Şimdi Ara

LG TV ALANA LG G4 TELEFON HEDİYE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
11
Favori
16.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanyaya katılımdan sonra bilgilendirme için sms veya mail geliyor mu?
  • Sony de aynı kampanyanın PS4'lüsünü başlatsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Kampanyaya katılımdan sonra bilgilendirme için sms veya mail geliyor mu?

bana bişey gelmedi
  • Arkadaşım aldı geçen haftasonu Bimeksten 55" bimekste fiyat 6300dü sanırım %10 hediye çeki koşulsuz altlimitsiz kullanılabilen ve LG G4 hediyeydi. Belki güven kaybı yaşayanlar olur N11 de veya GG da. Bi bakın derim . Haftasonuna özel o fiyata düşürmüşte olabilirler kontrol etmekte fayda var .

Teşekkürler
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    hangi modeli idi hocam?
  • kampanyanın uzamasını bekliyoruz, kısa sürdü birşey anlamadık:) alamadık
  • kampanya çok kısaydı kredi kartının gününü bekleyim derken bitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyanın uzatılmasını isteyenler LG ye mail göndersinler. 15 Aralığa kadar alıp kurduranlar da kampanyaya dahil olsun vb diye. Belki ise yarar. Denemekten zarar gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben attım bile,

Sayın ...............

Markamiza göstermis oldugunuz ilgiden dolayi tesekkür ederiz.

Herhangi bir planlama için resmi bir açıklama tarafımızda bulunmamaktadır.
    LG Türkiye sitesini takip etmenizi rica ederiz

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

Tırt yani
  • N11 %lik çekler vardı bu ay onlarla birleştirilebilir ilk aklıma gelen.
  • geç görülen bir kampanya yeniden yapsalar ilk alanlardan biri olurum arkadaslar yeniden yapılırsa bilgi verin:)
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    hahahah
    Ben de Lig TV alana diye girdim LG çıktı.
  • Dün sabahtan beri arıyorum bilgilerde bi sıkıntı varmı yokmu kaydım alınmış mı diye.. bi türlü cevap alamadım. Sürekli kampanya birimine mail attık dönüş bekliyoruz diyorlar. Kontrolünü sağlayabilen var mı?

• georgess kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bende de var, bir türlü kampanyaya kayıt teyidi yapamadım. Kaydolurken de 0 (rakam) -O(harf) sıkıntısı yaşamıştım. Harf ile yazarak kaydolmuştum. Ama net teyit alamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

Aynı sıkıntı bende de var, bir türlü kampanyaya kayıt teyidi yapamadım. Kaydolurken de 0 (rakam) -O(harf) sıkıntısı yaşamıştım. Harf ile yazarak kaydolmuştum. Ama net teyit alamadım bir türlü.

Cevap alabilen var mı arkadaşlar aynı sorun bende var bi türlü teyit alamadım beklemedeyim

• Kayıt alındı mı ki şimdi seri no ile yeniden kayıt yaptığımda geçersiz seri no diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Kayıt alındı mı ki şimdi seri no ile yeniden kayıt yaptığımda geçersiz seri no diyor

arkadaşlar sorun yaşayanlar benim gibi incehesap.com dan (n11 üzerinden) alanlarsa irtibata geçelim. beni bugün lg merkezden aradılar sizin tv daha önce açılmış ve lg servisi kurulum yapmış ve "ustaca" geri paketlenmiş ve kampanyaya önceden katılım sağlanmış dediler. incehesap ı aradım sorun var lg ile görüşüp düzelteceğiz diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmedi, galiba kandırıldım. bekliyorum yarın düzelteceklermiş güya, . lg den bu konuda belge alacağım ve heryerde hakkımı arayacağım eğer düzeltilmezse.. Allah sahtekarlardan korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 2 Aralık 2015; 20:51:25 >
  • Arkadaşlar LG ile görüşüyorum bi kaç gündür, Ne yazık ki bazı TVler önce satınalınıp kampanyadan faydalanıldıktan sonra iade edilmiş. bu TVlerin kullanılmayıp nasıl olduysa Servis kurulumu yapılmadan kampanya kayıtları oluşturulmuş, sonra iade sonrası başka firmalar tarafından satılmış!

LG önce dedi ki TV kimde kuruluysa Telefon hediyesini ona gönderip sizi mağdur etmeyeceğiz. Yani yetkili servis onayını aldıktan sonra Tlfnu size göndereceğiz. Aradan 2 gün geçtikten ve kampanya bittikten sonra dedi ki Seri numaranısı önceden kullanıldığı için size Telefon göndermeyeceğiz! isterseniz TVnizi aldığınız yere iade edebilirsiniz!

Bende TVyi aldığım yer ve LGye sitem ettim. Bu bu kadar kolay olmamalı.

1. Ben TVyi 9 taksit aldım. İade durumunda banka kartıma bu parayı 9 taksit ödeyecek. Ben limitinden dolayı bu kartla tekrar TV alma şansım yok!
    2. TVlerin kurulumu yapılmadan ve kampanyadan nasıl faydalanılmış?? Ayrıca iade durumunda kampanyanın da iptal edilip TVnin alınması lazımdı.
    3. Kampanya varken göndereceğiz, kampanya bitince göndermeyeceğiz TVyi iade edebilirsiniz de ne demek oluyor?
    4. TV bende ama telefon hediyesi başkasında bu hırsızlık değil mi?
    5. TVnin iade ürün olduğunu biz kurulum yapılmadan nereden bilecektik. Ne satıcı ne kurulum yapanlar bunu en başta söylemedi. Kampanya bitine herşey ortaya çıktı!!

Ben Ürünü aldığım Site ve LGnin sorumsuzluğundan şikayetçiyim. Bu iş iade edinle olmaz. kaç gündür bu işlerle uğraşıyorum Telefonu boş verin TV iade edersem kartımla yeni TV alma şansım da yok.Zaten fiyatlar değişti. Kampanya bitti. Resmen mağdur edildik!

Edildik diyorum çünkü bildiğim 7 kişide bu sorun varmış! Sorun olan TVlerin sahiplerinin İsim listelerini gönderdiler. Daha görüşmelerim devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan9x -- 2 Aralık 2015; 20:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

Arkadaşlar LG ile görüşüyorum bi kaç gündür, Ne yazık ki bazı TVler önce satınalınıp kampanyadan faydalanıldıktan sonra iade edilmiş. bu TVlerin kullanılmayıp nasıl olduysa Servis kurulumu yapılmadan kampanya kayıtları oluşturulmuş, sonra iade sonrası başka firmalar tarafından satılmış!

LG önce dedi ki TV kimde kuruluysa Telefon hediyesini ona gönderip sizi mağdur etmeyeceğiz. Yani yetkili servis onayını aldıktan sonra Tlfnu size göndereceğiz. Aradan 2 gün geçtikten ve kampanya bittikten sonra dedi ki Seri numaranısı önceden kullanıldığı için size Telefon göndermeyeceğiz! isterseniz TVnizi aldığınız yere iade edebilirsiniz!

1. Ben TVyi 9 taksik aldım. İade durumunda banka kartıma bu parayı 9 taksit ödeyecek. Ben limitinden dolayı bu kartla tekrar TV alma şansım yok!
    2. TVlerin kurulumu yapılmadan ve kampanyadan nasıl faydalanılmış?? Ayrıca iade durumunda kampanyanın da iptal edilip TVnin alınması lazımdı.
    3. Kampanya varken göndereceğiz, kampanya bitince göndermeyeceğiz TVyi iade edebilirsiniz de ne demek oluyor?
    5. TVnin iade ürün olduğunu biz kurulum yapılmadan nereden bilecektik. Ne satıcı ne kurulum yapanlar bunu en başta söylemedi. Kampanya bitine herşey ortaya çıktı!!

Ben Ürünü aldığım Site ve LGnin sorumsuzluğundan şikayetçiyim. Bu iş iade edinle olmaz. kaç gündür bu işlerle uğraşıyorum Telefonu boş verin TV iade edersem kartımla yeni TV alma şansım da yok.Zaten fiyatlar değişti. Kampanya bitti. Resmen mağdur edildik!

Edildik diyorum çünkü bildiğim 7 kişide bu sorun varmış! Sorun olan TVlerin sahiplerinin İsim listelerini gönderdiler. Daha görüşmelerim devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak!

aynen, olayda LGnin de kusuru var, servis eğer ilk kurulumu düzgün yaptıysa ikinci kurulumda cihazın açıldığını anlamaması mümkün değil. bu iş bence organize. sizin de incehesapsa hep beraber dolandırıldık galiba. yazık, telefonu kızım için alacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

Arkadaşlar LG ile görüşüyorum bi kaç gündür, Ne yazık ki bazı TVler önce satınalınıp kampanyadan faydalanıldıktan sonra iade edilmiş. bu TVlerin kullanılmayıp nasıl olduysa Servis kurulumu yapılmadan kampanya kayıtları oluşturulmuş, sonra iade sonrası başka firmalar tarafından satılmış!

1. Ben TVyi 9 taksit aldım. İade durumunda banka kartıma bu parayı 9 taksit ödeyecek. Ben limitinden dolayı bu kartla tekrar TV alma şansım yok!

hocam isimleri pmden atsan olur mu ya da en azından y... ş ... da o listede mi yoksa ben 8. miyim merak ettim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.