Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirt

Market uygulaması diğer apk ler gibi telefona atılıp yüklenebiliyor mu?

android 2.1 yapınca android market kendi geliyor ama kullanmana pek gerek yok, bi çok market var android için applanet'i dene android marketin aynısı ama herşey bedava
  • Arkadaşlar ben LgMobile Update programı ve Lg Pc Suiteye bağlanmak istiyorum ama program telefonu görmüyor.Bir ara görüyor gibi oluyor sonra bağlantı kopuyor.Sizdede bu olay yaşandımı? yanlış bişimi yada eksik bişimi yapıyorum acaba.Bileniniz varmı.
  • Arkadaslar bende Lg nin bu modelini almak istiyorum , Social Networking Service özelligini kullanabilmem icin ne gerekli ?
  • Android 2.1 Türkçe

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 8 Ekim 2010; 11:15:52 >
  • Alper,

android market varmı türkçesinde?

youtube, facebook, twitter, navigasyon ayrı uygulama olarak çıktımı?

v20b bendeki farkını bilmiyorumda yazarsan iyi olur
  • Burada forumda elemanın biri frenc romundaki dilleri sıralamış

http://android.modaco.com/content-page/311477/lg-gt540-rom-updates-from-lg/page/320/

Cestina
    Dansk
    Deutsch (Deutschland)
    Deutsch (Schweiz)
    English (UK)
    English (US)
    Español (España)
    Español (México)
    Français (Belgique)
    Français (France)
    Français (Suisse)
    Italiano
    Norsk
    Slovak
    Português (Brasil)
    Português (Portugal)
    Slovak
    Svenska
    Turkçe

france rom da türkçe varmış anladığım kadarıyla

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/ABYTBK/V20a_00/V20A_00.kdz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazaman -- 8 Ekim 2010; 12:24:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

Alper,

android market varmı türkçesinde?

youtube, facebook, twitter, navigasyon ayrı uygulama olarak çıktımı?

v20b bendeki farkını bilmiyorumda yazarsan iyi olur

Ben ilk olarak v20b Rusya versiyonunu yükledim. Onda Türkçe yok bildiğiniz gibi.
    Modaco forumlarında Fransa v20a versiyonunda Türkçe olduğunu görünce bu yazılımı yükledim.
    Yukarıda saydığınız tüm yazılımlar var. Ekstra olarak Dailymotion, windows live messenger gibi uygulamalar da var.
  • kolay gelsin güncellemeyi ne ile yaptınız LGMobile update deniyorum güncelleme yok diyor başka bi program var KDZ_FW_UPD bunla yapsam bir sorun olurmu acaba yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla..
  • evet bu rom ne ile yükleniyor bilgilendirirmisin alper kardeş
  • Biz de KDZ_FW_UPD ile yapıyoruz yazılım yüklemelerini. LGMobile update yazılımı indiriyor kuramıyor kuramadığı yetmezmiş gibi indirdiği yazılımı da siliyor, siz baştan indiriyorsunuz...

KDZ_FW_UPD kullanın. Yükleyeceğiniz yazılımları lg nin sitesinden edindiğiniz sürece problem çıkmayacaktır. Ama Bir problem olursa cihazınız garanti dışı kalacaktır. Bilginize...
  • daha 3 gün önce yapmıştım kdz ile, şimdi lg suite uyarı veriyor update var diye onunla deniyim bi önce
  • erman bekliyoruz
  • az önce 2.1 Bouygues ROM 'u kurdum, bouygeus telecom diye bi fransız şirketinin kendi sattığı telefonlar için yaptığı bişey bu,
    telefonda birsürü silinemeyen uygulaması var, onun dışında msn messngrdan sadece o telekoma bağlanıpta yararlanıyormuş(modocoda okudum)

menüye girince en üstte adamların kendi uygulamaları çıkıyor, sırf türkçe olsun diye deymez böyle kullanmaya bence

burda ayrıntı varhttp://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/319708/2-1-bouygues-rom-word-of-warning/
    silmeye uğraşıyorum şimdi adam edemezsem yeniden 20b'ye dönerim

• haklısın hocam bende begenmedim bu fransız olayını bide tlf menüsünden hafıza kartına nasıl geçiş yapacam bir türlü bulamadım walla 1.6 şimdiden özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyon80

haklısın hocam bende begenmedim bu fransız olayını bide tlf menüsünden hafıza kartına nasıl geçiş yapacam bir türlü bulamadım walla 1.6 şimdiden özledim

Marketten bir dosya yöneticisi indirmen gerekiyor. Benim tavsiyem Astro File manager.
  • saol şimdi oldu 2.1 sürümü daha hızlı geldi bana orjinal 2.1 türkçe gelene kadar bunu kullanacam artık
  • Fransa romunu yüklemeyin. Erman (Marco87) Fransız romunu yükledikten sonra başka rom yükleyince sim kart hatası verdiğinden bahsetti. Biz bu problemi çözene kadar yüklememeniz en doğrusu.
  • alper sende durum nedir? fransız romunu yüklemedinmi sende, türkçe desteği olan baska bi rom yoktu sanırım..
    şu telekom programlarından kurtulmak için telefonu root yapıcam yarın, roottan sonra tekrar v20b updatede dönmeye çalışıcam, yine buraya yazarım sonuçları
  • Bende de Fransa romu var. Telefonu root ettim. o yazilimlari da kaldirmayi basardim. su an disaridayim ve telefondan yaziyorum. detaylari bilgisayarimin basina gecince aktaracağım.
  • Arkadaşlar bu sabah telefonumda telefon hafızası azaldı dedi, ben de yüklediğim tüm programları sildim hala öyle diyince bari fabrika ayarı yapayım dedim ama yapmadan önce telefonumu yanlışlıkla kapattım açınca da telefonum normal açılmaya başladıd ama ANDROID yazısında takılı kaldı 2 saat bekledim ilerlemedi, ANDROID logosunda öylecene duruyor lütfen biri bana yardım etsin nasıl fabrika ayarlarına dönerim, servise de götüremiyorum şehir dışındayım lütfen yardımcı olun :(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.