Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acele etmeyin, paranızı sokağa atmayın. İdda ediyorum en fazla 1,1.5 ay sonra ciddi düşer bunun da fiyatı... Ben takipteyim valla. Bu sefer ben bunların peşinde koşmayacağım, onlar benim peşimden koşsun. :)
  • Bu fiyata sokacaklarında, iki ay sonra geleceği fiyata sokun millet alsın. Bu fiyata girince, iki ay sonra yenisi çıkıyor telefonların. LG bir yalnış yapıyor ama, umarım anlarlar. 2. eli çok düşük Lg'nin, bu fiyata alsan yüzde otuzuna indirimle satmak zorunda kalıyorsun bunu göz önünde tutmaları gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulDreath

quote:

Orijinalden alıntı: SammyBoy

Fiyat çok yüksekmiş. Geçenlerde Z5 2500₺'den girdi 1 hafta gemeden 2200₺'ye indi umarım böyle birşey olur V10 için de.

Z5 hala 2499 diye biliyorum ben indi mi o fiyata?

Ben sony dusmani degilim ama baydi artik. Gider iphone alirim o fiyata. Sony hata yapio fiyattada... Lg de ayri hata yapio kesinlikle v10 saglam tas gibi bi tel istiyorsan kacirma al. Lg g4 yeni gectik. Nasil olacak bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

quote:

Fiyat çok yüksekmiş. Geçenlerde Z5 2500₺'den girdi 1 hafta gemeden 2200₺'ye indi umarım böyle birşey olur V10 için de.

Ben sony dusmani degilim ama baydi artik. Gider iphone alirim o fiyata. Sony hata yapio fiyattada... Lg de ayri hata yapio kesinlikle v10 saglam tas gibi bi tel istiyorsan kacirma al. Lg g4 yeni gectik. Nasil olacak bakalim.

Aynen alacağım ama bu fiyata değil makul bir indirim olunca alacağım. Yurtdışı fiyatı ve promosyonlarını düşününce bu fiyatlar yazık güzel ülkemin güzel insanlarına, pehh...

• Arkadaşlar direk 2200 olsa neden 2000 değil hata yapıyor derdiniz o yüzden 2700 den başlayıp 2200 e inince ooo sıcak fırsat olacak fiyat firmalar bunun farkında

• quote:

quote:

Çoğu sitede dist garantili 2300₺ den geziyordu ben baktığımda. Düz 2'den bile alanlar var indirim kartları ile. V10 çıktı alternatif arttı benim için de note 3'te batarya kitini aktif kullandığım için V10'un benim için değiştirilebilir batarya ile gelmesi büyük bir fırsat oldu. G4 fiyatları 1670₺ lere düşmüş bugün baktığıma göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

quote:

G4 ile V10 arasında günlük bakarsak bir tek parmak izi okuyucu farkı var sanırım. Bence pişman olunacak bir seçim değil V10 karşısında.

• İlk parti gelenlerde distrübütörler rahat 100-150TL kadar geçiriyorlar.
    Allah bilir ilk parti daha ucuza geliyordurda bunlar üstüne bindirip piyasaya sürüyorlardır.
    Sonuçta burası Türkiye.
    İphone'da bile oldu.
  • bekliyoruz
  • Merhaba Arkadaşlar,

Şimdi farkettim de geçen hafta Bimeks'te çıkan ilanda hafıza 128GB diyor. V10'un sadece 64GB versiyonu yok mu?
    Eğer 128 GB doğru ise +64GB kart ile gelecek diye ümitlensem çok mu beklerim.
     ★★★ LG V10 ANA KONU ★★★

Edit: Listede hafıza 64GB yazıyor ama yukarıda 128GB (Yazım hatası galiba)

Edit2: Arttırılabilir hafıza 128GB diyor bide galiba ilan detayları yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulDreath -- 11 Kasım 2015; 10:28:23 >

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Şimdi farkettim de geçen hafta Bimeks'te çıkan ilanda hafıza 128GB diyor. V10'un sadece 64GB versiyonu yok mu?
     ★★★ LG V10 ANA KONU ★★★

Vallaha bimeks bu tarz bilgileri yanlış girme konusunda uzman olduğu için ben ciddiye almıyorum. 128'lik bir cihaz çok büyük, sanmam geleceğini.

• 2.700'den girmeyecektir herhalde :) yapma LG komik değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

2.700'den girmeyecektir herhalde :) yapma LG komik değil :)

Valla bu Bimeks'in 4 Kasımdaki önbellek sayfası. 2699tl olayı çok konuşulmaya başladı ama cidden çok yüksek bir rakam. Note 5 vs bile 2500 (teknosa vb sitelerde.)
  • Vatanda da 2699 tl ama stoka girdiğinde ne olur bilinmez tabi
  • Pazar günü teknosa da note 5 için günlük kampanya yapmışlardı 2299 tl idi

Telefon çıkınca yılbaşına doğru mutlaka hesaplı kampanyalar olacaktır..

Hemen almayıp biraz beklemek lazım..
  • ezbiderli kullanıcısına yanıt
    Mantıklı beklemek en iyisi

• Çok samimi olmasamda Teknosa mağaza müdürü olan bi tanıdığım, Teknosa'nın yılbaşına doğru çok avantajlı kampanyalar yapacağını, elektronik telefon tv alacaksan acele etme dedi..
  • ezbiderli kullanıcısına yanıt
    Zaten vaziyet onu gösteriyor :) Bekleyeceğiz...
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★

Burda 128GB başlığa yanlışlıkla girilmiş ama detaya bakınca dahili hafızanın 64GB olduğu arttırılabilir hafızanın 128GB olduğu görülüyor. Sd kart desteği 128GB demekki

• f_m_y F kullanıcısına yanıt
    yok sd kart desteği 2TB
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.