuz alışverişler ile ilgili yazılanların kalmış olması.

• arkadaşlar band 800 olsa da olmasa da cihaz çoğu yerde lte çekiyor zaten. şehiriçinde çok nadir 3g'ye düşüyor. bunu tartışmanın bir anlamı yok yani.

bu arada emin olun internetteki en sağlam satıcılardan biridir ozan abi içiniz rahat olsun. elinize gelen cihazda bir sıkıntı varsa muhakkak çözülür.

ha bir de sıfırının yarı fiyatına sıfırdan farksız g5 alıyorsunuz. onu geçtim 1000 liraya s820, 4 gb ram gibi şu anda bile en tepeye oynayan özelliklerde bir telefon alıyorsunuz. böyle ufak tefek şeyleri de dert etmeyin bir zahmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 23 Temmuz 2017; 13:29:45 >
  • Merhaba elinizde cihaz varsa bugün gelip alacağım bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Merhaba elinizde cihaz varsa bugün gelip alacağım bir tane.

Telefon edin yardımcı olmaya çalışayım.

• Merhabalar;

Hocam sizden geçen ay G5 almıştım.Bunun imeisini değiştimek istiyorum eski Z3 telefonumun imeisini nasıl kaydederim buna acaba? Telefoncuya sordum ama sprint cihaz olduğundan kitlenme riski yüksek dediler,ama pek inanmadım içindeki imei çok eski bir tele ait.Kendim yapabilirmiyim?
  • Blackline23 kullanıcısına yanıt
    Selam android 7 güncellemesini aldıktan sonra cihaza format atınca Ozan arkadaşımızın yazdığı imei gitti hatta kendiside uzaktan teknik olarak yardım etti ama olmadı. yine saolsun Kendisi teklif etti bana yolla düzeltim diye ama sonra yine format atınca gideceğini düşündüğümden kendi pasaportuma kaydettim. Eğer android 7 ye geçtiyseniz format atmayın imei gidebilir. sizinde imei yazılıysa hiç kurcalamayın öyle kalsın.
  • açıkcası 3-4 sefer format attım ama imei gitmesi gibi bir sorun olmadı bende sanırsam dediğiniz birazda şans işi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline23 -- 16 Ağustos 2017; 17:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackline23

Merhabalar;

Hocam sizden geçen ay G5 almıştım.Bunun imeisini değiştimek istiyorum eski Z3 telefonumun imeisini nasıl kaydederim buna acaba? Telefoncuya sordum ama sprint cihaz olduğundan kitlenme riski yüksek dediler,ama pek inanmadım içindeki imei çok eski bir tele ait.Kendim yapabilirmiyim?

Aynı şeyi ben soruyorum. G5 var 4.5g ayarlarını alamıyorum. Eski bir telefona kayıtlı olduğu için Mobil veri performansı etkiliyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disturbed

quote:

Merhabalar;

Aynı şeyi ben soruyorum. G5 var 4.5g ayarlarını alamıyorum. Eski bir telefona kayıtlı olduğu için Mobil veri performansı etkiliyor :(

Böyle birşey YÖK arkadaşlar.

Hiçbir zaman olmadı ve olmayacakta...

apn ayarlarınız yanlış olabilir o ayrı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Disturbed

quote:

Merhabalar;

Avea bazı internet paketlerinde cihazın imei numarasından lte yı destekleyip desteklemedigine bakıyor desteklemiyorsa lte hizmeti vermiyor.ozanin dediği gibi ayarları doğru yapılıp yapilandirmadiginizi kontrol edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Son güncellemeyi yükleyince cihaz sim lock durumuna geçti açamıyoruz.
    Bilgisi olan var mı ?
    xda'ya baktım ama remote unlocktan felan bahsediyorlar.
  • Aynı durumdayız. Yükleme sonrası sim kilitlendi.

• Arkadaşlar çözümü bulduk.

Bir usb sharing programı bulduğumuz anca hepinize uzaktan bağlanıp yapacağım.

Saygılar.

• Şuan aynı dertten bende muzdaribim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.