Şimdi Ara

libya gezi ve vize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar internette araştırıdğım kadarıyla LİBYA turları yo kama ben gezmek istiyorum bildiğim kadarıyl vize istiyor vize başvurusu nasıl oluyor acenteylemi yoksa şahsi mi yardımcı olursanız sevinirim

• konu günceldir
  • konu günceldir
  • konu günceldir
  • up up
  • Ne işin var libya da millet kaçıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen konsolosluğa başvuruyorsun.
  • ivisa.com a gir orda tüm ulke vize bilgileri mevcut . Libya tr vatandaşlarından vize istemiyor direk bileti alıp gidebiliyosun.

Edit: ivisa.com daki bilgi yanlış dışişleri Bakanlığı'nın sitesinde vizeye tabi oldugumuz yazıyor. Bilgiyi kaynağından teyit etmek gerekiyor.
    T.C. Dışişleri Bakanlığı
    T.C. Dışişleri Bakanlığı'ndan
    http://www.mfa.gov.tr/turk-vatandaslarinin-tabi-oldugu-vize-uygulamalari.tr.mfa

Kafama göre salladigimi düşünen olursa diyede İvisa linkini birakiyim görmüş olduğunuz gibi turist vizesi gerekmiyor diye yazmislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 10 Kasım 2019; 12:48:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

ivisa.com a gir orda tüm ulke vize bilgileri mevcut . Libya tr vatandaşlarından vize istemiyor direk bileti alıp gidebiliyosun.

Edit: ivisa.com daki bilgi yanlış dışişleri Bakanlığı'nın sitesinde vizeye tabi oldugumuz yazıyor. Bilgiyi kaynağından teyit etmek gerekiyor.
    http://www.mfa.gov.tr/turk-vatandaslarinin-tabi-oldugu-vize-uygulamalari.tr.mfa

Kafama göre salladigimi düşünen olursa diyede İvisa linkini birakiyim görmüş olduğunuz gibi turist vizesi gerekmiyor diye yazmislar.

https://www.ivisa.com/libya-business-visa?nationality=TR
    Yanlış bilgi.

• cleanton kullanıcısına yanıt
    ivisa sık kullanılanlarımda olan bir websitesiydi böylelikle veri tabanlarının güncel olmadığını öğrenmiş oldum.Mesela bu sene surinama vize kalktı ama ivisada hala vize gerekli ucretide x dolar şeklinde goruluyo. Üstteki mesajı düzelttim. Bilgi için teşekkürler.

• quote:

ivisa sık kullanılanlarımda olan bir websitesiydi böylelikle veri tabanlarının güncel olmadığını öğrenmiş oldum.Mesela bu sene surinama vize kalktı ama ivisada hala vize gerekli ucretide x dolar şeklinde goruluyo. Üstteki mesajı düzelttim. Bilgi için teşekkürler.
    Konsolosluk web sitesine bakmak yerine tırışka web sitelerine bakarsanız yanılırsınız.
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    Bu websiteside bütün konsoloslukların bağlı olduğu bir site aslında vatandaşlığı ve gidicegin ülkeyi giriyosun konsolosluklar nerde telefon nolari websiteleri gerekli evraklar hepsi yaziyo. Ama güncel değil bi espirisi kalmamis yani.

• quote:

Bu websiteside bütün konsoloslukların bağlı olduğu bir site aslında vatandaşlığı ve gidicegin ülkeyi giriyosun konsolosluklar nerde telefon nolari websiteleri gerekli evraklar hepsi yaziyo. Ama güncel değil bi espirisi kalmamis yani.
    Onu diyoruz ilk elden öğrenmek varken aracıya neden gidilir?
  • Libyada iç savaş var..Kim kiminle savaşıyor belli değil....Akıllı olun.....Sakın ve sakın uzak durun.....Kafana kurşunu yersin... Kim neden vurdu onu bile bilemezsin....SAKIN......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.