Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım şu an için sadece web satışı var. Gönderimler 18'inde başlayacak yazıyor kimi web sitesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Oktay mese z5 bolumune yazmis paylasmak istedim.

3 gün önce z5 aldım 1 gün kullanıp eski telefonuma döndüm.eski tlfnum z3. Şu an sahibindende satıyorum. İzlenimlerimi paylasayım alacak olan arkadaslara yol gösterici olsun. Parmak izi sensörü ıphondan daha iyi diyebilirim. Ama ses düğmesinin konumu hiç ergonomik değil. Sese gelirsek z3 tekı gıbı üst ortada değil hoparlörün konumu en ustte dolayısıyla sesi duymak için tlfnu 45 derecelik acıyla tutmanız gerekıyo bıraz daha az sesı. Enteresan bı şekilde menulerde gezerken üst bıldırım panellerı ( pıl gostergesı, wıfı,bildirimler) gözükmüyo. Ön panelın kenarları çıkıntılı z3 tekı gıbı düz değil.pili z3 ten daha kötü. Ve telefonu satmamdakı en büyük etken kim ne derse desin telefon aşırı ısınıyo. Normal webde gezerken dediğim bu durum. Oyun, vıdeo çekiminde elınız yanıyo o derece. Cıkmasını iple çekip aldığım telefon malesef z3 ten daha kötü.

Eeee?
    İçinde lg de gormedim v10 da.
    Nexus gibi bomboş bir telefon isteseydim bakardım o başlığa zaten. Burayla alakasi?

Sebep su.. V10 mu xperia z5 mi diyenler vardi onlarin gormesi icin. Nede olsa gereksiz kisiler goruyor ona uzuluyorum...

Kardes forumda tek sen yasamiyon. Gece gece bozma asabi.

LG, Samsung, Sony ve diğer markaların standart arayüzlerini bilmeyip omu şu mu diye soranlara cevap vermeye bile gerek yok. Az bir youtube videosu açsın izlesin.
    Her şey kasa değil yazılımsal konforda söz konusu.
    Üretim cihazı diye lanse edilen Samsung da bile LG deki basit menü içi arama butonu yok ve daha nice minik konfor arttırıcı unsurlar.
    Nexus kadar boş Sony'yi hiç konuşmaya bile gerek yok.
    Salaklığa tahammülüm yok az bir araştırın öyle gelin. Merak eden alır, araştırır bakar kurcalar. Yaz buraya çek git, bir ara uğra cevabı oku. Oldu.........

Kullanici fikrini paylastim. Bu gayet onemli ha senin icin onemli olmayabilir. Sen onemli olan konulara yaz. Benim yazdiklarimi gorme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: setbys

Lg de bugun satışı başlaması bekleniyordu lansmandan sonra renk seçeneklerinin olmaması üzücü bugün alabilirseniz ilk izlenimlerinizi bekliyoruz

Sanırım teknik olarak bugün almama imkan yok. Bugün lansman yapılıyor anladığım kadarıyla. Muhtemelen yarın satışta olacak. Ama Avea'da nakit 2700TL sokakta 2500TL olursa orada bir duraklarım.
    İki ucuz sivri değnek olur o zaman. Hepsi 2700TL olsa kadere razı oluruzda operatörde ayrı fiyat (taksitsiz tutarı kastediyorum) dışarıda ayrı fiyat olursa bu 2 hafta sonra 200TL daha düşer demek olur ki bu iş kafa karıştırır ama benim sağım solum da belli olmaz.
  • Operatör fiyatları her daim yüksek oluyor ki ama. n11 vb. üzerinden daha ucuza satanlar oluyor her daim.
  • Avea'da G4 fiyatı 2199tl şu an

Teknoloji marketlerde yakın zamanda daha uygun olma ihtimali yüksek.

Bir de lansman için 18 kasım gördüm, bugün olduğuna emin miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulDreath -- 17 Kasım 2015; 14:51:55 >
  • Bugün çıkıyor mu şimdi bu arkadaş piyasaya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulDreath

Avea'da G4 fiyatı 2199tl şu an

http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/AkilliTelefonlar/LGG4

Teknoloji marketlerde yakın zamanda daha uygun olma ihtimali yüksek.

Bir de lansman için 18 kasım gördüm, bugün olduğuna emin miyiz?

G4 şimdi 1500 TL'ye alınıyor. Operatör kazık fiyat.
    V10 da da aynısı olursa. -700 TL yani. 2000 TL'ye alınabilecek.
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Abartmayın arkadaşlar, düz mantık kullanmayın bu kadar :-)
    Operatörler fiyatları çok geç güncelliyor doğru ama giriş fiyatı 2200ken piyasadan en iyi fırsatlarla 1850'ye alınabiliyordu telefon (n11 indirimi, kart kampanyası vs).

Lansman fiyatı 2700yken piyasadan bulunabilecek en iyi fiyat (yine kampanyalar kovalarayak) 2400ün altına inmez ilk dönemde.

Paralel ithalat ayrı bir mevzu elbette.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HoLLyTrance

Fiyat cok yüksek iphone 6s daha mantıklı

Telefonun segmenti 6s+ (64gb) o da 3900 abi nasıl olacak o iş.

SD.mu a9 a rakip olacak... Yapmayın Allah aşkına, sadece cihaz olarak düşünmeyin, 2015 senesi Android için bitik geçti. Tamam bende iphone sevmiyorum ama biraz gerçekçi olalım, Bence Apple çok ayrı bir dünya, lg bu telefonla olsa olsa iphone 5 e rakip olur. A9 nerdee sd.808 nerede

Abi apple ayrı bir dünya buna lafım yok ama v10'u iphone 5 ile karşılaştırmak da olmaz. İnternetteki karşılaştırmalara bakarsanız segment olarak 6+ veya 6s+ karşılığıdır bu telefonun. Dediğim gibi 3900 verip 6s+ almak hiç te mantıklı değil, o paraya 2 adet g4 alırım üstüne de cebimde param kalır. belki bir miktar daha güzel özellikleri olabilir iphone'nun ama o kadar fiyat farkını bir elmaya veremem. (Iphone sevenler kızmasın bu zevk meselesi)

V10'a gelince şu an piyasadaki bunca telefon arasında tek ilgimi çeken telefon bu. G5 beklenir mi vs. olayına girmeyeceğim başka bir arkadaşın da dediği gibi G5 çıkınca 3-5 ay içinde v11 çıkar note 6, edge+++ vs bunun sonu yok. İhtiyaç varsa hoşuma gittiyse ve maddi olarak uygun ise teknoloji alınır bence. Ne alırsak alalım, 6 ay içinde eski teknoloji olmaya başlıcak. Şu ana kadar telefonlarım beni bırakana kadar ben onları bırakmadım. En fazla dayanan 4 senedir, geneli garantisi bittikten sonra teklemeye başlıyor. Bu nedenle değişebilir pil vs. olayı lg v10'u daha da alınabilir kılıyor.

Bunlar benim düşüncemdir. Aveadan alacak arkadaş vardı bugün merakla bekliyorum ilk yorumunu. Haftasonu marketlerde görebilirsek en azından ben de elime alıp, incelemek istiyorum. :):)

Evet sende haklısın. Ben zaten iphone savunmuyorum yanlış anlaşılmak istemem. Bende v10 ü çok beğeniyorum ve aylardır takip ediyorum. Fakat benim için fiyat çok önemli, artık şişirilmiş fiyatlardan bıktım. Telefona fazla para vermek istemiyorum o yüzden biraz bekleyeceğim fiyat in düşmesini. Sizin de dediğiniz gibi bu işin sonu yok. G4,g5,g6,vs..vs.. Uzar gider, ben beklersem sadece fiyat için beklerim, gerisi hiç önemli değil benim için. Ben v10 alsam en az 3 sene kullanırım. Şuan htc one x+ kullanıyorum 3 sene oldu alalı, şarj sorunum var o yüzden yeni cihaz arayisindayim. Yoksa telefonun bir sorunu yok aslında 1,2 sene daha götürür.

Aynen ben de htc one m7 kullanıyorum en büyük sıkıntı şarj. Son zamana kadar günde 2 kez şarja koymak yetiyordu artık 3. kez bile koyduğum oluyor. Gerçi wifi, 3g hep açık ve oldukça yoğun kullanıyorum. Ama o pil değişebilmeli :)

LG düşünmeden önce yine htc alayım mı diye düşünüyordum. Htc çok saçmaladı bu nedenle reklamları ile ilgimi çeken g4 aklıma girdi derken v10 u gördüm ve hastası oldum :):):):)

Aynı aynı, dert de aynı, çözüm arayışı da,bizim senaryo aynı. Bende tipini begenmesemde g4 fiyat olarak beni çok cezbediyor du. V10 u görene kadar. Ama bu fiyat ile net söylüyorum asla almam. Htc pil derdi beni öldürecek. Pil değişimi de çözüm olmuyor artık. Yeni cihaz benim için artık ihtiyaç.

• LG V10 lansmanı yarın saat 19:00 da yapılacakmış. Bakalım ne diyecekler belki promosyon derler çünkü ABD de promosyonlar ürün ile beraber değil aldığını faturası ile lg'nin sitesinde form doldurarak alıyorsun galiba.

Hala umutlu olmaya çalışıyorum :) umut fakirin ekmeği demişler.
  • hahahah sesli güldüm lg'ye. ciddi ciddi 2700 TL'den çakmaya çalışıyorlar ya
  • Abi bu fiyatlar nasıl buralara geldi, eskiden amiral gemisi modelleri maksimum 2000 tl idi. 400dolarlık htc one a9 2500tl 600 dolarlık lg v10 2700tl :( hani yabancı telefonlara ek vergi (vestel vergisi) iptal olmuştu?
  • quote:

Abi bu fiyatlar nasıl buralara geldi, eskiden amiral gemisi modelleri maksimum 2000 tl idi. 400dolarlık htc one a9 2500tl 600 dolarlık lg v10 2700tl :( hani yabancı telefonlara ek vergi (vestel vergisi) iptal olmuştu?

Hacı güzel diyorsun, iyi diyorsun da, ekonomik kriz, döviz gibi kavramları hesaba katmanda fayda var :-)

• Avea Osmanbey, Kurtuluş, Gultepe. Vodafone Kanyon, Osmanbey, Kurtuluş bayilerinde yok. Metrocity Bimexde yok. Ama web sitelerinde var... Beni beklemeye alistirirlarsa ben şimdiki G4 fiyatına yaklaşmadan almam...

• quote:

Avea Osmanbey, Kurtuluş, Gultepe. Vodafone Kanyon, Osmanbey, Kurtuluş bayilerinde yok. Metrocity Bimexde yok. Ama web sitelerinde var... Beni beklemeye alistirirlarsa ben şimdiki G4 fiyatına yaklaşmadan almam...

İyi dolaşmışsın. En geç haftasonu hepsinde olur . Dedigim gibi lansman yarın akşam ondan önce satmazlar elden gibime geliyor.
  • Bugün LG Shoplarda satışda olacak. Marmara Forum - İstanbul Forum -Mall OFF İstanbul
  • Birazdan lg vintek servise gideceğim bakalım cihaza

• quote:

quote:

Avea Osmanbey, Kurtuluş, Gultepe. Vodafone Kanyon, Osmanbey, Kurtuluş bayilerinde yok. Metrocity Bimexde yok. Ama web sitelerinde var... Beni beklemeye alistirirlarsa ben şimdiki G4 fiyatına yaklaşmadan almam...

İyi dolaşmışsın. En geç haftasonu hepsinde olur . Dedigim gibi lansman yarın akşam ondan önce satmazlar elden gibime geliyor.

Aynen hafta sonunda her yerde olur. Gider mıncıklarız. Bu arada kamera karşılaştırmalarını izledim g4 ile aynılar. Yani "kamerasına" aldanıp alacak arkadaşlar gitsinler çok ucuza g4 alsınlar. Gece çekimleri yine g4'de olduğu gibi bütün telefonlara nal toplatıyor. Şu "vidoda" ayarlarla oynamayı çok merak ediyorum. hafta sonu kardeşle gezip bulacağız umarım çıkartırlar kutularından da mıncıklarız. Bazı yerlerde kutuda falan diyorlar teşhir gelmedi adamı sinir ediyorlar.

• Bu telefonu bekliyorum ben de 1 aydır, yurtdışından bile bulmaya çalıştım ama unlocked denk gelmedi.

Bu fiyat çok düşündürdü beni de. Paralel ithalat bir an önce çıksa merak ediyorum ne olacak durumla ama, 1400-1500 liraya LG garantili temiz G4 almak dururken 1000 lira fazla vermeye değecek bir telefon da değil.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/149353/lg-v10-h960-siyah.aspx#dealers

Görünüşe göre ürün, Bimeks İstanbul Bayrampaşa Forum a gelmiş
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.