ben bu televizyonu ps3 icin almayi düsünüyorum. ancak bu televizyonun ps3 ile performansi nasildir? full hd olmasi güzel ve tepki süresi de 5 ms. bazi yabanci forumlarda bu televizyonun siyah degerinin samsung un bir cok modeline göre biraz daha kötü oldugu söyleniyor. bu benim ilk lcd televizyonum olacak ve neredeyse sadece ps3 icin kullanacagim.
bildigim kadariyla tepki süresi ps3 icin önemli bir faktör. o yüzden belirtmek istedim. eger dikkat etmem gereken baska hususlar varsa beni aydinlatirsaniz sevinirim.
saygilar...
Selam Ürün seçiminde iyi bir model seçimi yapmışsın. LG 37LG5000 gerçekten iyi bir ürün hem tasarımı hem özellikleri kendini ön plana çıkarıyor. Ama gördüğüm kadarıyla teknosada fiyatı biraz yüksek 2 500 YTl fiyat var ben en son gördüğümde 2070 YTL idi bu üünün fiyatı..... İyice Araştır bence...
öncelikle cevabin icin tesekkürler..
ben en ucuz istanbul media markt ta görmüstüm (2229ytl).. sen 2070 e nerde gördün bu tv yi? onu da belirtirsen sevinirim.
ps3 performansi hakkinda da bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim..
saygilar...
su anda bu urunde bimeks de kampanya var bende aynı urunden almayı düşünüyorum ama karasız kaldım birde SONY BRAVIA KDL-40D3500 LCD TV bu üründe kampanya incele bence
37lg5000 40D3500 DEN İYİ BİR MODEL AMA PS3 BAĞLIYACAKSAN 40V3000 AL ÖMÜR BOYU KULLAN GRAFİKTE DAHA İYİ V3000
Ben daha ucuzada bi yer görmüştüm netten bakarken ama hatırlayamadım almadan biraz daha bakın bence
bu modelin panel ve tepki süresi anlamında 40v3000 den farkı yok. hdmi giriş sayısı, dolby digital ses çıkışı ve dizayn farkı en göze çarpan farklılıklarıdır. dolayısıyla bu bağlamda ps3 ile kullanacaksanız v3000 daha iyi demek abesle iştigaldir. zaten aralarında da bu farklardan 200-250YTL gibi bir fiyat farkı bulunmaktadır.
ben 10 aydır 46v2500 kullanıyorum ps3 ile birlikte ve tepki süresi ile ilgili hiçbir sorunla karşılaşmadım.
quote:
Orjinalden alıntı: stholy
su anda bu urunde bimeks de kampanya var bende aynı urunden almayı düşünüyorum ama karasız kaldım birde SONY BRAVIA KDL-40D3500 LCD TV bu üründe kampanya incele bence
LG henüz yeni ciktigi icin fiyatinin biraz daha düsecegini düsünüyorum.. eger uygun fiyat gören buradan da paylasirsa sevinirim..
ps3 performansi konusunda da pek de olumsuz bir seyle karsilasacagimi düsünmüyorum.. ps3 tecrübesi olanlar daha iyi bilir tabiiki.. ben bu tv de karar kildim gibi ancak biraz daha bekleyecegim.. su anda arastirma sürecindeyim..
100hz olsa daha iyi olur fikrindeyim ben .Seçimin fena değil ama 37a656 samsung modelinide bir düşün derim hatta imkan varsa 40a656 modelini
37 lg 5000 yeine bende37a656 yı tercih ederim marka avantajı var ve işlemci daha iyi dnıe+ mükemmel
100hz olsa daha iyi olur fikrindeyim ben .Seçimin fena değil ama 37a656 samsung modelinide bir düşün derim hatta imkan varsa 40a656 modelini
samsung un o modeli arasinda zaten gidip geliyorum.. yani samsung un tepki süresinin 8 oldugunu ögrendim o yüzden de aklim lg ye daha yatti.. ancak tabi hersey tepki süresine bagli degil.. bu benim ilk lcd tv im olacagi icin pek fazla bir bilgim yok.. ps3 icin kullanacagimdan kriterlerimi cogunlukla ona göre belirliyorum.. ama bugüne kadar üretilen lcd tv lerin cogu 8 ms li oldugunu ve bir cogunda da ps3 kullanildigina göre pek bir fark olacagini düsünmüyorum.. sürekli yabanci forumlari takip ediyorum bir fikir edinebilmek icin.. tabi genel anlamda fikirler samsung lehine..
satıcı arkadaşlarda samsungu öneriyor dnı+ falan işlemci farkediyormuş bide samsungun bilinirliğide fazla serviste falanda problem olmaz diye düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme