Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dün urunu pendorya mediamarktta incelerken zaten 2499 demislerdi fiyati?ben yazdim ama lansman filan güme gitmis:)biraz sabredelim bence 1700 e filan rahat duser kart kampanyalariyla,bi gecede 200 tl dustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 19 Kasım 2015; 10:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

GittiGidiyor.com'dan Visa kredi kartları, Visa banka kartları ve Visa ticari kartlar ile tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinizde anında %5 indirim kazanabilirsiniz. Sepet toplamı 2000 TL üzeri olan alışverişlerinizde indirim tutarı 100 TL'dir.

Günün Fiyatı: 2.548,00 TL
    100,00 TL chip-para Hediye!

O halde 2348'e mi getiriyoruz bu telefonu? Bende Axess de var :)

hayır 2448 TL. 100 TL düşmüş hâli 2548
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

GittiGidiyor.com'dan Visa kredi kartları, Visa banka kartları ve Visa ticari kartlar ile tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinizde anında %5 indirim kazanabilirsiniz. Sepet toplamı 2000 TL üzeri olan alışverişlerinizde indirim tutarı 100 TL'dir.

Günün Fiyatı: 2.548,00 TL
    100,00 TL chip-para Hediye!

O halde 2348'e mi getiriyoruz bu telefonu? Bende Axess de var :)

Sen cihazı al ben fasa fiso dan anlamam cihazı bana elden ver bende sana nakit 2348TL vereyim :) hatta al 1 TL de işlem ücreti olsun 2349 TL elden çalışır :)

Bu arada dün Vintek'e email atmıştım. Telefonlarınızı açan yok V10 'un fiyatı nedir diye. Sağolsunlar az önce aradılar.
    2700TL KK tek çekim, 2600TL elden nakit fiyatımızdır dediler.

ŞOK ŞOK ŞOK :P

• Türkiye'de lansmanı yapılın v10 nun tanıtımları yapılmaya başladı bakalım incelemesi ne zaman gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeski39 -- 19 Kasım 2015; 14:13:55 >

• xperia z5 daha iyi gibi geldi bana. önümüzdeki aylarda ya bunu ya z5i almayı planlıyorum.
  • mavifil kullanıcısına yanıt
    daha iyi bulduğunuz yanı nedir z5'in?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavifil

xperia z5 daha iyi gibi geldi bana. önümüzdeki aylarda ya bunu ya z5i almayı planlıyorum.

video incelemelerde v10 daha başarılı gibi bir de z5 ısınıyor diyorlar.
  • SoulDreath kullanıcısına yanıt
    kimse kusura bakmasın ama z5'te yeni hiçbir şey yok bir tane heatpipe eklendi diye ısınma sorunu çözülmez. arkayı da cam yapmamışlar. milletin eli yanıyor cayır cayır :) z3, z3+ z5 ayırt edemiyorsun bile. bilemiyorum bu telefonun çelik kasası, ikinci ekranı, dahili 2 kamerası, üçüncü mikrofonu vs yenilikçi özellikleri var. fiyatı bu kadar olmasa içim daha rahat satın alabilirdim.
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    aylardır bu cihazı bekliyorum ama bu fiyatlan gerçekten nerdeyse imkansız hatırlar mısınız g flexde de aynısını yapmıştı lg cihazı 2500+ fiyatla soktu g2nin gölgesinde kayboldu gitti hiç oldu cihaz yanlış yapıyorlar, lg türkiyenin başındaki lavuğun değişmesi lazım
  • fazla sarsdı pıyasayı :D
    ısınma çok büyük bir problem değil telefon kendini kapatmadığı sürece. ama diğer arkadaşın da dediği gibi v10un yenilikçi özellikleri daha çok. v10da su geçirmezlik özelliği de olsaydı hiç düşünmezdim ama benim için su geçirmeme daha önemli. kararsızım açıkçası.
  • Mediamrk ta az önce inceledim cihaz on numara açıkçası g4 aldigima pisman oldum .cihaz seri sy edge plus gibi bayıldım. G4 u iade edip v10 alsammi ne yapsam 1000 TL fark var ama değeri bilmiyorum ama bariz hızlı bi cihaz g4 ten gerçi v10 da 5.1.1 vardı g4 ise 5.1 vardı :( v10 alıp bu fiyatta sonra pisman olur muyum ne dersiniz fiyatti dusermi g4 gibi ayaklara v10 çelik kasalı ele süper oturuyor beğendim ekrani da g4 ten daha parlak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    incelemenizi tavsiye ederim eleman işlemciyi en fazla yoran testi yapmış 4k testi
    Phone Battlesyoutube
    Sony Xperia Z5 Premium 4K Camera Overheating Test vs Z5, Z5 Compact, M5, Z3+, Z3 Compact (Update)
    https://www.youtube.com/watch?v=WQYlAX9_bbE&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLWeX -- 19 Kasım 2015; 14:43:54 >

• cihazın izmir de geldiği bir mağaza var mı yahu.
    üstadım galiba yarın satılacak bizim buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Mediamrk ta az önce inceledim cihaz on numara açıkçası g4 aldigima pisman oldum .cihaz seri sy edge plus gibi bayıldım. G4 u iade edip v10 alsammi ne yapsam 1000 TL fark var ama değeri bilmiyorum ama bariz hızlı bi cihaz g4 ten gerçi v10 da 5.1.1 vardı g4 ise 5.1 vardı :( v10 alıp bu fiyatta sonra pisman olur muyum ne dersiniz fiyatti dusermi g4 gibi ayaklara v10 çelik kasalı ele süper oturuyor beğendim ekrani da g4 ten daha parlak

g4'ten iyi olduğuna şüphe yok tabi ki, yeni nesil bir telefon. ama arada 1000-TL fark var G4'ü kimi satıcılardan alındığında. Bana kalırsa G4'ün plastik ve dayanıksız kasası için bile o telefondan uzak durmak lazım ama işte V10 da bu fiyat olunca ve LG de çok çabuk fiyatları düşürdüğünden tedirgin oluyorum.

• Açıkçası videolarda bahsedildiği gibi 64gb olduğunu unutuyorum bazen. Fiyat yine yüksek ama 64 gb olduğunu da unutmamak lazım.
  • Açıkçası inceleyenlerin bir çoğu fiyatı abartı buluyorlar ki haklılar. Samsung note 5'in fiyatı çok uygunken LG yarışamaz. Ezilir gider arada.. Yılbaşından sonra 2000'in altına düşeceğine adım gibi eminim. Yazık ettiler.
  • Fiyatı 2.700 dediler. Sahibinden'de aradım. 2529'a buldum. Bu nasıl oluyor? Buyurun Link.
  • Fiyat olarak 2700 dediler fakat bu tavsiye edilen satış fiyatı dediler, mağaza zincirleri vs. Kendi fiyatını belileyecektir dediler.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.