Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG G5 Şarj Kiti / CamPlus Satın Al 30 Ekim 2017 12:29 1 1 LG G5 Şarj Kiti / CamPlus Arkadaşlar merhaba.Lg G5 alma maceram ne yazık ki fiyaskoyla sonuçlandı. Öncesinde yukarıda ismi geçen ürünleri almıştım aptal gibi. Şimdi elimde kaldılar. Aldığım fiyata vereceğim.*Şarj Kiti'ni Vatan Bilgisayar'ın kampanyasından 50 liraya aldım. Elimde iki adet var. Birinin jelatinini açtım ancak elimde telefon olmadığından kullanamadım. Diğerinin jelatini kapalı.Jelatini açık olan 48 TL. Kapalı olan 50 TL.*CamPlus'ı da yine aynı şekilde kullanmadım. Jelatinini açtım ama. 25 liraya aldım, 23 liraya satıyorum.Kargo Ptt kargodur. Şube teslim fiyatı 6.5 TL'dir, alıcı tarafından karşılanır.Tümünü almak isteyen olursa 110 liraya vereceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Motosiklet Ekipmanları Apple Watch Series 8 + İki Kordon Sıfır Flipper Zero Retroid Pocket 5
Açık olan şarj kiti satıldı. Kapalı olan ve CamPlus birlikte 70 TL. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Motosiklet Ekipmanları Apple Watch Series 8 + İki Kordon Sıfır Flipper Zero Retroid Pocket 5
Kapalı olan da satıldı. Yalnızca CamPlus kaldı. 20 Lira. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Motosiklet Ekipmanları Apple Watch Series 8 + İki Kordon Sıfır Flipper Zero Retroid Pocket 5