Şimdi Ara

LG TV ALANA LG G4 TELEFON HEDİYE (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
11
Favori
16.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet incehesap, ama bu sorunda Yetili Servis,LG ve incehesap hepsinin suçu var. Ayrıca bu ürünler Teknosadan alınmış! Oradan birilerini bile parmağı olabilir. Kutu üzerinde teknosa etiketleri var. Yani ürünler gezerken birileri tarafından resmen hırsızlık yapılmış! Yetkili servisinde parmağı var ayrıca LGnin sistem hatasıda ayrı bir konu.

Bekleyip göreceğiz. Hiç almayacağım TVyi aldım , bütçemi aştım, kart limitim yok, Telefon yok. İade yapın demekle olmuyor işte. Kaldık ortada
  • Kişiler bunlar: Fatura numaraları ile beraber incehesap LGye göndermiş. LGden haber bekliyorlar.

Bana son gelen mail. İnce hesap LGye göndermiş.

"Merhaba F* Hanım,

Aşağıda gördüğünüz gibi satışlarımızın içinde hediye telefon kampanyasından yararlanamayanların listesi aşağıdadır. Bu konuda bizde mağdur olduk ve bizim için en önemlisi müşterilerimizin mağduriyeti oldu, Bu bağlamda sorunu çözmek için o* bey ve sizin ile telefon görüşmesi sonucu şöyle bir yol izlemem karar aldık. Aşağıdaki müşterilerden bu giden ürünleri iade isteyeceğiz. Ürünler bize geldikten sonra müşterilerimize yeni yollayacağımız 55UF950V ürünlerin seri numaralarını sizin ile paylaşacağız, Sizden onay geldikten sonra müşterilerimize yeni ürün yollayacağız. Kampanyanın süresi bitti fakat sizin desteğiniz ile tekrar müşterilerimizin bu kampanyadan yararlanması sonucunda mağdurluğu giderilmiş olacak. Bize gelen ürünleri de sizin ile paylaştığım satın alma yapılan ilgili firmaya iade edilecektir.
    "

Teşekkürler

AY*** R*

DE*** C*

VO*** Ç*

KA*** Ö*

BU*** D*

ER*** S*

Y**** Ş*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan9x -- 2 Aralık 2015; 21:45:52 >

• volkan9x V kullanıcısına yanıt
    ilgileniyorlar gibi. inşallah mağduriyetiniz giderilir.
    bu arada adamın adını yazmışsınız. soyadı da nickinde yazıyo
  • ZeNcX Z kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi fark ettim :) evet incehesap'ın yaptırımı varsa çözülecek. Ama LGnin hatası olduğu halde kestirip atması beni çok şaşırttı.

Bize gelen servis TVnin jelatinlerini söküp buruşturup kutuya attı ,ayrıca kutudaki barkodun birini aldı. Anlamadığım bunları bana yapan servis iade edenlere bu işlemleri yapmamış sanırım! LG servisinin kesinlikle bu olayda parmağı var.

İade edilen ürünün kampanyada onay alması ve arkasının araştırılmaması da daha bir garip.
  • bence o tv ler hiç kurulmamış. seri numarası kutuda filan yazıyorsa ordan kampanya kaydı yapılmış.
    teknosa yada site yada servis. en az biri bu işin içinde gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeNcX

bence o tv ler hiç kurulmamış. seri numarası kutuda filan yazıyorsa ordan kampanya kaydı yapılmış.

hocam üstte arkadaşın da dediği gibi, servis kurulumu yapılmış bir tv ne kadar "ustaca" (bu ifadeyi lg merkezi kullandı) geri paketlense de bunu ikinci servisin anlamaması, hatta bizim gibi iyi kötü kutusunda ürün gören insanların anlamaması imkansız. ben kutuyu gelince inceledim üstteki bant gayet yerindeydi. sadece üstünde teknosa etiketi vardı ondan biraz işkillendim ama ne bileyim aklıma gelmedi bu tür birşey. yine arkadaş söylemiş, servis kutu kenarındaki barkodu söküyor. lg servisinin işin içinde olmaması imkansız, ya da lg nin kayıt sistemi güya servis kaydı yapılmış mı diye bakıyor, bakmıyor olabilir.. incehsabın dürüst olup olmadığını bilmiyorum, güya biz iade edeceğiz o da yeni tv gönderecek, ya o da gelmezse? sen yenisini ve tlfnu yolla ben sana iade yaparım birader, bu dakkadan sonra kim güven duyar bu firmaya?
    yarın LGyi arayıp ilk kurulumu yapan bayiyi (varsa öyle bir yer) onu da şikayet edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

bence o tv ler hiç kurulmamış. seri numarası kutuda filan yazıyorsa ordan kampanya kaydı yapılmış.

hocam üstte arkadaşın da dediği gibi, servis kurulumu yapılmış bir tv ne kadar "ustaca" (bu ifadeyi lg merkezi kullandı) geri paketlense de bunu ikinci servisin anlamaması, hatta bizim gibi iyi kötü kutusunda ürün gören insanların anlamaması imkansız. ben kutuyu gelince inceledim üstteki bant gayet yerindeydi. sadece üstünde teknosa etiketi vardı ondan biraz işkillendim ama ne bileyim aklıma gelmedi bu tür birşey. yine arkadaş söylemiş, servis kutu kenarındaki barkodu söküyor. lg servisinin işin içinde olmaması imkansız, ya da lg nin kayıt sistemi güya servis kaydı yapılmış mı diye bakıyor, bakmıyor olabilir.. incehsabın dürüst olup olmadığını bilmiyorum, güya biz iade edeceğiz o da yeni tv gönderecek, ya o da gelmezse? sen yenisini ve tlfnu yolla ben sana iade yaparım birader, bu dakkadan sonra kim güven duyar bu firmaya?
    yarın LGyi arayıp ilk kurulumu yapan bayiyi (varsa öyle bir yer) onu da şikayet edeceğim.

Arkadaşlar ben de listedeki sorun yaşayan kişilerden biriyim. LG beni de aradı ve benzer şeyleri bana da söyledi. Fakat bence bu iş LG'nin başı altından çıkıyor. Servis TV'yi kuraraken şartları da bildiğim için özellikle sorgulattım ve servis TV'nin kesinlikle ilk kes kurulum yapıldığını belirtti. Şartlarda söylendiği üzere kurulum yapılmayan bir satışın nasıl kampanyaya katıldığı soru işareti. Bunun yanısıra arayan bayan sözde mağdur olmamamız için beni bir LG bayisine yönlendirip kampanyadan yararlandıra bileceğini söyledi. Anladığım kadarıyla bizim tv'yi incehesap sitesinden piyasaya göre daha ucuza almamızı LG içine sindiremedi ve 5000 TL civarı aldığımız ürünü telefonun fiyatını da katarak 7000 TL civarı kakalamaya çalışıyor.
    Ama böyle sözde "büyük" bir şirketin bu tip ayak oyunlarına baş vurması rezil bir durum. Eğer bu sorunu çözmezlerse LG'yi her platformda şikayet edeceğim. Kendi şartlarını kendilerinin uygulamaması akıl alır bir şey değil. Hatta dediğiniz gibi tüm mağdurlar olarak birlikte hareket edelim. Tabii ilk temennim sorunun o duruma gelmeden çözülmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arustamov71 -- 2 Aralık 2015; 23:35:14 >

• Arkadaşlar biz lcd TV almayı düşüyoruz ama 2500-3000 civarı alırım diye tasarlamıştım.burdaki ürünü şimdi fiyatıda artmış galiba 5300 den 5500 olmuş. bu fiyata almaya değer mi sizce. diğer 3000 liralık LCD Lerden farkı ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promise899 -- 3 Aralık 2015; 0:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

Arkadaşlar ben de listedeki sorun yaşayan kişilerden biriyim. LG beni de aradı ve benzer şeyleri bana da söyledi. Fakat bence bu iş LG'nin başı altından çıkıyor. Servis TV'yi kuraraken şartları da bildiğim için özellikle sorgulattım ve servis TV'nin kesinlikle ilk kes kurulum yapıldığını belirtti. Şartlarda söylendiği üzere kurulum yapılmayan bir satışın nasıl kampanyaya katıldığı soru işareti. Bunun yanısıra arayan bayan sözde mağdur olmamamız için beni bir LG bayisine yönlendirip kampanyadan yararlandıra bileceğini söyledi. Anladığım kadarıyla bizim tv'yi incehesap sitesinden piyasaya göre daha ucuza almamızı LG içine sindiremedi ve 5000 TL civarı aldığımız ürünü telefonun fiyatını da katarak 7000 TL civarı kakalamaya çalışıyor.
    Ama böyle sözde "büyük" bir şirketin bu tip ayak oyunlarına baş vurması rezil bir durum. Eğer bu sorunu çözmezlerse LG'yi her platformda şikayet edeceğim. Kendi şartlarını kendilerinin uygulamaması akıl alır bir şey değil. Hatta dediğiniz gibi tüm mağdurlar olarak birlikte hareket edelim. Tabii ilk temennim sorunun o duruma gelmeden çözülmesi.

hocam ben konuyu detaylı olarak lg ye yazdım ve kurulum yaptığı ifde edilen servisi de şikayet ettim ve mağduriyetimin giderilmesini talep ettim.
    incehesaptan veya lg den konu hakkında bir dönüş olursa buradan paylaşılırsa iyi olur

• promise899 P kullanıcısına yanıt
    Ürün güzel ürünle ilgili problem yok, Sorunumuz LG firmasının sözünde durmamasıyla... ayrıca 3000 bine benzer TV yok.. buna en yakın LG modeli 55uf8507 3.800 civarı. Farkları panel hızı,ram,işlemci ve ses sitemi. Yine de 55uf950v 5.000 eder ama daha fazla etmez. Bazı yerlerde 7bin 8 bin diyor o paralara çıkma sakın.. 55uf8507 de panel hızı düşük olduğu için hareketli görüntülerde takılma olduğu söylendi. .Görmedim nasıl bir takılma kişiye göre değişebilir. O nedenle bu ürünü seçtim ayrıca kampanyası olduğu için aldım. O kadar ayrıntıya girmem diyorsan 55uf8507 da alabilirsin.

Maç izliyorsan ve ses senin için önemliyse sound bar gibi bir ses sistemi alacaksan bu ürünü öneririm çünkü üstündeki ses sistemi sound bar kadar iyi. Tekrar sound bar almana gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan9x -- 3 Aralık 2015; 10:38:25 >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Ben en son dün akşam yazıştım. Bugün beklemedeyim. Öğlene kadar cevap gelmezse arayıp mail atacağım. Konu hakkında cevap gelirse sizinle buradan paylaşırım.
    Hocam siz nerden aldınız urunu internetten mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    n11 üzerinden incehesap firmasından aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

n11 üzerinden incehesap firmasından aldım.

Link atar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

Ben en son dün akşam yazıştım. Bugün beklemedeyim. Öğlene kadar cevap gelmezse arayıp mail atacağım. Konu hakkında cevap gelirse sizinle buradan paylaşırım.

Aslında LG'nin bana önerdiği seçenek ile (kampanya hakkım saklı kalmakla bir LG bayisinden başka bir tv almak) incehesap'ın önerisi aynı. Fakat ben LG'den iyi niyet sezemediğim için emin olamıyorum. Umarım çözülür. Ben de haber alabilirsem paylaşırım.
    Ürün tükenmiş fiyat değişmiş dostum.

Aldığım link bu:

http://urun.n11.com/led-tv/lg-55uf950v-ultra-hd-3d-uydulu-smart-led-tv-P78720224
    Siz 5000 e mi almıstınız hocam? 5500 cvına deger mi sizce?

• arustamov71 kullanıcısına yanıt
    Hocam iade edip tekrar başka yerden TV alma şansım yok. Ben TVyi taksitli aldım. Bir 5-6 bin daha harcayacak kart limitim yok. Ürün iade olacakta banka parayı bana iade edecekte ben taksit taksit limitimi geri kazanacağım da uzun hikaye. LG bayilerinde bu fiyat yok. Hemde daha pahallıya ürün satacaklar.

Ne saçma iş. Madem kampanyayı bir şekilde ayarlıyorlar bir şekilde bizi mağdur etmeden (mecburen) incehesap üzerinden bu işi çözecekler.

Telefonu illegal yoldan sahip olanların telefonu,adresi,isimleri belli. Sahte kurulum yapan servis ve iade alanlar belli. Yani bu işin bu kadar uzaması ve çözülmemesi çok saçma.
    5250 TLydi ürün. 200 TL hediye çekim vardı. 5050 TLye almıştım ürünü.

Dediğim gibi maç izliyorsan ve ses sistemi önemliyse tercih edebilirsin. Maç ve oyunda bildiğim kadarıyla panel hızı çok önemli. Film ve müzikte ses sistemi önemli bu iki konuda zaten bu fiyatlarda LGnin başka modeli yok.

Sadece TV ve Dizi izliyorsan senin için alt modeliyle pek bir farkı olmayacaktır. Tamamen kullanımına göre model seçip ona göre karar vermelisin. Yani kullanacağın özellikleri satın almalısın.

Ayrıca şuan n11de 5400e ürün var 250 indirim çekip temin edip daha uygun fiyata ürünü satın alabilirsin. Satıcının güvenilir olduğuna bak ve TV mutlaka LG Türkiye garantili olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan9x -- 3 Aralık 2015; 11:12:17 >
  • Merhaba arkadaşlar ben de 55uf950v almıştım geçen hafta. Panel. Pazartesi günü servis kurulum yaptı ben de aynı gün formu doldurup gönderdim. Bugün 2 mesaj geldi telefona. Birinci mesaj 6 aylık digiturk play kodu ikinci mesaj 1 aylık tivibu kodu. Lg sayfasında başka kampanyalarla birleştirilemez ifadesi var. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.