Şimdi Ara

LG G5 PARALEL İTHALAT ALACAĞIM TECRÜBESİ OLAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Migrostan paralel ithalat lg g5 almayı düşünüyorum. Piyasada 2600tl olan telefon migrosta 1799tl arada çok fiyat farkı var. Benim aklıma takılanlar ise;

1- Telefon %100 orjinal midir? Orjinal telefonla arasında fark olur mu?
    2-İmei kapanma sorunu olur mu?

Sizce paralel ithalat alınır mı? Garanti konusunda sıkıntı yapmıyorum. Sorunu çözemezsek mahkemeye veririm. Benim için önemli olan gerçek lg g5 olması ve teknosa, mediamarkt, bimeks gibi yerlerde satılanla aynı olması.

Bir de lg g5in çift hatlısı çıktı mı? Migrosta var da?

• 1.Kesinlikle orjinal
    2.Kapanma sorunu olmaz
    3.Alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

1.Kesinlikle orjinal
    2.Kapanma sorunu olmaz
    3.Alınır

Yorumunuz için teşekkürler
  • Migros carrefour gibi yerlerinbhalen orjinal olmayan telefon sattigini dusunun kisi bence telefon filan almasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon tabiki kesinlikle orjinaldir. Fakat LG Türkiye teknik servisleri bile onarım bekleyen cihazları +50 günlere varan sürelerde bekletiyor. Boyle ithalatçı firmalara satış sonrasında ne kadar güvenilir, bende soru işareti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJO

Telefon tabiki kesinlikle orjinaldir. Fakat LG Türkiye teknik servisleri bile onarım bekleyen cihazları +50 günlere varan sürelerde bekletiyor. Boyle ithalatçı firmalara satış sonrasında ne kadar güvenilir, bende soru işareti.

Servis süresi 20gündür. Servis süresi 21 iş günü olduğu zaman aynısının sıfırıyla değişimi ya da para iadesi talebinde bulunabilirsiniz. Talebi karşılamazlar ise tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Servis konusunda şöyle sıkıntı olabilir; 20günü geçmesin diye tamir ettik diyip gönderebiliyorlar...
  • burakcan95 B kullanıcısına yanıt
    Birde şöyle bir durum var merdiven altı tabir edilen garanti üstleniciler thh ile cihazdan hiçbir şekilde hak iddia edilememesi için kasıtlı olarak bozuyorlar anakartı tuzlu su döküp okside ediyor yada çatlatıyorlar amman ha bunlara dikkat etmek gerek!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.