Şimdi Ara

#★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★# (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
11
Favori
49.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

Gittigidiyordaki mat ekran filmlerinden alsam mı ki?? 3 tanesi 12 lira falan. Çizildikçe değiştiririm.

mattan uzak durun, ne diye mat satmakta ısrar ediyorlar anlamıyorum

Mattan niye uzak durmamı söylediniz ki acaba ?? Görüntü kalitesine falan mı etkisi var yoksa ekrana mı zararı falan var??

ekran kalitesi diye birşey bırakmıyor ortada, görüntüyü ultra bozuyor

Teşekkürler cevabınız için.

Arkadaşlar biri bana bumper case linki verebilir mi? Aliexpress'e baktım 50 tane farklı satıcı var beynim döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKedi -- 18 Mart 2013; 1:14:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadıköyde çarşıda var silikon S desenli. Çarşıda meydanda tam olarak adını bilmemekle beraber hacığlu komşufırın kilisenin olduğu küçücük bir meydan var işte o meydanda diğer köşedede küçük bir turkcell bayii var. Orada hem sert kapaklı hemde silikonlu kılıf bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratboll

quote:

Orijinalden alıntı: parsons

İstanbul anadolu yakasinda nerelerde kilif bulurum silikon s desenli bile olur

Ben geçen hafta Kadıköy de bakinmistim bahariye çikan yerde kilif aksesuar satan yerde 6-7 dükkâna sordum nexus 4 için yoktu 1 dükkân da sert ve kapakli vardi beğenmedim birkaç tanesi 1 - 2 haftaya gelecek demişti.

Kadıköyde çarşıda var silikon S desenli. Çarşıda meydanda tam olarak adını bilmemekle beraber hacığlu komşufırın kilisenin olduğu küçücük bir meydan var işte o meydanda diğer köşedede küçük bir turkcell bayii var. Orada hem sert kapaklı hemde silikonlu kılıf bulabilirsiniz.

• bumper siparisim simdi elime gecti ancak 2 tane siparis vermistim paketten 1 tane bumper cikti. ne yapmaliyim? yardimci olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

bumper siparisim simdi elime gecti ancak 2 tane siparis vermistim paketten 1 tane bumper cikti. ne yapmaliyim? yardimci olabilir misiniz?

satıcı mesaj atın. ürünün geldigini onaylamayın 1 tane daha göndersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

bumper siparisim simdi elime gecti ancak 2 tane siparis vermistim paketten 1 tane bumper cikti. ne yapmaliyim? yardimci olabilir misiniz?

satıcı mesaj atın. ürünün geldigini onaylamayın 1 tane daha göndersin.

direkt open dispute yapsam olmaz mı?

edit : dispute açtım bakalım, neler olacak.

yurtdışındaki ilk siparişte böyle sorunlarla karşılaşmak gerçekten süper oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiwi21 -- 18 Mart 2013; 16:35:12 >
  • Yurtiçinde Bumper satılan tek yer turkcell mi birde fiyatı nedir turkcellde

• Xtreme' de 3 adet için %83 indirim başlatmış, n4 için full body 5.10+ 0.99 dolara geliyor yedek de dursun diyenlere duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

ozzo27'ye de imrenmeye başladım. verdiği siparişler çatır çatır geliyor

Dostum bu hafta içerisinde elime geçenleri yazıyorum :))

2 adet bumper
    1 adet Nexus oem kulaklık
    1 Adet full body xtreme guard koruyucu
    1 adet ön koruyucu (aliexpressten)
    2 adet dbrand arka koruyucu :)

Ben de şaşırdım, gün geçmiyor ki eve geldiğimde bir paket beni karşılamasın :D

Full body yan kisimlarida kapsiyormu
    Satmayi dusunuyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

Orijinalden alıntı: Selim_41

quote:

Orijinalden alıntı: ratttan35

quote:

Orijinalden alıntı: Selim_41

quote:

Orijinalden alıntı: ratttan35

quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

#★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★#

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=2960&page=1

Siparişini verdim, bekliyorum.

Bunu nereden ve nekadara sipariş ettiniz acaba

dun aynisini ankamall den 20 TL e Aldim kardeşim ben de, Ankarada isen bi bak oraya.

Bu kılıf sadece telefonun arkasını ve yanlarını koruyor değilmi resimlerden bunu anlıyorum yani kenar çıkıntıları ekranı biraz geçiyormuu geçiyorsa önede faydası var bunu merak ettım.

çok az bi geçiyor kenarlari kardeşim on yüzü yere koyduğunda cam tam degmiyor zemine, degse bile temas çok az

şyden sordum yüz üstü düz zemine düşse koruma yapmaz ekran kırılabilir onun için sordum.Heralde bu telefon için bumper ve kapaklı kılıf almak kapaklı kılıf da çok kalın olur mu diye düşünüyorum kullanan varsa önerir mi?

kapaklı kılıf telefonun tamamen görselligini bozup bi takoza dönüştürüyor. telefonu niye siz düşüresiniz ? ben 10 yıldır cep telefonu kullanıyorum neredeyse hiç yere düşürdüğüm olmadı. masaya vs koyarken çizilmesini önlücek bumper veya slikon bi kılıf alsanız yeterli bence. o kadar güzel tasarımı olan bi telefonu kapaklı kılıflarlarla bitirmeyin yazık günah.

Evet yüzde yüz katılıyorum da şimdi cam oldugu için çizizlirmi ufak düşürmeler illa oluyor kırılır mı insan şüpede kalıyor ister istemez bumper türkiye ye bir gelsede alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Yurtiçinde Bumper satılan tek yer turkcell mi birde fiyatı nedir turkcellde

Ne turkcell nede baska yerde satilmiyor bu is canimi cok sıkmaya basladi bu gidisle sirf bu yuzden satacam bunuda

• quote:

Orijinalden alıntı: kralcr1994

quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

ozzo27'ye de imrenmeye başladım. verdiği siparişler çatır çatır geliyor

Dostum bu hafta içerisinde elime geçenleri yazıyorum :))

2 adet bumper
    1 adet Nexus oem kulaklık
    1 Adet full body xtreme guard koruyucu
    1 adet ön koruyucu (aliexpressten)
    2 adet dbrand arka koruyucu :)

Ben de şaşırdım, gün geçmiyor ki eve geldiğimde bir paket beni karşılamasın :D

Full body yan kisimlarida kapsiyormu
    Satmayi dusunuyormusunuz

Hayır ismi full body sadece. Xtreme Guard full body screen protector diye geçer. Arka ve ön. İşte ön kullanıldı. Arka da duruyo öyle.

• günaydın beyler. bumper'la ilgili dispute açmıştım. bir tanesi sistemden iki tanesi mailimden olmak üzere 3 screenshot aldım. ne olacak şimdi, konuya yabancı olduğumdan anlayamadım. yardımcı olabilir misiniz?

bu sistemden;

bu ikisi mailimden;

• quote:

xtremeguard'dan gelen ekran koruyucular oldukça iyi bence. 2 tanesini o zamanki kampanyayla 3.29 dolara almıştım kargo dahil.

2 gün önce 5 tane daha sipariş ettim. 5 tane 6.25 dolar tuttu. 11 lira kargo dahil fiyatı. yurtiçinde sadece kargoya o fiyatı veriyoruz. tek handikapı elimize 20-25 gün gibi bi sürede geçmesi ve kargoda kaybolabilme ihtimali. 11 lira riske girilebilecek bi para.

---

dbrand'den verdiğim arka kılıf mesela kayboldu postada. hiç bir iz yok. yapacak bir şey yok maalesef.

xtremeguard koruyucudan ben de almak istiyorum da 5 tanesi 6.25 $ a nasıl aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guduk68

quote:

xtremeguard'dan gelen ekran koruyucular oldukça iyi bence. 2 tanesini o zamanki kampanyayla 3.29 dolara almıştım kargo dahil.

2 gün önce 5 tane daha sipariş ettim. 5 tane 6.25 dolar tuttu. 11 lira kargo dahil fiyatı. yurtiçinde sadece kargoya o fiyatı veriyoruz. tek handikapı elimize 20-25 gün gibi bi sürede geçmesi ve kargoda kaybolabilme ihtimali. 11 lira riske girilebilecek bi para.

---

dbrand'den verdiğim arka kılıf mesela kayboldu postada. hiç bir iz yok. yapacak bir şey yok maalesef.

xtremeguard koruyucudan ben de almak istiyorum da 5 tanesi 6.25 $ a nasıl aldınız?

kampanyası vardı %75 indirim. şu an bitmiştir muhtemelen. 755off kupon kodunu kullanarak almıştım.

• quote:

günaydın beyler. bumper'la ilgili dispute açmıştım. bir tanesi sistemden iki tanesi mailimden olmak üzere 3 screenshot aldım. ne olacak şimdi, konuya yabancı olduğumdan anlayamadım. yardımcı olabilir misiniz?

bu sistemden;

bu ikisi mailimden;

Hocam 2.resimde 7-10 gün içinde geri ödeme yapılcak.
    3.resimde adam sana geribildirim yollamış ürün hakkında seninde ona yollamanı istiyor.

umarım yanlış anlamamışımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

@ozzo27 arkadaşımız aşağıdaki kullaklık resimlerini paylaşmıştı, bu kullaklığı nereden bulabiliriz? Resimlerde turkcell logolu bir kutu görünüyor, turkcell de var mı bilen alan var mı?

İşte resimler,

Ben aldım bu kulaklığı hocam. Turkcellden telefonla birlikte vermişlerdi arkadaşa bumper + kulaklığı. Kulaklığı bana sattı

• Ya bu takip kodunu nereye yaziyoruz bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

Xtreme' de 3 adet için %83 indirim başlatmış, n4 için full body 5.10+ 0.99 dolara geliyor yedek de dursun diyenlere duyurulur.

Link alabilir miyim mümkünse bulamadım da
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.