Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
320.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

2014te aldım Nexusumu, bana mısın demiyor hala su gibi ulan:D

Hepinize ayrı ayrı

Bende 1 seneyi aşkındır kullanıyorum bana mısın demiyor. O kadar rom kurdum haddi hesabı yok. Tek problemi titreşim çalışmıyor. İnternetten aldım ama orjinal değil. Orjinal gibi titremiyor. Hele de çağrılarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5 e Nougat gelse çok fena olurmuş ama ömrünü doldurdu. Ama bu cihaz uzun yıllar kullanılır. Yazılım konusunda sıkıntısı yok. Tonlarca rom var internette. Daha demin AOSP Nougat 7.1 rom yükledim cihazıma gerçekten çok iyi olmuş. Fakat bazı eksikleri var romun sorunsuz sürüm çıksın yükleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Nexus 5 e Nougat gelse çok fena olurmuş ama ömrünü doldurdu. Ama bu cihaz uzun yıllar kullanılır. Yazılım konusunda sıkıntısı yok. Tonlarca rom var internette. Daha demin AOSP Nougat 7.1 rom yükledim cihazıma gerçekten çok iyi olmuş. Fakat bazı eksikleri var romun sorunsuz sürüm çıksın yükleyeceğim.

İlerleyen zamanlarda temiz rom çıkar. Bende bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

Batarya arayanlar için

Gearbest:BL - T9 2300mAh Replacement Li-ion Battery + Repair Tool Set for LG Nexus 5 E980 / D820 / D821http://m.gearbest.com/batteries/pp_390209.html

Orijinal batarya mı bu? Kullanımda sıkıntı çıkartır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

quote:

Orijinalden alıntı: Mic-Har

LG servisinde batarya değiştirmek istiyorum daha önce değiştirenler olduysa ne kadarlık bi fayda sağlıyor. Nexus 5imden kopamıyorum.

Bataryayı değiştirdiniz mi ?
    Benimde batarya performansı baya düştü, değiştirmek istiyorum bende.

Adana LG servisinde batarya bulamadılar zaten 120 lira ücret istemişlerdi. Burda paylaşılan bi gearbest linki var ordaki bataryayı alıp kendim değiştireceğim en azından bunun arkasında LGE yazıyor Türkiye de birkaç siteye baktım orijinal diye yazmışlar bataryada Samsung Sony yazıyor gerçi Çin den gelenede pek güven olmaz deneyecez. Daha önce alıp değiştiren varsa bilgi verirse memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

Batarya arayanlar için

Gearbest:BL - T9 2300mAh Replacement Li-ion Battery + Repair Tool Set for LG Nexus 5 E980 / D820 / D821http://m.gearbest.com/batteries/pp_390209.html

Orijinal batarya mı bu? Kullanımda sıkıntı çıkartır mı ?

Gearbest sahte ürün satmıyor diye biliyorum, sorun çıkacağını hiç sanmam.. bende acele diye n11 den almıştım arkasında samsung yazıyor :)

• Arkadaş arka kapağın bazı yerleri kırıldı da orjinal nerden alınabilir?? (İnternette bi iki sitede gordum de aynı sıkıntı yi yaşayan var mı diye soruyorum?

• Rom tavsiyesi varmı arkadaşlar?

• Beyler kamerada netleme sorunu var sebep ne gubcelemeden sonra basladi

• arkadaşlar ilk kez rom yüklemeye karar verdim çokta bilmiyorum fakat team win recovery ile basit sanırım bi kaç vido izledim benim telefon zaten rootlu ve arayüz bu.. şimdi sizden istediğim bana en kullanışlı şarj konusunda sıkıntı yaratmayacak iyi bir rom önerisinde bulunabilir misiniz ve iyi romları nerede takip edebilirim link verebilir misiniz.. şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar, bu ay ki güvenlik güncellemesini alan var mı? Bu zamana kadar gelirdi bana normalde, ama gelmedi.

• kaisersan kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da gelmedi. Sarkıtmaya başladılar artık. Yakında tamamen kesilir.
  • theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, zaten 3 yıl diyorlardı benim 3 yıl dolmak üzere.

• Arkadaşlar pixel telefon Hepsiburada da satışta ama çok pahalı bana göre. Almak isteyen en az 4-6 ay beklesin fiyat düşüşü olacaktır. Bende 6s olmasina rağmen ben bile beğeniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

Arkadaşlar pixel telefon Hepsiburada da satışta ama çok pahalı bana göre. Almak isteyen en az 4-6 ay beklesin fiyat düşüşü olacaktır. Bende 6s olmasina rağmen ben bile beğeniyorum

Gereksiz pahalı nexus 5 den sonra fiyat performans diye bir şey kalmadı yarı fiyatına satılan xiaomi mi5 ile arasında aşırı fark göremiyorum. Nexus fanı olarak beni bile soğuttular cihazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

Arkadaşlar pixel telefon Hepsiburada da satışta ama çok pahalı bana göre. Almak isteyen en az 4-6 ay beklesin fiyat düşüşü olacaktır. Bende 6s olmasina rağmen ben bile beğeniyorum

Gereksiz pahalı nexus 5 den sonra fiyat performans diye bir şey kalmadı yarı fiyatına satılan xiaomi mi5 ile arasında aşırı fark göremiyorum. Nexus fanı olarak beni bile soğuttular cihazdan

doğrudur hocam mi 5 ile arasında olan fiyat farkına değer özellikler yok. en büyük fark güncelleme konusu.
  • arkadaşlar marsmalowdan kitkata geri döneceğim telefon rootlu da değil telefonu komple yedekleyip geri yükleyebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: canpolat_28

arkadaşlar marsmalowdan kitkata geri döneceğim telefon rootlu da değil telefonu komple yedekleyip geri yükleyebilir miyim?

Dönme işleminde bütün verilerin silineceği için. Tabi ki yedekleme yapman senin hayrına olacaktır

• kapsamlı bir yedekleme için program vs tavsiyeniz var mı yani telefonu bıraktığım gibi geri yükle yükleyebileceğim. birde yedekleme,rom yükleme ve root atma işlemlerinde dikkat etmem gereken noktalar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 28 Kasım 2016; 20:7:52 >
  • Telefona güvenlik güncellemesi bile gelmedi. Demekki nexus 5 in fişi çekildi arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.