Şimdi Ara

Lgs okul önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar kardeşim %8 yaptı bi el atın. Öneri var mı? Avrupa yakasında olması tercihimiz. Süleyman nazifinden hacı bektaş velisine küçükçekceme anadoludan nakipoğluna ya da ne bileyim Silivri anadolusuna kadar. Sizin bildiğiniz duyduğunuz okullar var mı? Bu yıldız tekniğin anadolu teknik programı ile lisesi varmış %11' 12 ile kapatan o nasıl mesela? Şişli'de ama merak ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• %8 yaptıysa okutmayın sanayiye verin

• %12 yapan bir arkadaşım ilk senesinde 1k yaptı, stem gibi boş insanları dinlemeyin

• Siz kaç yapmıştınız hocam?

• 1,08

• yüz binde bir ihtimalleri sayarak hayal satmaya devam  

• Yks kaç yaptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Tus dersane tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen lgs'de %8 yaptım, ilk senemde 34k yaptım. Derece sayılmasa da yine de ilk 50kya girdim.

• 1,08 yapıp yksde 20k yapmak daha kötü  

• dhde takılan adamın boş olacağını düşünmüyorum, senin gibi risk almaktan korkanlar kaybeder  

• ben de %6 yaptım, ilk senemde 5.8k oldum.

• kolay okula gitsin rahat obp kassin

• Ben de %6 yapıp 35k yaptım sınavda derece sayılmasa bile tercih yapılabilecek bir sıralamaydı. Sanırım en kolay okulu bulacağız çevredeki obp rahat kassın diye

• Lgs ile yks sıralamasına direkt olarak bağlantı kurulması garip geldi çok kötü bir okula gitmediği sürece yksde derece için ihtimal vardır ben %13 yapmıştım şu an taşra da olsa tıp okuyorum

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 5.78 yaptım inanın yüzde 11 le yüzde 5.78in farkı yok mahalle okulununda ha ulaşımı iyidir yüzde 11 e yollayın ama ulaşımı kötüyse yollamayin yüzde 3 altı fark etmiyo inanın tek farkı mahalle okuluyla yüzde 5lik 10lugun keko yok

• Lgs yle derecenin ne alakası var benim matım baya iyiydi ama sınav mat kolay tr zor geldi lgs de tr si analitik düşünmeyen mat yapamayan kişiler yüzde 1 2 yaptı ben yüzde 5 lgs yle yks ayni deil Ayt full sayısal trol

• T

• burda söylenenleri takma ben 3.88 dilime girip okuduğum bölümde burslu okuyorum ücretli okuyan arkadaşların neredeyse hepsi 0.50 içine girmişti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.