Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
321.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    >room yükleyince telefonda güvenlik sorunu olur mu ?
    >Gmail şifresi, kart şifreleri, forum sitelerine giriş bilgileri vs. , bu tarz bilgilerin çalınma olasılığı nedir ?
    >stok room gibi rahat kullanabilirmiyim?
  • 32 GB Nexus 5 Siyah çok temiz sorunsuz telefonumu satıyorum almak isteyenler PM atabilir.
  • Merhabalar,

Yıllardır Nexus 5 kullanıyorum. Telefonu bir anlık kaza sonucu kırdım. Piyasada google telefonları dışında kullanmak istediğim telefon yok.

Google pixel çok pahalı. Nexus 6p'de çok pahalı.
    Nexus 5x almak istiyorum fakat sıfır satan biryer bulamadım. Satan biryer biliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VivaZ

Merhabalar,

Yıllardır Nexus 5 kullanıyorum. Telefonu bir anlık kaza sonucu kırdım. Piyasada google telefonları dışında kullanmak istediğim telefon yok.

Google pixel çok pahalı. Nexus 6p'de çok pahalı.
    Nexus 5x almak istiyorum fakat sıfır satan biryer bulamadım. Satan biryer biliyormusunuz?

5x resmi olarak Türkiye de yok sahibinden.com a bakın orda bulabilirsiniz. Garantili ürün almak istiyorum derseniz GM 5 Plus var, nexus 5x karşılaştırılamaz bile ama fena cihaz değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik güncellemesini 2 aydır alamayanlar var mıdır?
    Her ay gelen nalet, geçen aydan beri gelmez oldu. Kestiler sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaisersan

Güvenlik güncellemesini 2 aydır alamayanlar var mıdır?
    Her ay gelen nalet, geçen aydan beri gelmez oldu. Kestiler sanırım.

Güvenlik güncellemesi 3 yıl sonrasında kesiliyor. 3 yıl oldu herhalde

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Kullanma tarihi ise kastettiğiniz, hayır olmadı. Şubatta dolacak, buna göre 2 ay daha gelmeliydi.

• quote:

Kullanma tarihi ise kastettiğiniz, hayır olmadı. Şubatta dolacak, buna göre 2 ay daha gelmeliydi.

Telefonun çıktığı yıldan itibaren

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    O zaman doldu hocam, hepimiz birer Fatiha okuyalım.
    Bu telefon pil dışında, piyasada yeni geçinen çoğu telefona göre hala amiral gemisi.. Ah Google ah.

• quote:

O zaman doldu hocam, hepimiz birer Fatiha okuyalım.
    Bu telefon pil dışında, piyasada yeni geçinen çoğu telefona göre hala amiral gemisi.. Ah Google ah.

Güvenlik güncellemesi gelmese de bir şey olmaz sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Masadan kalkarken telefonu elimle kavradim bi baktim ekran kirilmiş sol taraftaki ses acma butonunda catlak vardi zaten ordan baslamis mozaik seklinde catlama var suan ekranda dokunmatikte sorun yok nerden alabulirim bu ekrani ve kendim degisim yapabilir miyim ?

Elimde fazladan nexus 5 camı var camı sökme takma aparatlarıda yanında mevcut ve ekstra olarak kırılmaz cam filmide yanında vercem.

Eğer ki telefonunu tamir ettirmediysen uygun fiyata verebilirim.

Başka arkadaşlar varsa cam arayan pm atmanız yeterli.
  • Parmak izi bırakmayan, cam ekran koruyucu nereden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

Parmak izi bırakmayan, cam ekran koruyucu nereden alabilirim?

Aliexpress de var
  • OzBuBa O kullanıcısına yanıt
    Hepsi bırakıyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

Parmak izi bırakmayan, cam ekran koruyucu nereden alabilirim?

Aliexpress de var

Ebaydan aldım, çok iz kalıyor. Sürekli silmem gerekiyor. Parmak izinden öteye gidiyor izler. Ekran bile net görünmüyor.
  • Arkadaşlar geçen hafta bir güncelleme geldi. 23 Mb dı heralde. Güncellemeyi yaptıktan sonra whatsapp, messenger gibi uygulamalardan gelen bağlantılara tıkladığımda  ★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ ★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ hatarlarını vermekte.

uygulamaları sildim geri yükledim hata devam etmekte... ne yapabilirim. hard reset mi atsam yine...

• arkadaşlar root lu stock kitkat kullanıyorum bir anda durduk yere uygulamalar durduruldu hatası vermeye başladı silip tekrar yüklediğim halde düzelmiyor wipe cache yaptım düzelmedi factory reset yapmadan düzeltebilir miyim

• Ses tuşlarım takılı kaldı ne yapmalıyım? Ses açılıp açılıp kapnyr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 5 kronik sorunu olan ekran kilit tuşu arızalandı,ne yapılması gerekiyor.Telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor.Google yazısından sonra ekran kararıp tekrar google yazısı geliyor ama açılmıyor
    yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

nexus 5 kronik sorunu olan ekran kilit tuşu arızalandı,ne yapılması gerekiyor.Telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor.Google yazısından sonra ekran kararıp tekrar google yazısı geliyor ama açılmıyor
    yardımcı olursanız sevinirim

Bende de oldu tuşa güç uyguladım biraz masanın kenarına filan vurdum sorunsuz şu anda, dikkatli yapın tabi daha kötü olmasın sonra

• 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.