Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun yatay kullanımı mevcut mu?
  • LG TANISALI 1.5 SENE oldu ilk aldıgım kf700 aldıgımda baya kurcalmamla 1 sene sonra bozulmustu sonra 2010 martında kf 750 yolladılar telefon 6 ayda bozuldu anakart gıttı degsıım olarak gt 540 gonderckler bakalm ıns buda digerleri gibi olmaz ama 1.5sene once 350 tele verdgm para ıle suan gln gt540 ıcın harıka dıyorum sadece... bnce bakalm yarn kargo gelck aranıza katılıyorum .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

LG TANISALI 1.5 SENE oldu ilk aldıgım kf700 aldıgımda baya kurcalmamla 1 sene sonra bozulmustu sonra 2010 martında kf 750 yolladılar telefon 6 ayda bozuldu anakart gıttı degsıım olarak gt 540 gonderckler bakalm ıns buda digerleri gibi olmaz ama 1.5sene once 350 tele verdgm para ıle suan gln gt540 ıcın harıka dıyorum sadece... bnce bakalm yarn kargo gelck aranıza katılıyorum .D

Ne şanslı adamsın Ben 8 senedir kullanıyorum ilk telefon çok problemli idi anakartını değiştiler vs yine de cihaz vermediler:) Sonrakilerdede fazla sorun olmadı hakkını vermek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Arkadaşlar telefonun yatay kullanımı mevcut mu?

evet
  • nova oynayan yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

nova oynayan yok galiba

youtubede nova yükleyenlerin videoları varda ben yükleyemedim .ekran iri oluyor

http://www.youtube.com/watch?v=gm_BlKAKEVI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin444 -- 7 Kasım 2010; 21:35:40 >
  • quote:

quote:

LG TANISALI 1.5 SENE oldu ilk aldıgım kf700 aldıgımda baya kurcalmamla 1 sene sonra bozulmustu sonra 2010 martında kf 750 yolladılar telefon 6 ayda bozuldu anakart gıttı degsıım olarak gt 540 gonderckler bakalm ıns buda digerleri gibi olmaz ama 1.5sene once 350 tele verdgm para ıle suan gln gt540 ıcın harıka dıyorum sadece... bnce bakalm yarn kargo gelck aranıza katılıyorum .D

Ne şanslı adamsın Ben 8 senedir kullanıyorum ilk telefon çok problemli idi anakartını değiştiler vs yine de cihaz vermediler:) Sonrakilerdede fazla sorun olmadı hakkını vermek lazım.

ama son telefon anakart degısımdı sansa pıyasada olan telefon anakart bulunmadıustune stokta kf750 yoktu sans bıras heryerde kf750 var lg de yok :D bıde bnm haşat kullanmam dan hep bozuldu ama servıslerı hakkı var kullancı hatası hıc demıyorlar :)

ama hayırlısı sans bırasda dostum :)

• kitapçığa bakıp sar değerini söyleyecek kimse yokmu yav
  • quote:

quote:

quote:

ama son telefon anakart degısımdı sansa pıyasada olan telefon anakart bulunmadıustune stokta kf750 yoktu sans bıras heryerde kf750 var lg de yok :D bıde bnm haşat kullanmam dan hep bozuldu ama servıslerı hakkı var kullancı hatası hıc demıyorlar :)

ama hayırlısı sans bırasda dostum :)

Ben genelde telefonumu teknosadan alırım. Ürün iadesi aldığım telefonlarda oldu phlips x800 :) Satsam para etmiyordu. Bana parasını iade ettiler. Ama lakin lgler son 4 senedir hiç tık demedi bende. LGler bence sorunsuz telefon buda biraz senin şanssızlığın olmuş:) Ama itiraf etmişsin haşat kullanmışsın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

kitapçığa bakıp sar değerini söyleyecek kimse yokmu yav

Sar değeri
    SAR Head : 0.93
    SAR Body : 0.63 Buda orta seviyedir. Bu kadar özelikte bu kadarı normal.
  • invisible@ internette bakmadığım y.dışı site kalmadı,bu telefona ait 5 tane farklı sar değeri verilmiş hangisi doğru belli değil,o yüzden kitapta yazanı soruyorum,lg nin sitesine bakıyorum user manueli bile yok,nasıl iştir anlamadım gitti
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin444 -- 7 Kasım 2010; 22:31:07 >
  • Ben de önümüzdeki ay Almanya'ya gidince bu telefondan alsam diyorum... Amazon.de'de buldum ama, normal mağaza olarak nerede satılır ki..?

Media Markt..? Ya da nereye bakayım dersiniz...
  • alper bey app2sd uyguladıktan sonra programların yüklendiği bölümün kapasitesini nasıl görebilirim?bir de 8 gb lık kart almayı düşünüyorum telefona daha önce app2sd uygulamıştım.kartı alıp fat - ext2 - swap şeklinde partisyonlara bölsem yine app2sd çalışır mı yoksa aynı şeyleri baştan mı yapmak lazım?
  • orjinal 2.1 yükleyen var mı ??
  • Kapasiteyi maalesef takip edemiyoruz. Bununla ilgili bildiğim bir program yok.

Sd kartı telefondan ayırdığınız anda telefon bütün ayarları sıfırlayacak kendi hafızasından çalışmaya devam edecektir. Yüklediğiniz programların hepsi geri dönüşümü mümkün olmamakla birlikte kaybolacaktır. Yeni kart için işlemin tamamını tekrarlamak lazım.

quote:

orjinal 2.1 yükleyen var mı ??

Bizim yüklediğimiz romlar zaten Lg'nin kendi sitesinden alınma. Yani romlar orjinal. Sadece Türkiye için piyasaya sürülmiş 2.1 versiyon işletim sistemi yok.
  • Orijinalden alıntı: Ghaneli

Bizim yüklediğimiz romlar zaten Lg'nin kendi sitesinden alınma. Yani romlar orjinal. Sadece Türkiye için piyasaya sürülmiş 2.1 versiyon işletim sistemi yok.

türkiye için sürülmüş olması önemli değil ..
    menüler türkçe mi ? önemli olam bu ?
    birde ROM orjinal olarak LG programı ile hiçbir şey yapmadan iniyor mu ?
    cevap verirsen sevinirim ..
    i5503 ile GT540 arasında kaldım ...
    bitde bu telefonla angrybird ve asphalt oyunu oynayabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaneli -- 8 Kasım 2010; 0:45:42 >
  • merhaba

yeni bir optimus kullanıcısı olarak sizlere sormak istediğim sorum var.yardımcı olursanız sevinirim

konuşma sırasında ekran ışığı kapandığı için görüşmayi sonlandırmak için iki kere kapama tuşuna basmak durumunda kalıyorum.bunu değiştirmenin yani tek hamle ile kapatmanın bi yolu var mı?bir de zil sesi artarak çalıyor.bunu ayarlamanın da bi yolunu bulamadım.şimdilik bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Kapasiteyi maalesef takip edemiyoruz. Bununla ilgili bildiğim bir program yok.

Sd kartı telefondan ayırdığınız anda telefon bütün ayarları sıfırlayacak kendi hafızasından çalışmaya devam edecektir. Yüklediğiniz programların hepsi geri dönüşümü mümkün olmamakla birlikte kaybolacaktır. Yeni kart için işlemin tamamını tekrarlamak lazım.

quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Kapasiteyi maalesef takip edemiyoruz. Bununla ilgili bildiğim bir program yok.

quote:

menüler türkçe

angry bird ve asphalt sorunsuz çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.