Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc suite gerek yokki ben kurmadım hiç, usb'ye bağladığında ekranın üstünde bildirim oluyor ya onu aşşağı çek orda usb ile bağlandı gibi bi bildirim var, ona tıkla sana bağlanmayla ilgili bişey soruucak onada kur de bilgisayarda klasör açılır hemen flash disk takmış gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

pc suite gerek yokki ben kurmadım hiç, usb'ye bağladığında ekranın üstünde bildirim oluyor ya onu aşşağı çek orda usb ile bağlandı gibi bi bildirim var, ona tıkla sana bağlanmayla ilgili bişey soruucak onada kur de bilgisayarda klasör açılır hemen flash disk takmış gibi..

kardeş çok sağol ya ,onuda önce yapmıştım aslında ama pc de sorun vardı sanırım.Şuan başka bir pc de denedim oldu.Allah razı olsun senden
  • Bu arada, ben telefonu cumartesi günü izmir agora teknosadan almıştım, alırken bana hiç hediyesi var falan demediler, lg 500gb usb harddisk hediyeliymiş, bunu çarşamba gecesi internette gördüm, dün sabah eskişehirdeki teknosaya gittim dedim böyle böyle, biz verelim hemen dediler bide 500lük harddiskim oldu çokta ihtiyacım vardı
  • Merhaba arkadaşlar

XT9 özelliği benim çok hoşuma gidiyor ancak mesajlarda bildiğiniz gibi Türkçe karakterler gönderemiyoruz. ı,ğ,ç,şi gibi harfleri i,g,s,c, ye çevirmek zorunda kalıyoruz ki, bazen xt9 bir işe yaramıyor, tek tek girmek zorunda kalabiliyoruz...

Bunun için bir ayar ya da program var mıdır? Otomatik olarak mesaj da desteklenmeyen karakterleri, ingilizce karakterlere çevirebilecek olan?

Teşekkürler
  • arkadaslar,elinizde uygulama varmi yukleyebilecegim?
  • SlideMe uygulaması yoktur bende sizde mevcut mu?
  • Slideme yi ilk başta ben de bulamamıştım. Meğer yüklemek gerekyiormus :)

File explorer programını açın, orda bir apk var, ona tıklayın yüklenecektir
    quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

SlideMe uygulaması yoktur bende sizde mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1983

Slideme yi ilk başta ben de bulamamıştım. Meğer yüklemek gerekyiormus :)

quote:

file explorer nerde bulamadım

kusura bakma ilk android telefonum olduğu için çok acemiyim inanki,sanada zahmet vereceğim bu gidişle sanırım

• Problem değil bilgi paylaşıyoruz. Birilerine faydamız dokunsun...

OI File Manager programı yüklü geliyor. Ona basıp sd card'ın içine girip ana klasorde aşağıda bir tane apk var... Ona tıklayabilirsin...

Bu arada benim de ilk android telefonum :) 2 yıl Windows Mobile kullandıktan sonra acayip güzel geliyor

Kolay gelsin...

quote:

quote:

quote:

kusura bakma ilk android telefonum olduğu için çok acemiyim inanki,sanada zahmet vereceğim bu gidişle sanırım

• quote:

Problem değil bilgi paylaşıyoruz. Birilerine faydamız dokunsun...

OI File Manager programı yüklü geliyor. Ona basıp sd card'ın içine girip ana klasorde aşağıda bir tane apk var... Ona tıklayabilirsin...

Bu arada benim de ilk android telefonum :) 2 yıl Windows Mobile kullandıktan sonra acayip güzel geliyor

Kolay gelsin...

quote:

quote:

quote:

orada bulamadım.sildimmi acaba bilemiyorum.SlideMe uygulaması dün vardı sonra gitti .Kurcalamakatan yanlışlıkla sildim sanırım

• selam arkadaşlar

bu sitede bir sürü android programlar var

http://www.googleandroid.gen.tr/forum.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

Bu arada, ben telefonu cumartesi günü izmir agora teknosadan almıştım, alırken bana hiç hediyesi var falan demediler, lg 500gb usb harddisk hediyeliymiş, bunu çarşamba gecesi internette gördüm, dün sabah eskişehirdeki teknosaya gittim dedim böyle böyle, biz verelim hemen dediler bide 500lük harddiskim oldu çokta ihtiyacım vardı

Erman kardeş PM ni aldım.Sana pm atmak istedim ama sms uygulaması istedi benden,önce telefon numaramı foruma okutmuştum ama şimdi sorun verdi.Yani sana Pm yollayamadım.Sen Pm yolla bana msn ni yaz kardeş ben eklerim seni
  • Yeni 2.1 android yazılımı ne zaman çıkacak gt540 için?
  • 2.1 güncellemesi çıktı ama English sürümü çıktı.Türkçe daha çıkmadı bekliyoruz
  • Kendimi riske edip İngilizce versiyonunu kurmaya çalışacağım. Akşama detayları aktarırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Kendimi riske edip İngilizce versiyonunu kurmaya çalışacağım. Akşama detayları aktarırım.

Teşekkürler bekliyoruz
  • Sorunsuz bir sekilde yukledim. iyice kurcalayip detaylari aksama aktaracagim. Edindigim ilk izlenim cok hizli ve dokunmatik hassasligi yukselmis. flash destegi var!
  • Arkadaşlar ben 2.1 güncellemesini yükledim. Kesinlikle çok hızlı. 1.6 sürümü yüklüyken rehbere girmem vakit alıyordu, şimdi ise rehbere basmamla açılması bir oluyor.

yeni bir tarayıcı var. Flash animasyonları gösteriyor ama oynatamıyor. Tuhaf bir durum. Facebook'a tam sürümden girdiğinizde online arkadaşlarınızı görebiliyorsunuz ve chat yapabiliyorsunuz.

Yazılım Rusya için hazırlanmış olduğundan Rusça bir kaç program var.

İngilizcesi olmayıp bu haliyle 2.1 e yükseltmek isteyen olursa buraya bir klavuz hazırlarım ancak yazılımın Türkçe desteğinin olmadığını hatırlatmak isterim.

@spy1983

Modaco forumlarında açtığın konuyu gördüm. Ses yükseltmek mümkün ancak bizim hoparlor donanımımız iyi değil. Biz mp3ler için sesi yükseltsek bile cızırtıdan hiçbirşey anlaşılmaz.
  • Evet teşekkürler. Ayrıca zil sesi, birisi aradığında bazen normal çalıyor sonra boğuklaşıyor. size de oluyor mu bu tarz şeyler?
  • Boğuklaşma bende hiç olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.