Şimdi Ara

LG PF 1500g - lg hf60ls ve Xgimi H2 Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • link bu kardeş fakat vergi sorunu beni celiskide birakiyor satici herseyde yardimci oluyor ama bilemedim..
    www.alibaba.com
    Xgimi H3 Portable Full Hd 1080p Android Smart Projector With 1900 Ansi Lumens 3d Auto Focus Keystone 3g Ram 16g Rom Dlp Beamer - Buy Smart Android Projector,Android Wifi Projector,Full Hd Android Projector Product on Alibaba.com
    https://app.alibaba.com/dynamiclink?touchId=60703385306&type=product&schema=enalibaba%3A%2F%2Fdetail%3Fid%3D60703385306%26ck%3Dshare_detail&ck=share_detail&shareScene=buyer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempatikoo -- 11 Ekim 2019; 16:28:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabri karamanyoutube
    LG PF1500G - Fire Tv 4K
    https://www.youtube.com/watch?v=XiEYsQ686Ao&feature=youtu.be

• görüntü gerçekten çok güzel normal filmlerdede bu keyfi veriyormu

• Sempatikoo S kullanıcısına yanıt
    4k film olursa ayni gibi olur.

• ok bende hala bakiyorum iki gun once tam alıyordum 60ls yi vatan sepet indirimiyle 4700 filandi yarin alirim dedim baktim 4999 olmus indirim iptal 😁😁😁 amazona yazdim 1500g icin fiyati yukselttiniz alamadim dedim cvp yok hala ☺️

• Sempatikoo S kullanıcısına yanıt
    Takip etmek lazim ara ara iner gene fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatikoo

ok bende hala bakiyorum iki gun once tam alıyordum 60ls yi vatan sepet indirimiyle 4700 filandi yarin alirim dedim baktim 4999 olmus indirim iptal 😁😁😁 amazona yazdim 1500g icin fiyati yukselttiniz alamadim dedim cvp yok hala ☺️
    akakçe ye üye olur ve telefon uygulamasını indirirseniz takip ettiğiniz ürünlerde indirim olunca bildirim ile uyarıyor.
  • takip ediyorum bakalım 11.11 indirimlerini bekleyip h3 almakta mantıklı geliyor aslında ama ne kadar indirim olur bilemiyorum bu 3 cihazdan yakaladığımı alıcam inşallah 😁

• Vatanda cok kisa sureli indirim var

LG PF 1500g - lg hf60ls ve Xgimi H2 Tavsiyesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG HF60LS 4149a dusmus , h3 kovaliyordum, bunu mu alsam
  • mstfmrv M kullanıcısına yanıt
    bence turkiye garantili bir urun icin cok guzel bir firsat

• quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

bence turkiye garantili bir urun icin cok guzel bir firsat
    aldim hocam, yarin magazadan teslim alacagim deneme suresi 14 gunmus duvarda deneyecegim begenmezsem iade ederim
    100-120 ince kadar begeneceginizi dusunuyorum. uzun sure kullandim bu cihazin degisik bir versiyonunu (pf1500g)

hayirli olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 16 Ekim 2019; 23:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

100-120 ince kadar begeneceginizi dusunuyorum. uzun sure kullandim bu cihazin degisik bir versiyonunu (pf1500g)

hayirli olsun bu arada
    ilk yapilacak ayarlar hakkinda bilgi verirmisiniz
    dostum cihazin standart modu zaten yeterince kalibre. belki renkleri biraz arttirip keskinligi 12-14e dusurebilirsiniz. ayrica expert ayarlardan dinamik kontrasti low yapabilirsiniz. gamma’yi da ayni sekilde low yapin. siyah seviyesi yetersiz gelirse gammayi orta yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 17 Ekim 2019; 10:0:33 >
  • Cihazı kurdum , perdem olmadığı için duvara yansıttım. Hoşuma gitti ama yine de içimde "bu değil" hissi uyandırdı, beklediğim netlik ve keskinliği bulamadım sanki. Aslına bakarsanız başka bir pj ile karşılaştirma şansım olmadı o yüzden yorumum doğru mu bilmiyorum.
    İade seçeneğini düşünüyorum ama bir kaç arkadaşımın fikrini alacağım.
    Asıl önemli olan iade etsem ne alacağım bunu kestiremedim.

Netlemeyi cihaz çalıştıktan 10-15 dk sonra yaparsanız daha sağlıklı olur.

• Bir alışveriş sitesinde lg hf60ls modeli için çözünürlükle ilgili şöyle bir yorum var, ama ben anlamadım.Ne demek istediğini bilen var mı acaba?

''Ben bunun önceki versiyonunu pf1500w 'yi Amerika'dan aldım. Çok memnunum. Eski modeller gerçek 1080p iken yenileri xpr teknolojisine sahip diye okudum. Bu da aslında 720p görüntünün insan gözünden hızlı şekilde farklı noktalara yansıtılıp 1080p görüntü elde etme yöntemi. Ben bunun yeni modelde eskisine göre olumsuz bir durum yaratacağını düşünmüyorum. Gündüz izlemeye uygun değil ama karanlıkta kullanacaksanız fiyatına göre harika bir projeksiyon''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 18 Ekim 2019; 9:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkas

Bir alışveriş sitesinde lg hf60ls modeli için çözünürlükle ilgili şöyle bir yorum var, ama ben anlamadım.Ne demek istediğini bilen var mı acaba?

''Ben bunun önceki versiyonunu pf1500w 'yi Amerika'dan aldım. Çok memnunum. Eski modeller gerçek 1080p iken yenileri xpr teknolojisine sahip diye okudum. Bu da aslında 720p görüntünün insan gözünden hızlı şekilde farklı noktalara yansıtılıp 1080p görüntü elde etme yöntemi. Ben bunun yeni modelde eskisine göre olumsuz bir durum yaratacağını düşünmüyorum. Gündüz izlemeye uygun değil ama karanlıkta kullanacaksanız fiyatına göre harika bir projeksiyon''
    dün 720p görüntülü dizi de açtım 1080 de açtım ikisi arasındaki fark barizdi. PS 3 de PES ve bir kaç oyun açtım tam bir hayal kırıklığı gibiydi, görüntü çok dağınıktı oyunda, acaba PS ayarlarını yapamadım ondan mı bilmiyorum ama ben şahsen pek sevemedim cihazı.

• Merhabalar, ürünü bende vatan indirimindeyken aldım. Dün akşam kurup deneme şansım oldu. Görüntü netliği tatmin edici fakat dahili hoparlörleri yetersiz geldi. Ayrıca WebOS mağaza üzerinden Netflix, BluTV gibi uygulamaları bulamadım. LG marka WebOS'lu TV de var evde orada uygulama konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum. Acaba projeksiyon üzerindeki yazılım farklı mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.