Şimdi Ara

LG GW300 vs Samsung B3410

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce hangisini almalıyım bi karşılaştırırmısınız ? B3410daki sürgülü klavye hoşuma gitti onun dışında gw300le aynı gibi geldi, siz ne düşünüyorsunuz ?

• kesinlikle LG tavsiye etmiyorum hocam
  • olaya direkt LG ve Samsung olarak bakmasak, belki bu modelde tamamen farklı bişiler çıkarmışlardır ürünlerin özelliklerini karşılaştıracak olursak hangisini tercih edersiniz ?
  • LG hiç bir modelinde farkli bii cıkarmadi hocam aman aman illahlah uzak dursun piyasadan LG
  • LG Al Derim Bunların 2'si Arasından Seçim Yapacaksan.
    Çünkü Samsungların Sürgü Ömrü Kısa Oluyor Genelde.
  • Al bide burdan yak ikinizede teşekkür ederim ama ikinizde farklı seçtiniz hala kafam karışık
  • LG den cok cekersin sarj konusunda cekmeme konusunda kapanma konusunda ben gördüm cektim bütün lg de ama yinede sen bilirsin
  • lg gw300 kullanıyorum...yanlız yazılım sorunu var galiba...o yuzden servise vrdm yazılım yüklicekler...cihaz 10 numara !! 2 gün full mesajlasma baya bi konusma yaptım...ancak bitti....gw300 ile mesaj yazmak ayrıcalıktır...cok cok hızlı yazıyorum..bundan önceki telefon i8910 HD idi...ondan daha hazlı yazıyorum..herhangi bi sorunuz varsa yardımcı olurum...ama kesinlikle lg gw300 ü tavsiye ediyorum..!!
  • Kardeş Konusu Değil Ama
    @X-Slim Yourrock.gife ne oldu? bende çalışıyor?

edit: Kardes Sana LG al Demiyorum ama Samsung Alma Alcaksan Sürgülüsünden alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 4 Ağustos 2010; 21:36:26 >
  • samsung un birçok modelini kullandım...sürgülü , dokunmatik , kapaklı , bar tipi...ama bence samsung telefon konusunda biraz zayıf...lg süper demiyorum...lg de zayıf...ama bu fiyata lg mi samsung mu denirse lg yi tavsiye ederim..ben kullanıyorum die övmüyorum...gerçekten çok rahat mesaj yazılıyor...bir sorunu var...mesaj yazarken 155 karakteri geçince 2 sms olarak gönderemiyor...(Yazılım sorunu)..bir kaç işlem birden yapınca telefon kendini kapatıyor(bence buda yazılım sorunu)..mesajların sayısı arttıkca yavaslıyor..ama onun çözümü hafıza kartı takıp bütün telefonnun hafızasını boşaltmak....ve bütün hafıza işlemlerini kart üzerinden yapmak...bunun çözümü budur...sms atarken en güzel yanı iphone daki gbi sohbet görünümlü olması...cok seviyorum o özelliğini...sanki msnde çetleşiosun havası vermişler...onun dışında kulaklık girişi çok iyi , orjinal sennheiser cx500 ile denedm..ipod kadar iyi çıkışı yok ama genede çok iyi..kamera konusunda fena değil..anlık şeyleri yakalayabiliyorsunuz..telefon dışardan cok havalı gözüküyor..bende silver ı var...herkez bakıyor vaay telefona bak die ...anlicanız..bu telefon stil , mesajlasma , facebook , müzik dinleyenler içindir diyebiliriz...zaten lg de o yuzden cıkarmıs bu modeli...alacak olan arkadaşlara tavsiyem en yeni sürümünü yükletsinler...yoksa bendeki sorunlarla karşılaşırsınız...sormak istediğiniz başka soru varsa seve seve cevap veririm..

• o yazılım sorunundan haberdarım hatta yeni yazılımı indirdim alırsam güncellerim die. yorumlarınızdan gw300 daha mantıklı geldi hepinize teşekkür ediorm
  • yazılımı kendiniz yaptıgınızda eger hala aynıysa servise verin...hemen yaparlar diye düşünüyorum..ama bunun dışında cidden çok iyi bir telefon...sadece tipi için bile veririm o kadar para..bu arada ben indirimvitrini.com dan kargo dahil 282 liradan aldım...havale ile...sorunsuz bir şekilde geldi..ve çok yardımcı oluyorlar...silver rengini almanızı öneririm..diğer renkleri çoluk çocuk işi..silver rengi iş telefonu gibi duruyor ve daha karizma...
  • ben mavisini alcam, internetten alışveriş yapmaya hala yanaşmıorm bu yüzden media marktan alcam 309 lira. görüntüsü cidden çok hoş ama tuşları biraz sert gelmişti incelediimde
  • inannın banada öyle geldi..ama satın aldıgım cihazn tusları cok yumusaktı..anlam veremedim..ama cok mutlu olmustum...
  • zamanla alışılır onada heralde
  • alışırsın..zamanlayı bırak ben bi kaç saatte alıstm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

Kardeş Konusu Değil Ama

Hocam eskiden kalma o imza
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

Kardeş Konusu Değil Ama

Hocam eskiden kalma o imza

Tamam. Okuyunca Birden İçim Burkuldu

• peki gw300de tuş takımı deiştirebiliomuyuz, o kadar tuş var biri bozulursa filan kökten kasayımı deiştircez ?
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:33:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.