Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Net bir cevap verebilirsen çok mutlu olurum dostum. Öncelikle cevaplar için teşekkürler. Telefonu aktif olarak kullanınca kaç gün gidiyor kullanan biri olarak cevabını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Net bir cevap verebilirsen çok mutlu olurum dostum. Öncelikle cevaplar için teşekkürler. Telefonu aktif olarak kullanınca kaç gün gidiyor kullanan biri olarak cevabını bekliyorum

net bir cevap verebilmem için ne şekilde kullanacağını bilmem lazım tabiki.Mesela ben fazla konusma yapmıyorum yani sık sık telefonda konusan biri değiilim.wi-fi de yada 3G de devamlı bağlı değilim.Her zaman oyun oynayan yada film izleyen biri değilim.Tbaiki arada bir yapıyorum sadece.benim telefon 7/24 saat açık kalıyor herzaman ve bu şekilde 4-5 gün gidiyor şarjım.sen nasıl kullanırsın ben bilmem.kendi klansmanında olan rakiplerine nazaran çok iyi diyorum.Çünki onlarıda inceledim ve burada topiklerini takip ettim.şarj konusunda sıkıntı vermiyor.Uygulamaların hemen hemen hepsini zaten çalıştırıyor.Hız olarakta çok iyi.dokunmatik çok güzel yumuşak ve esnek.

• selamlar

bu telefonun kitapçığında yazılı, sar değeri nedir acaba ?

birde genel olarak bu telefonu tavsiye edermisiniz? 2.1 eclair resmi güncellemesi çıktımı ve 2.2. froyo desteği gelecekmi?

499 tl ye düşmüş,acaba ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

selamlar

bu telefonun kitapçığında yazılı, sar değeri nedir acaba ?

birde genel olarak bu telefonu tavsiye edermisiniz? 2.1 eclair resmi güncellemesi çıktımı ve 2.2. froyo desteği gelecekmi?

499 tl ye düşmüş,acaba ne dersiniz?

kitapçığına bakmadım ama bir sitede sar değerini vermiş (ne kadar doğru bilmiyorum çünki başka bir sitede farklı değerleri vermiş)

http://www.jawal123.com/-737972874/en-us/lg-gt540-optimus-swift

SAR on Head 0.93 watt / kilogram
    SAR on Body 0.63 watt / kilogram

diğer sitede ise
    http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42079.action?request_locale=en

SAR number - head 1.23 W/Kg
    SAR number - body 1.39 W/Kg

2.1 eclair güncellemesi resmi olarak çıkıyor gün aralıklarla.Avrupa ülkelerinin çoğununki çıktı Türkiye için resmi romu bekliyoruz eli kulağında yani.Biz 2.1 güncellemesini yaptık ama diğer ülke romlarını yükledik türkçe dil desteği var.2.2 froyo desteği geleceğini tahmin ediyoruz.499 tl ye android telefon için iyi bir fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin444 -- 6 Kasım 2010; 14:48:28 >

• Biraz önce teknosada incelemede bulundum. Oldukça iyi kasası var. Cookie kullandığım için dokunmatik problemim yok. Bütçemi ayarlayıp almayı planlıyorum.
  • engin ilgine tşk,bende her sitede farklı sar degeri gözuktugu için sordum,en dogrusu kitapçıkta yazan sar degeridır çunku.bide lg nin sar degerleriyle ilgili hala bir sitesi olmaması olacak şey degil...
  • quote:

engin ilgine tşk,bende her sitede farklı sar degeri gözuktugu için sordum,en dogrusu kitapçıkta yazan sar degeridır çunku.bide lg nin sar degerleriyle ilgili hala bir sitesi olmaması olacak şey degil...

eve gidince kitapçığa bir göz atacağım
  • arkadaşlar NOVA oyununu hiç yükleyeniniz oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldmember

quote:

Orijinalden alıntı: wrew

quote:

Orijinalden alıntı: oldmember

Almanyada 130 euro bu telefon git gide fiyatida düsüyor Siparis verdim bende bakalim :D Hepsi sizin yüzünüzden oldu , hic almaya niyetim yoktu

oldmember, bende Almanyadan aldıracağım bayramda, 130 euro fiyatı nereden aldın. mediamarkt.de ve saturn.de baktım ama onlarda göremedim telefonu.
    Birdehttp://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2045377_-optimus-gt540-lg-electronics.html burada fiyatlar var.

http://cgi.ebay.de/LG-GT540-Optimus-Black-Schwarz-NEU-Rechnung-/170556239669?pt=DE_Handys_ohne_Vertrag_KM&hash=item27b5f1af35

Ebay den firma bazli yerlerden alirsaniz sorun cikmiyor. 20 euro fazla veririm derseniz alttaki linkteki firmadan aliniz.

http://cgi.ebay.de/LG-GT540-OPTIMUS-ANDROID-HANDY-TOUCHSCREEN-3MPX-KAMERA-/140463338835?pt=DE_Handys_ohne_Vertrag_KM&hash=item20b4447553

Mediamarkt saturn connrad kazik yerlerdir.. SÖyleki adamlarin koca magazalari var , calisani cok , kirasi elektrik bilmem ne buda fiyatlara yansir. Dersenizki ben fazla veririm 100 euro sonrasinda iyi hizmet alirim , magazadan almak iyisi ama bu ebay dükkanlarida 24 ay garantili satiyorlar. Tercih size kalmis

bu verdiğiniz adresten aldırıp türkiyeye yollatsak acaba bir sorunla karşılaşır mıyız ? Oradan garantili alıp burada teknik servislere cihazı götürebilir miyiz ? Berlin de kuzenime aldırıp , biriyle yollattırabilirim galiba. Eğer sorun çıkmaz derseniz öyle yaptırayım. Yoksa HP dan ya da teknosa dan alayım diyorum.

• Gümrükte sorun cikabilir onuda dikkatte aliniz, 100 euro dan pahali olan ürünler icin gümrük vergisi aliyorlar bildigim kadari ile.. Sans isi elektronik saglamda cikabilir bozukta ondan sonra sizin acinizdan sorun olabilir... Tr de servislerde gecerlimi bir fikrim yok acikcasi....

Kargo parasinida unutmayin bu arada -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viik -- 7 Kasım 2010; 1:55:51 >
  • mesaj bulunsun
  • ARkadaşın telefonuna resmi güncelleme çıktı ama nasıl güncelleme yapacağımızı tam olarak anlamadım. Burada anlatılan yöntem resmi şekli değil sanırsam resmi olarak güncellemeyi nasıl yükleriz.
  • posta yada kargo yoluyla yurtdışından hiçbir şekilde cep telefonu getirtemezsiniz,yasaktır,getirtmeye kalkarsanız da, o telefon ya gümrükteki memura nasip olur yada direk geldiği yere iade olur.

güzide devletimiz,vatandaşını kollayacağı yerde, aynı ürüne, burada iki kat daha fazla ödeyerek sahip olsun diye elinden gelen herşeyi yapıyor
  • quote:

posta yada kargo yoluyla yurtdışından hiçbir şekilde cep telefonu getirtemezsiniz,yasaktır,getirtmeye kalkarsanız da, o telefon ya gümrükteki memura nasip olur yada direk geldiği yere iade olur.

güzide devletimiz,vatandaşını kollayacağı yerde, aynı ürüne, burada iki kat daha fazla ödeyerek sahip olsun diye elinden gelen herşeyi yapıyor

Bu konuda haklısınız,katılıyorum.Devletimiz kendi vatandaşına resmen eziyet uyguluyor.
  • quote:

posta yada kargo yoluyla yurtdışından hiçbir şekilde cep telefonu getirtemezsiniz,yasaktır,getirtmeye kalkarsanız da, o telefon ya gümrükteki memura nasip olur yada direk geldiği yere iade olur.

haklısınız. Bu bizde alınan vergiler hiç bi yerde yok. Arkadaşların verdiği linkte 150 euro görünüyor bizde 250 euro . Ama teknosada inceledim telefon epey kibar ve kullanışlı duruyor.

Bu telefonun klavyeli ve 5 mp kameralı modeli GW620 hizlial.com da 658 TL . Ama sanırım biraz daha kalın . Yarın bir lg bayinde bu telefonu da inceleyeceğim. GW620 hizlial.com fiyat ve özellikler

• slm..
    rom güncellemesini ubuntu ile yapmak mümkümü wine ile falan kurulabilirmi..??
  • bu telefonda nova oynayan var mı ?
  • wine de denemek lazım. Büyük ihtimalle driver sorunu baş gösterecektir. Winenin kendi içinde önce telefonun driverlerini yükleyip sonra kdz yi çalıştırmak lazım. Büyük ihtimalle çalışmayacaktır.

Bence terminalden bir şekilde yüklenebiliyor olması lazım. Bu konuyu biraz araştırmak lazım. Wine bence pek sağlıklı çalışan bir emulator değil. Telefonu riske atmaya değmez.
  • Bu arada Ruslardan 2.2 ile ilgili haberler var. Telefon son halinde sadece arayabiliyordu arama alamıyordu şimdi arama da alabiliyor. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 7 Kasım 2010; 20:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

wine de denemek lazım. Büyük ihtimalle driver sorunu baş gösterecektir. Winenin kendi içinde önce telefonun driverlerini yükleyip sonra kdz yi çalıştırmak lazım. Büyük ihtimalle çalışmayacaktır.

Bence terminalden bir şekilde yüklenebiliyor olması lazım. Bu konuyu biraz araştırmak lazım. Wine bence pek sağlıklı çalışan bir emulator değil. Telefonu riske atmaya değmez.

cevap için teşekkürler..
    htc de denemiştim rom kurulum programı çalışıyo fakat dediğiniz gibi driver problemi oluyodu..
    android linux tabanlı olduğu için acaba olurmu diye düşündüm onuda teli alırsak deniyecez artık..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.