Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

şimdi 4.0 ı kurunca wi-fi çalışmıyor mu ?

çalışıyor,4.0 ı kurunca problem yaşamadım wifi konusunda...fakat ram kullanımı daha fazla gibiydi,http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529777 bunu kullanıyorum ben performans açısından gayet iyi...

ben andromeda'nın xda da hazırladığından bahsediyorum. Sanki hotspot, radio ve wi-fi de sorun var diye yazıyordu.

tamam abicim onu kullandım ben,wifide sorun yoktu giriyodum evdeyken...

• underzero adresi yanlış vermiş, androidmedanın hazırladığı rom bu:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614420

wifide sorun yok, wifi hotspot ve usb hotspot ta sıkıntı var, yani internetinizi wifi ve usb ile paylaşamıyorsunuz. Onun yerine bluetooth hotspot u kullanıyorum.

Dün yeni rom yayınlanmış (milestone 1) ve kamera kaydı sorunu düzelmiş. 1 haftadır kullanıyorum romu ve bir arkadaş pil kullanımını sormuştu. 3G yi açmadığınız sürece gingerbread romla neredeyse aynı pil tüketimi var. 1 günü rahat götürüyor.
  • Kurdum ben ics romu ama çok yavaş geldiği için sildim tekrar. birde mesaj gönderiminde falan sıkıntı çektim gönderdiğim mesajlar gitmiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartbidik

underzero adresi yanlış vermiş, androidmedanın hazırladığı rom bu:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614420

wifide sorun yok, wifi hotspot ve usb hotspot ta sıkıntı var, yani internetinizi wifi ve usb ile paylaşamıyorsunuz. Onun yerine bluetooth hotspot u kullanıyorum.

Dün yeni rom yayınlanmış (milestone 1) ve kamera kaydı sorunu düzelmiş. 1 haftadır kullanıyorum romu ve bir arkadaş pil kullanımını sormuştu. 3G yi açmadığınız sürece gingerbread romla neredeyse aynı pil tüketimi var. 1 günü rahat götürüyor.

ben kullandığım rom'un adresini verdim abi,ics'de ram miktarı daha az,bu kullandığım ram o bakımdan daha iyi...ama android 4 değil...

• arkadaşlar hafıza kartımı pc'de biçimlendirdim,telefona tekrar taktım fakat şimdi de nDrive ı kullanamıyorum :/ ndrive a tıklayınca,açılır gibi oluyor,yüklüyor diyor ve öyle kalıyor ekran.sonra çıkışa basınca ise kurulumu sonlandırmak istermisiniz diyor.Acaba ne yapmam gerek.Buarada telefonda hiç bir rom yüklü değil aldığım haliyle ,orjinal sürümü ile kullanmaktayım.
    teşekkürler
  • arkadaslar telefona yedek batarya alan varmı aranizda turkiyede nerden bulabiliriz orjinal bataryayi?

birde hephappy nin ics romunu kullananlara bi sorum olacak. wifi 2.3 teki kadar iyi cekmiyor sanirim sizde de aynimi durum?
  • merhaba arkadaşlar.bir tane optimus one telefon var elimde.telefona birşeyler yaptım ve telefon wifisiz ortamlarda internete bağlanmıyor.bu yaptığım şeyi geri nasıl düzeltebilirim
  • Supercharger kullanan var mı? Bizim telefon için en iyi değer ne olabilir.
    ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Supercharger kullanan var mı? Bizim telefon için en iyi değer ne olabilir.
    ?

Ben de denemeyi dusunuyorum ama islemler hayli uzun gozukuyor yapmaya erindim dogrusu :D Sen kullandiysan yorumunu paylasir misin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

Supercharger kullanan var mı? Bizim telefon için en iyi değer ne olabilir.
    ?

Ben de denemeyi dusunuyorum ama islemler hayli uzun gozukuyor yapmaya erindim dogrusu :D Sen kullandiysan yorumunu paylasir misin hocam

Custom romlar supercharge ayarı yapılmış şekilde geliyormuş ,ben bir kaç kere denedim de çok fark yok gibi ,şimdi gtr rom kullanıyorum begendim onu hızlı gibi ,işlemci ayarlarından da smoothass i seç batarya da iyi gidiyor...

• Gtr romu ben de kurdum ama cm7 hem daha hizli hem de daha stabil gibi geldi bana. Bu arada 800 mhz veya ustunde stabil bir sekilde kullanabildiginiz bir rom var mi?

• Resmi 2.3 le ilgili bilgi var mı?
  • Hephappy nickiyle xda forumunda yayinlanan rom ne kadar stable yazsada bende durduk yere telefon kapanıyor ve açılmıyor..açmaya çalıştığımda telefon şarj ediliyor diye gösteriyor (hiçbir yere bağlı olmasada) daha sonra yeniden kapanıyor..şarjı bitmiştir diyebilirsiniz şarjdan çektikten 15 dk sonra oluyor bu dediklerim..pek stable oldugunu söyleyemem yani..ama rom olarak gerçekten güzel 3g yi fazla kullanmadığınız sürece şarjıda fena gitmiyor ben 3g actigim icin 10 saat anca dayandı bilemiyorum bende mi problem var :D bu arada bugün itibariyle cm den 7.2 sürümünün stable versiyonu çıktı :http://get.cm/?device=p500&type=stable devamlı rom atmaktan başım döndü bunu yükleyip kurtulucam devamlı yüklemekten :))

Not : Hephappynin romunda telefonu nasil açabiliyordunuz peki derseniz recoverye girip reboot yaparak ancak aciliyordu..sıkıntı yaratabilecegini düsünüp rc-3 olan cyanogenmod versiyonuna geçmiştim taaa ki bugüne kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehaakalan -- 16 Haziran 2012; 13:48:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rehaakalan

Hephappy nickiyle xda forumunda yayinlanan rom ne kadar stable yazsada bende durduk yere telefon kapanıyor ve açılmıyor..açmaya çalıştığımda telefon şarj ediliyor diye gösteriyor (hiçbir yere bağlı olmasada) daha sonra yeniden kapanıyor..şarjı bitmiştir diyebilirsiniz şarjdan çektikten 15 dk sonra oluyor bu dediklerim..pek stable oldugunu söyleyemem yani..ama rom olarak gerçekten güzel 3g yi fazla kullanmadığınız sürece şarjıda fena gitmiyor ben 3g actigim icin 10 saat anca dayandı bilemiyorum bende mi problem var :D bu arada bugün itibariyle cm den 7.2 sürümünün stable versiyonu çıktı :http://get.cm/?device=p500&type=stable devamlı rom atmaktan başım döndü bunu yükleyip kurtulucam devamlı yüklemekten :))

Not : Hephappynin romunda telefonu nasil açabiliyordunuz peki derseniz recoverye girip reboot yaparak ancak aciliyordu..sıkıntı yaratabilecegini düsünüp rc-3 olan cyanogenmod versiyonuna geçmiştim taaa ki bugüne kadar :)

vayyy sonunda stabil sürümünü çıkardılar demek :D

• Evet 7.2 stabil sürüm bugün çıkmış...

Ama rehaakalan arkadaşımızın cm9 hakkındaki görüşleri yanlış. CM9 hala beta aşamasında olan bir rom ve bahsettiğiniz sorunların çoğu cm9 un stabil olmamasından kaynaklanıyor. XDA daki başka cihazlar için çıkan romlarla karşılaştırdığınızda en stabili hephappyninki. Çoğu romda hala kamera çalışmıyor, hephappy'ninkinde bütün kamera özellikleri çalışıyor. Çoğu romda tethering çalışmıyor ama hephappyninkinde çalışıyor. Bende sadece wifi hotspot kullanıp normal wifiye geçiş yaparken reset atıyor. Şu ana kadar telefon hiç kendi kendine reset atmadı. Telefon kapalıyken şarz olma olayına gelince, daha o özellik cm9 için tam gelmedi ve hephappyninkinde sorunsuz çalışıyor. Romlar arası sürekli geçiş yapıyorsanız pil istatistiklerini wipe yapmanız gerekiyor. Çünkü gingerbread ve ics romlarında pil istatistikleri uyumsuz o yüzden şarz ediyormuş gibi gösteriyor. Full wipe yaparsanız hiç bir sorunla karşılaşmazsınız. 3G özelliğini açtığınızda hangi romda pil 1 gün dayanıyor? Yalan yok, cm9 u bir kez kurup denedikten sonra bir daha cm7 yi döneceğinizi sanmıyorum.

• Şansıma ben de az önce kontrol ettim nihayet yanında RC veya Nightly yazmayan bir sürüm gördüm. Hayırlı olsun arkadaşlar. Yalnız birşey soracağım bunu hep yaşıyorum, bazen telefon çok donuyor. Uzun süre kilitte bekleyip açtığımda telefon resmen can çekişiyor braz kurcalayınca geçiyor donması bu sizde de oluyor mu bilen varsa sebebini ve çözümünü söyleyebilir mi? bunu hep yaşıyorum hangi rom olursa olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 16 Haziran 2012; 18:50:54 >
  • 20120520 nightly kurulu bende. donma sorununu bende yasiyorum. task killer widget a tiklayabilirsem duzeliyor da ana ekrana gelene kdar cinnet gecirecek gibi oluyorum pili cikariyorum direkt

• telefonumda eski baseband var. baseband değiştirip cynagenmod yüklemek istiyorum bunun icin rehber var mı bunu yapabileceğim?

• hephappy nin romu bence de stabil degil. rehaakalan in yazdigi olaylar bende de oldu. Ancak yine de kullandigim en iyi ICS de bizim androidmeda nin romu.
    Suan en hizli ve stabil olan cm7 idi zaten. Stabili de cikmis artik baska rom dener miyim bilmiyorum

Bu arada birsey sormak istiyorum bizim telefona resmi CM9 destegi gelecek mi? Ben pek sanmiyorum ama belki 7.2 stabilden sonra gecerler diye dusundum bir bilgisi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanikYanardağ -- 16 Haziran 2012; 22:06:25 >
  • ben gtr'nin rom'unu kullanıyordum,birazdan nand backup alıp cm7'nin stabil sürümünü denerim...Umarım bekleneni verir...

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.