Şimdi Ara

LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta* (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
18
Favori
13.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık LG Model #G4
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu satırları yazmak istemezdim fakat telefon alacak arkadaşların da bilgisi olsun. ozandan 2 ay evvel lg g5 ls992 telefon aldım. telefon çiziksiz ve gayet temizdi alışverişten memnun ayrıldık. bilenler bilir bursa organize sanayi metro durağının karşısında sabah 9 sularında elden alışveriş yaptık. Sonra kendisi araçla İzmit'e gitti.

Aldığım telefonu gayet iyi kullanırken 1 hafta sonra ısınınca hissedilir derece ghost screen fark ettim. fakat buna takılmadım telefondan memnundum. kullandığım sürede 3 kez resetledi kendini bunu da normal karşıladım. 1,5 ay sonrasında ise telefon aniden ateş gibi oldu ve wifi si kapandı açılıyor yazıp kaldı. akabinde bir daha da açılmadı.

Telefon 5 kere reset attı ve açıldı bir kaç gün telefon ihtiyacım old. için mobil veri de kullandım. sonradan tamamen boot loop oldu ve açılmadı. hemen ozanı aradım açmadı, wp den mesaj attım görüldü fakat cevap verilmedi. değişim yada üzerine para vererek bir çözüm istediğimi belirttim buradaki referansına ve alışverişimize güvenerek. sonra defalarca aradım ama ne bir geri dönüş ne de bir mesaj geldi. yoğundur dedim 3 haftadır bekliyorum telefon elimde patladı. 1,5 ay bile kullanamadım. elbetteki kimse garantör firma değil fakat yakışan da bu değil. 6-7 ay kullansam paramın karşılığı derdim.

Kardeşimin eski telefonuyla idare ettim 3 hafta fakat artık buraya yazma kararı aldım. maddi ve manevi zarara uğrayıp işlerimi halledemedim teli yoğun kullanan biri olarak.

tamam yoğun olabilirsiniz fakat bir cevap verebilirdiniz. elimde telefon yok dese dahi anlaşır konuşurduk. ticaret yapıyorsanız bunlara dikkat edeceksiniz ya da yapmayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 23 Mart 2018; 18:53:6 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.