Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir son umut bekledik ama olmadı desenize fiyat ne dediler. 2699 dur o da ...
  • SoulDreath kullanıcısına yanıt
    Fiyat hakkında bilgi vermediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat'ta son noktayı koydular kampanya yapıp indirim olursa olur olmazsa yılbaşın da 100-200 indirim anca o zaman başkada indirim olmaz beklemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: setbys

Fiyat hakkında bilgi vermediler

Verdiler 2700tl dediler

• 2700 lira fiyat, büyük ve ağır kasa, snap 808 ve adreno 418... ekranı ve kamerası ile ses getirir en fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyat olmadı işte... Lg de yeni trend e uydu, giydiriyor bize :) ne güzel dünya Bee biz Türkler olmasa Bu firmalar kimden para kazanacak çok merak ediyorum... Bize renk seçeneklerini bile sunma ama en pahalı bize sat. Sizde haklısınız tabii, şimdi bir ata sözü aklıma geldi ama neyse artik...ALacak olan arkadaşlarıma hayırlı olsun şimdiden...

• Guzel telefon inceleme sansi buldum ama bu parayi haketmiyor kesinlikle.2000 civari olursa belki alinir.milleti enayi yerine koyuyor lg turkiye,bekleyip ithalatci garantili alinir,hem ithalatcilarda istedigin her renkte olur.bence lg turkiye tok satici gibi davraniyor.burunlarinin surtulmesi lazim.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum dediklerinize aralik ayı ortasında beyaz ve gold rengi gelecekmis yayında öyle söylediler ve dayaniklik testite yaptılar

• buna lg 3500tl der şimdi
  • 1000 liralık Mi4C ile aynı işlemci ve aynı ekran birimini kullanan cihaza 3000 e yakın fiyat çekmek nedir? Kaldıki Çin'de dahada ucuz ve Xiaomi'de 1000 liraya satınca kar ediyor, hayrına vermiyor. Servis ve garanti burda neyse Çin'de de var zaten. Nedir yani bu kadar?

Kamerası şusu busu ne olursa olsun işlemci ve ekran birimi en önemli donanım özelliği bu cihazlarda. Kendisinin 3 de 1 i fiyatına satılan bir cihaz ile aynı işlemciyi kullandığını bilmek bile kendimi enayi gibi hissetmem için yeterli bir nedendir.

Allah için güzel cihaz ama birazda hesap kitap yapmak lazım. Heleki bu ülkede yaşıyorsak.

• Lg bu 2 aya kalmaz 1800 bandına düşer. G4 aldım paralel ithalat. 1800 lira para verdim. Aradan bir ay geçti teknosa turuncu falan yaptı millet 1400 tl den aldı. Şu anda çek mek avantajix millet yine en kötü 1450 ye alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

1000 liralık Mi4C ile aynı işlemci ve aynı ekran birimini kullanan cihaza 3000 e yakın fiyat çekmek nedir? Kaldıki Çin'de dahada ucuz ve Xiaomi'de 1000 liraya satınca kar ediyor, hayrına vermiyor. Servis ve garanti burda neyse Çin'de de var zaten. Nedir yani bu kadar?

Kamerası şusu busu ne olursa olsun işlemci ve ekran birimi en önemli donanım özelliği bu cihazlarda. Kendisinin 3 de 1 i fiyatına satılan bir cihaz ile aynı işlemciyi kullandığını bilmek bile kendimi enayi gibi hissetmem için yeterli bir nedendir.

Allah için güzel cihaz ama birazda hesap kitap yapmak lazım. Heleki bu ülkede yaşıyorsak.

Arkadaşım Xioami Mi3 ünü satıyordu fiyat uygun diye ikinci telefon olarak aldım attım çekmeceye.
    O sıralar Zenfone2 den çok memnundum tuhaf, tuhaf arızalardan sürekli servise gidip, gelince en son sağolsun MediaMarkt para iadesi yaptı.
    Bende nakit ele geçince pintiliğim tutsa da G4 lere bakar oldum. Bir tane aldım ölü pixel çıktı sattım vs derken bu sırada bir yandan da mecburen Xioami yi kullanıyordum.
    Xioami de şunu gördüm.
    G2 gibi ucuz telefonla gezmenin verdiği aman başına bir şey gelirse üzülmem,
    Huawei gibi tek düze iPhone gibi bir arayüzün pratikliği,
    Zenfone gibi özelleştirmeye müsaitliği,
    Ama aklımda yine G2 nin incecik ekranı ve pürüzsüz menüsü vardı. G3 almadım kronik dertleri yüzünden. G4 'ü alıp sattığım süreçte gördüm ki dış kasası, tamam hor kullanmayacağım ama kılıfa rağmen pek bir narin geldi gözüme.
    V10 aslında tam isteklerimi karşılıyordu, kamera, sağlamlık, ikinci ekran gibi değişik bir özelliğe sahip olma vs derken gaza geldiğim geçen haftaki süreçte ve bu haftaya kadar hiç bir yerde cihazı bulamadım. Şu anda da sitelerden vs alsak cihaz piyasaya çıkana kadar 2-3 gün oyalayacak o siteler.
    Sanırım sizlerin dediğiniz gibi LG nin bu şımarık fiyat politikası, o paraya yakışmayacak donanımı ve promosyon eksikliği gibi negatifleri katarsak acele etmemek, hatta belki iyice düşene kadar alım yapmamak toplu tüketici hareketi için en doğrusu...
    700TL ye aldığım Snapdragon 800 işlemcili 2GB ramlı Xioami Mi3 ile aşırı memnunum, V10 un 2700Tl lik fiyatına 3 tane Xioami alınır. Kaldı ki kullanım konforu olarak senelerdir iPhone den başkasını kullanmayan şu an iP6 sahibi eşim bile 3 ayda bir telefon değiştiren benim Xioami m3 ümü gayet güzel bir cihaz olarak nitelendiriyor.

• LG Türkiye'nin bu tutumundan sonra Snapdragon 820 + USB Type-C portlu telefonları beklemeyi planlıyorum.
    Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exhilaratingmetal

LG Türkiye'nin bu tutumundan sonra Snapdragon 820 + USB Type-C portlu telefonları beklemeyi planlıyorum.
    Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

Çok donanım delisi değilim şahsım adına tamam biraz telefon konusunda maymun iştahlıyımdır ama hatta hala v10 da gözüm var ama 2700TL ye üzgünüm. Almam... Benim çevrede de alacak zor...
    Sesleri duyar gibiyim,
    ___ Ayfon alırım lan o paraya, en azından satarken para ediyor :)
  • şu fiyattan çıkmasaydı da içime sine sine alsaydım. şimdi alıp yenileri çıktığında bunu 1200'e anca satacam düşüncesiyle bu kadar yükseliyorsak iphone mu alsak demeden edemiyorum valla :/ o kadar da bekledim
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-v10-lgh960tr-lg-turkiye-garantili-195896101
    Siteye bakarken 2648TL ydi bir anda 2548TL oldu.
    Bence bir oyunlar dönüyor ama hadi bakalım. Bekleyen kazanacak.

• 2639TL bu sitede en uygun fiyat

• oguzhant O kullanıcısına yanıt
    tüm telefonlar için böyle bu ona şüphe yok :) ama işte beklemek büyük meziyet hele ihtiyaç varken :)
  • oguzhant O kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor.com'dan Visa kredi kartları, Visa banka kartları ve Visa ticari kartlar ile tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinizde anında %5 indirim kazanabilirsiniz. Sepet toplamı 2000 TL üzeri olan alışverişlerinizde indirim tutarı 100 TL'dir.

Günün Fiyatı: 2.548,00 TL
    100,00 TL chip-para Hediye!

O halde 2348'e mi getiriyoruz bu telefonu? Bende Axess de var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 19 Kasım 2015; 9:49:23 >
  • Lg online shop ön sipariş açmış ve diğer renkler de mevcut sanırım

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.