Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Snapdragon 820 ile 2016'da gelecek telefonlar varken 808 işlemcili bir telefon için dönen fiyatlar bence çok yüksek. Illa alınacaksa 1900-2000 seviyelerini görürse indirimle falan belki denenebilir.
  • LG MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE GÖRÜŞTÜM ÜRÜN HAFTAYA SATIŞTA, FİYAT BELLİ DEĞİL.
  • Arkadaşlar fiyat için telaş yapmaya pek de gerek yokmuş, şimdi site de gezerken tesadüfen g4 konusunda ilk çıktığı fiyata isyan ediyordu arkadalar onu gördüm. 2399 tl den satışa çıkmış lg g4 ve bu fiyat dan alanlar olmuş... Ne acı değil mi ? şimdi 1400, 1500 tl civarı fiyatı var ve heryede zebil gibi...

Demem o ki; akıllı olurda birkaç ay sabrederseniz V10 a tahmin ediyorum 1900 tl gibi bir rakama sahip olabilirsiniz. Belki de biraz daha uyguna. Sadece sabırlı olun yeter, lütfen kimse ilk çıktığı zaman almasın, yazık günah, rıskımızı bu fırsatçılara yedirmeyelim. sonuç da telefon bu biryere de kaçmıyor... BİRAZ SABIR SADECE.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi adam Amerika'da 600$ a alıyor yanında 200gb sd kart , yedek batarya , kablosuz şarj cihazı hediye.

Bizde ise tünelin ucu bombol bir yere çıkıyor
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Fiyati gerçekten abartmazlar inşallah yurt dışı cihaz getiririz olmadı

• Hocam aslında düşündüm ben hem bu hediyeleri alırım hem de uyguna gelir diye. Ama ama Lg ve garanti problemlerinden korktum.

Ekran sararması kasa çatlaması gibi sorunlar gözümün önüne geldi forumdan gördüğüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Hocam aslında düşündüm ben hem bu hediyeleri alırım hem de uyguna gelir diye. Ama ama Lg ve garanti problemlerinden korktum.

Ekran sararması kasa çatlaması gibi sorunlar gözümün önüne geldi forumdan gördüğüm

Hocam LG den garantisiz ürün almak sakat. Büyük ihtimalle V10 un da kendine has sorunları olacak lg bu

Ben bu zamana kadar hep lg Türkiye garantili cihaz kullandım sorunları hallettiler çok şükür tabi garantisiz cihaz sıkıntı ne zaman ne olacağı belli olmaz sonuç olarak elektronik cihazlar

• Uluslararası garanti olmalı artık bu zamanda.

Tr garantili ürünü bekliyorum ben de umarım uygun bir fiyat görürüz.

• "LG'nin merakla beklenen telefonu V10, 18 Kasım'da basın mensuplarına özel bir lansmanla tanıtılacak." şeklinde bir haber gördüm, doğru mudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulDreath -- 13 Kasım 2015; 14:55:16 >
  • İphone fırtınasının dinmesini mi bekliyorlar anlamadım. Hala vatanda 2700 görünüyor, bence bu fiyat temsili değil, gerçek fiyat. yazık ettiler.
  • Uygun fiyata gelmeli kesinlikle en fazla 2300-2500 ve promosyon ile gelmeli. (Benim beklentim bu şekilde) ama esas olarak artık çıksada, fiyat yerine özellik vs. konuşsak.
    Bilerek uluslar arası yapmıyorlar yoksa nereden para gelecek dışarıya 600 dolara sat bize 2700 o yeah

• Türkiye piyasasına 2500-2750 arasını bekliyorum yılbaşı indirimleriyle 2300 seviyesine iner diye düşünüyor ilk alıcak olanlar muhakkak olucaktır ama tanıtım ne denli olucak çünki lg reklam pek vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

Türkiye piyasasına 2500-2750 arasını bekliyorum yılbaşı indirimleriyle 2300 seviyesine iner diye düşünüyor ilk alıcak olanlar muhakkak olucaktır ama tanıtım ne denli olucak çünki lg reklam pek vermedi

Hangi kafayla 2500 veya 2700 diyorsunuz. Lg calisanimisiniz bize bu fiyattan gelse gibi konusuyorsunuz arkadas 2000 ideal fiyattir. Halen oyle bi konusan insanlar var ki bu fiyati bizim kafamiza 2700 gibi kazimaya calisiyorlar.

O telefonun ederi 2000 baskada girse alinmaz. Gider s6 edge plus alirim note 5 alirim 2500 tl lere. Hemde v10 donanimindan bin kat daha iyi bunlar. Gider iphone 6 alirim arkadas 2700 tlye kisaca kimse 2000 ustu vermesin arkadaslar yazik bizlerede... Lg g4 aldik 1800 e simdi fiyati tepe taklak kimse 1500 bile vermiyor. Gerisini siz dusunun...

• Ideal rakam 2000 maksimum 2300 devir değişti

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Hangi kafayla 2500 veya 2700 diyorsunuz. Lg calisanimisiniz bize bu fiyattan gelse gibi konusuyorsunuz arkadas 2000 ideal fiyattir. Halen oyle bi konusan insanlar var ki bu fiyati bizim kafamiza 2700 gibi kazimaya calisiyorlar.

O telefonun ederi 2000 baskada girse alinmaz. Gider s6 edge plus alirim note 5 alirim 2500 tl lere. Hemde v10 donanimindan bin kat daha iyi bunlar. Gider iphone 6 alirim arkadas 2700 tlye kisaca kimse 2000 ustu vermesin arkadaslar yazik bizlerede... Lg g4 aldik 1800 e simdi fiyati tepe taklak kimse 1500 bile vermiyor. Gerisini siz dusunun...

Herkes 2500 civarı rakkam yazdığı bende o fiyatı yazdım vatan fiyatınıda gördükten sonran tabikide 2200 2000 tl arasında bende çıkmasını istiyorum ama her istenen şey istenildiği gibi olmuyor
  • quote:

quote:

Herkes 2500 civarı rakkam yazdığı bende o fiyatı yazdım vatan fiyatınıda gördükten sonran tabikide 2200 2000 tl arasında bende çıkmasını istiyorum ama her istenen şey istenildiği gibi olmuyor

Aynen benim gönlümden geçende düşük fiyat ama 2699 ü görünce çok şaşırdım. İlk giriş fiyatı ama nebkafar yüksek girerse o kadar beklemek gerekecek. O nedenle G4 gibi 2399 olarak girse en azından diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Herkes 2000 altinda alinabilir desin bu nedir. 2500 2700 agzi kardes ona sitemim... Lg g4 bile para etmior.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.